O zaman ben 1.75 icmeliyim çok az değil miŞöyle bir şey vardı canım;
Eki Görüntüle 2307215
Bireysel yarismamiz için kazanan sensin canım, çok tebrik ediyorum.Bende herkesi tebrik ederim
Motive olamadın gibi gelmiştiTeşekkür ederim canım❤❤❤
Yaaaaaaa aşk olsun neden güvenmemiştin sebebini öğrenebilir miyim
Ayrıca kaptanımZipzip- a da çokkkk teşekkürler bana inandığı ve güvendiği içinnnnn ❤❤❤❤
İçerim ben canım sıkıntı yok, 3 deniyim birdeBen hiç öyle hesaplamadim canım, bu hafta 3 içmeye zorladik kendimi ve iyi geldiğini farkettim.
Olsun berabere sayıyorum. senden 100 Gr fazlayimBireysel yarismamiz için kazanan sensin canım, çok tebrik ediyorum.
Oranın benden fazlaydı ama canımOlsun berabere sayıyorum. senden 100 Gr fazlayim
He dana da var koca danaBen dana diyorum
Yani baya baya abartmışsınHımmmmmmm
Olmuşum ama dimiiiii
Kız ilk hafta ya ondan aç kalınca gitti demek kiYani baya baya abartmışsın
Ben dr yumurta yemezsem hemen acıkıyorum yumurtasız aslanTamam canım, yazmamışım yumurta eklerim diyecektim. Yumurtasız kahvaltı yaptıysam o gün bitmiştir de ondanyoksa onsuz olmaz
Diğerlerini de ayarlarım dediğin gibi.
Liste olursa kafam da rahat olur en azından
Sağol canımMutlu yaşları olsun canım inşallahhh❤❤❤❤❤❤❤
Kizlarrr hepimizi tebrik ediyorum, bugün hepimiz yedik içtik, vücudumuza kıtlık olmadığını rahat olması gerektiği mesajını verdik. Yarın sabah tekrar rutinimize dönüp haftaya da birinciliği aliyoruzzz
Ben şuan açlıktan bayılıyorum ben yarın kutlama yapicamKizlarrr hepimizi tebrik ediyorum, bugün hepimiz yedik içtik, vücudumuza kıtlık olmadığını rahat olması gerektiği mesajını verdik. Yarın sabah tekrar rutinimize dönüp haftaya da birinciliği aliyoruzzz
Canım benim coook tesekkür ederiz inceliğin için bende sizi tebrik ederim bu hafta sizde üçüncü oldunuz insallah birlikte derece yaparız hep
Selam canımSlm kizlar
Tesekkur ederim ablacım insallah hep birlikte daim olsunBütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Canım kaptanım başarıların daim olsun.
Canım oran en fazla %4 yazılıyor o yüzden kilonu 0.04 ile carpıp o sonucu buluyoruz yani dogru olduCanım benim kilom 65.28 olarak yazmışsın ama 65.2 tim yüzdeyi etkiler mi yanlışlık olmasın diye sorayım dedim
Zipzip-
Tesekkur ederim canim sizler sayesinde basarılıyım@zipzip Canim tebrik ediyorum seni ıyiki varsın ki sayende başarıyoruz❤
Teşekkür ederim canım❤❤❤
Yaaaaaaa aşk olsun neden güvenmemiştin sebebini öğrenebilir miyim
Ayrıca kaptanımZipzip- a da çokkkk teşekkürler bana inandığı ve güvendiği içinnnnn ❤❤❤❤
Oyyy oyyy canım kaptanım@Simons Cat nasıl oldun canım elin yanmıstı
@Lilimam nerdesin bakalım kac gündür yoksun
@MuMu85 cuma bildiirmini alalım :))
@Canfeb cuma bildirimi nerde bakalım
@gulenyuzumsunsen senide simdi gördüm netin yenilenmedi mi
@zeyneppk sende bildirim yapmadın canım
ada81 yogunsun biliyorum ama bildirimini bekliyorum
Beni karıştırma lütfen ben daha yemedim yarına iştahımı saklıyorum arada bende kaynamimOooo yanlız değil misim bugün herkes yemiş ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?