Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok Tşk ederiz canım inceliginiz içinde ayrıca Tşk ederiz

Tamam canım, yazmamışım yumurta eklerim diyecektim. Yumurtasız kahvaltı yaptıysam o gün bitmiştir de ondan yoksa onsuz olmaz
Diğerlerini de ayarlarım dediğin gibi.
Liste olursa kafam da rahat olur en azından
Ben dr yumurta yemezsem hemen acıkıyorum yumurtasız aslan

Ben şuan açlıktan bayılıyorum ben yarın kutlama yapicam ben sıramı yarına bıraktım

Canım benim coook tesekkür ederiz inceliğin için bende sizi tebrik ederim bu hafta sizde üçüncü oldunuz insallah birlikte derece yaparız hep
Selam canım
Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum . Canım kaptanım başarıların daim olsun.
Tesekkur ederim ablacım insallah hep birlikte daim olsun
Canım benim kilom 65.28 olarak yazmışsın ama 65.2 tim yüzdeyi etkiler mi yanlışlık olmasın diye sorayım dedim
Zipzip-
Canım oran en fazla %4 yazılıyor o yüzden kilonu 0.04 ile carpıp o sonucu buluyoruz yani dogru oldu
@zipzip Canim tebrik ediyorum seni ıyiki varsın ki sayende başarıyoruz
Tesekkur ederim canim sizler sayesinde basarılıyım

Bireyselde ki birinciliğini kutluyorum canım ❤ ❤

Oyyy oyyy canım kaptanım heleeeee bi sor adanın tartıya çıkmaya yüzü var mı ? bu hafta öyle kötü beslendim ki anlatamam kızımı her almaya gidip geldiğimde eve girince hep bişeyler yedim... sanki eve girince bişeyler yenilmeliymiş gibi ....
Yarın sabah sporuma başlıyorum pazartesi artık sabahları ben götürmeyecem... düzene girecem pazartesi kontrol tartı günü bildirim yapsam olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…