- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hadi ya ! tebrik ederim darisi bizlerin başına diyet listesini çok merak ettim.tabi bir da en buyuk rolü metabolizma oynuyor iradeyide unutmayalimKız oda bişey mi ben 24gunde verdim o kiloyu
Formu senin için buraya kopyalayayım
bende buralarda sayılırım 1.57 olarak daha da düşürüyorum :)))Aynen canım ben burdayım zaten ortalmayı direk düşürüyorum 1.58 le
Bulusabildiniz mi canım.Kızlar metrobüsteyim, ortodontiste gidiyorum. Eşime müsait olursan bi kahve içeriz dedim, bakalımpek gönlü yok gibi, trafiğe kalma falan dedi ...Kırk yılda bir randevulaşıcaz ama yok yani yok
Kolay gelsin canım, eşin ameliyat olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ,durumu iyidir inşallah, tabi bütün işler sana kalmıştırHb canım bugün oğlanın Doğum günüydü çarşı-pazar yaptım yeni döndüm öldüm yorgunluktan bir evin hem anası hem babası olmak çok zormuş
Hoşgeldin canım, inşallah kurtulacağız bu kilolardanMemnuniyetle kuzum29 eylülde 29yasinda oluyorum,12yillik evliyim iki çocuk annesiyim, ev hanimiyim, 1.60boyunda en son 86kg idim.ve hayatımın yarısı diyetle geçti diyebilirim çünkü çok hızlı kilo alan bi yapım var. eglenceligim, biraz espiriliyim,Izmir'den katiliyorum taliplerimi bekliyorum
Yine rakip olalım mı
Negosum bana talip oldu istemeye gelin yarınaTamam canım aksam rakipler değişecek sana güzel bir rakip bulayım
Tamam o zaman yesilcayımızı yulafımızı alır istemeye gelirizNegosum bana talip oldu istemeye gelin yarına
Yok cnm trafik çok olunca vazgeçtik.Bulusabildiniz mi canım.
aaa alicagina evde yapsanaBugün gittim kendime acuka aldım yarın vurulan gözüne
Boyozu hic sevmedim ben yaİzmir’in neresindensin ben de köşesinden İzmir deyim burda boyoz satılmıyor şükür
Yooo bu numaralarla kandiramazsin beniBen senin ablanim diline biber sürerim
Elstiri olsun diye sana karşı Bi kastım yok canım avatarin için espiri yaptım sadece hoşuna gitmemiş ola bilir dile getirmen hoşuma gitti Tşk ederimaaa alicagina evde yapsanayada adres alayim sana ellerimle yaptigim acukadan gondereyim bi kavanoz
Bu arada mesajin son kismini anlamadimBoyozu hic sevmedim ben ya en guzelo Izmir bombasi oooff off o ne lezzettir
Yooo bu numaralarla kandiramazsin benielestiri yas dinlemiyor malesef
Hayir canim sonucta sakalasiyoruzElstiri olsun diye sana karşı Bi kastım yok canım avatarin için espiri yaptım sadece hoşuna gitmemiş ola bilir dile getirmen hoşuma gitti Tşk ederim
Elstiri falan muhabbeti olunca hoşuna gitmiyor diye düşündüm demekki yalnıs anlamışım kusura bakma evet fazla resmiyet beni çok sıkıyor herşey dozunda olduktan sonra sıkıntı yokHayir canim sonucta sakalasiyoruz☺Hosuma gidiyor takimimla boyle konuşmak
Sevmiyorum her seyi ciddiye alip her seyden bi mana cikaran insanlari
Hafta içi işler birikince zor oluyordur hafta sonu kolay gelsin canımhuhuuuuuuumesai saati bitip eve dönerken ben
ama tabi evde bir ton iş var bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?