Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Hb canım bugün oğlanın Doğum günüydü çarşı-pazar yaptım yeni döndüm öldüm yorgunluktan bir evin hem anası hem babası olmak çok zormuş
Kolay gelsin canım, eşin ameliyat olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ,durumu iyidir inşallah, tabi bütün işler sana kalmıştır

Hoşgeldin canım, inşallah kurtulacağız bu kilolardan

Bugün gittim kendime acuka aldım yarın vurulan gözüne
aaa alicagina evde yapsanayada adres alayim sana ellerimle yaptigim acukadan gondereyim bi kavanoz
Bu arada mesajin son kismini anlamadim
İzmir’in neresindensin ben de köşesinden İzmir deyim burda boyoz satılmıyor şükür
Boyozu hic sevmedim ben yaen guzelo Izmir bombasi oooff off o ne lezzettir
Ben senin ablanim diline biber sürerim
Yooo bu numaralarla kandiramazsin benielestiri yas dinlemiyor malesef

Elstiri olsun diye sana karşı Bi kastım yok canım avatarin için espiri yaptım sadece hoşuna gitmemiş ola bilir dile getirmen hoşuma gitti Tşk ederim

Elstiri olsun diye sana karşı Bi kastım yok canım avatarin için espiri yaptım sadece hoşuna gitmemiş ola bilir dile getirmen hoşuma gitti Tşk ederim
Hayir canim sonucta sakalasiyoruzHosuma gidiyor takimimla boyle konuşmak
Sevmiyorum her seyi ciddiye alip her seyden bi mana cikaran insanlari

Hayir canim sonucta sakalasiyoruz☺Hosuma gidiyor takimimla boyle konuşmak
Sevmiyorum her seyi ciddiye alip her seyden bi mana cikaran insanlari
Elstiri falan muhabbeti olunca hoşuna gitmiyor diye düşündüm demekki yalnıs anlamışım kusura bakma evet fazla resmiyet beni çok sıkıyor herşey dozunda olduktan sonra sıkıntı yok

ismim xxx,yaşım 29, iki tane çocuğum var,ev hanimiyim evliyim,boy 1.60 kilo 8.800gr hedef 67kg)iki yıl önce 13.grupa katıldım ama kısa sürdü.genetik olarak annem başta tüm kardeslerimde kiloya yatkinlik var.insülin direncim olduğu için biraz vermekte zorlanıyorum. ınş eksik bişey soylememidimdir.herkese bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…