- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
ismim xxx,yaşım 29, iki tane çocuğum var,ev hanimiyim evliyim,boy 1.60 kilo 8.800gr hedef 67kg)iki yıl önce 13.grupa katıldım ama kısa sürdü.genetik olarak annem başta tüm kardeslerimde kiloya yatkinlik var.insülin direncim olduğu için biraz vermekte zorlanıyorum. ınş eksik bişey soylememidimdir.herkese bol sans
Buda yeterli canım bizim için
Kesinlikle hepimiz kilo vermek icin burdayiz ne kadar eğlenceli o kadar güzelElstiri falan muhabbeti olunca hoşuna gitmiyor diye düşündüm demekki yalnıs anlamışım kusura bakma evet fazla resmiyet beni çok sıkıyor herşey dozunda olduktan sonra sıkıntı yok
Benimde genetiğim bozuk bacımismim xxx,yaşım 29, iki tane çocuğum var,ev hanimiyim evliyim,boy 1.60 kilo 8.800gr hedef 67kg)iki yıl önce 13.grupa katıldım ama kısa sürdü.genetik olarak annem başta tüm kardeslerimde kiloya yatkinlik var.insülin direncim olduğu için biraz vermekte zorlanıyorum. ınş eksik bişey soylememidimdir.herkese bol sans
Canım tartım bozuldu bildirim yapamadım yediklerime dikkatte edemedim bu hafta bana rakip belirleme olurmu@Simons Cat nasıl oldun canım elin yanmıstı
@Lilimam nerdesin bakalım kac gündür yoksun
@MuMu85 cuma bildiirmini alalım :))
@Canfeb cuma bildirimi nerde bakalım
@gulenyuzumsunsen senide simdi gördüm netin yenilenmedi mi
zeyneppk sende bildirim yapmadın canım
@ada81 yogunsun biliyorum ama bildirimini bekliyorum
Yok canım daha tüm takımlar acıklamadıZipzip- sonuçlar belli oldumu
Küçük, penceresiz bir odam var ama giren çıkan çok oluyor. Masa başı işi.....Canım sorun olmazsa ne iş yapıyorsun, çok mu yogunsun ve çalışma ortamın nasıl. Kendine ait bir odan var mı kalabalık mısınız.
Tamam canım ama kopma burdan yoksa toparlaması zor olacakCanım tartım bozuldu bildirim yapamadım yediklerime dikkatte edemedim bu hafta bana rakip belirleme olurmu
Çocugun mu rahatsızdı canım cok geçmiş olsun ben bugün giremedim fazla kaçırdım sanırımİnşallah sonuclarimiz temiz çıktı çok şükür
Sağol canım
Tekrardan hoş geldin canım burda hem eğlenecek hem kilo vericeksinMemnuniyetle kuzum29 eylülde 29yasinda oluyorum,12yillik evliyim iki çocuk annesiyim, ev hanimiyim, 1.60boyunda en son 86kg idim.ve hayatımın yarısı diyetle geçti diyebilirim çünkü çok hızlı kilo alan bi yapım var. eglenceligim, biraz espiriliyim,Izmir'den katiliyorum taliplerimi bekliyorum
ınş Cnim hep beraber. bende özlem seni tanidigima çok memnun oldumBuda yeterli canım bizim için
Hosgeldin tekrardan ben elif 30 yasındayım bekarım ankarada yasıyorum
Inşallah birlikte hedefine ulasacagız canım
Bende cokk memnun oldum canım ♥ınş Cnim hep beraber. bende özlem seni tanidigima çok memnun oldum
Daha 4 ve 14 acıklamadı ki baktın mı ortalamlarına :))Birincilik gellllllllllllllDiiiiiiiiii
Evde bebekle yemeği zor yapıyorum kızaaa alicagina evde yapsanayada adres alayim sana ellerimle yaptigim acukadan gondereyim bi kavanoz
Bu arada mesajin son kismini anlamadimBoyozu hic sevmedim ben ya en guzelo Izmir bombasi oooff off o ne lezzettir
Yooo bu numaralarla kandiramazsin benielestiri yas dinlemiyor malesef
Evet abla daha iy yürüyebiliyor artık ama bütün sorumluluk üstümde zor oluyor haliyleKolay gelsin canım, eşin ameliyat olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ,durumu iyidir inşallah, tabi bütün işler sana kalmıştır
ne diyeti yapıyorsun canım bilmiyorum ama gün içi çok aç kalmışsın öğle yada akşam yemeğine protein eklesen iyi olur
bu menü gayet dengeli10 Eylül Menüsü
9:00 = Soğanlı yumurta üç kaşık, biraz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = 8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt, 5 fındık
16:00 = 1 incir, kahve
19:00 = Avuç içi kadar tavuk, 1 kase yoğurt, domates, salatalık
Su: 1.5 litre
Spor : 400 ip, 5 bin adım
@Elhan @pastel34
kahvaltı da yumurtanı ye canım mutlaka öğle yemeği tuzlu hem de seni acıktırır hem de miktar olarak doyurmamıştır bile akşam ideal11 Eylül Menüsü
9:00 = Peynir, 7 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
11:00 = 7 fındık, 1 gün kurusu
13:00 = 2 sıkım çiğ köfte, avuç içi kadar lavaş, salatalık (arkadaşlar ısrar etti o yüzden başka bir şey yemedim)
18:00 = 1 tabak patlıcan yemeği, cacık
Su: 2 litre
Spor : 5 bin adım
@pastel34 @Elhan
akşam protein dene canım yediğin yoğurt hiç tatmin edici değil beyin kilo verme diye mesaj yollar mazallah
Daha 4 ve 14 acıklamadı ki baktın mı ortalamlarına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?