Oyyy oyyy canım kaptanımheleeeee bi sor adanın tartıya çıkmaya yüzü var mı ? bu hafta öyle kötü beslendim ki anlatamam kızımı her almaya gidip geldiğimde eve girince hep bişeyler yedim... sanki eve girince bişeyler yenilmeliymiş gibi ....
Yarın sabah sporuma başlıyorum pazartesi artık sabahları ben götürmeyecem... düzene girecem pazartesi kontrol tartı günü bildirim yapsam olur mu ?
Çok geçmiş olsun tekrarSağol canım... Dün öğleden beridir ne yerse çıkarıyordu ben evde tedaviye başladım hemen ama geçmedi bu gün götürdüm serum taktik daha iyi hatta babasıyla gezmelere bile gitti :) normalde de safra kesesinde taş var bir de karaciğer enzimleri yükseliyor o yüzden takipteyiz bişey olunca ister istemez korkuyoruz da çok şükür kanlarımızda felan da bı sıkıntı cikmadi...
Sabah daha cok ödemin oluyor demek ki canım bende uyandıktan 1-2 saat sonra daha az kilolu cıkıyorumya bem şuan bile sabahtan daha az geliyorum sabah erken tartılmanın hüznü içindeyim şuan
Tek takibim ThyRakipleri değiştireceğim özel olarak istediğiniz biri varsa simdiden söyleyin
Su konusunda birbirimize yardımcı olalım mı bende aynı konudan muzdaribim valla hiç aklıma gelmiyorLeslie 3 mil yapildi
Bu hafta leslie 2 3 mil yapacağım ağır spor yok..biraz hareket ipsiz ip atlama falanla da desteklerim
Bol su içmeye başlıyorum (ıtiraf ediyorum 1 2 bardak bile icmedigim günler var)
Perşembe dinlenme günü
Cuma sabah çok daha iyi bir ekşi görmek istiyorum insallah
Olalım valla yaaaSu konusunda birbirimize yardımcı olalım mı bende aynı konudan muzdaribim valla hiç aklıma gelmiyor
Bende şimdi indirdim inş faydası olurOlalım valla yaaa
Güya telefon hatırlatıyor ama anlayana
Iyi geceler canım ❤Mutfağı falan topladım bende ☺ O kadar yoruldum ki, menü paylaşımı yapıp yatacağım. Herkese iyi geceler kızlar ❤
Sanada iyi geceler cnmIyi geceler canım ❤
Tamam canım eve yeni girdim az sonra kilo acısından yakın olanları eşleştirme yapacagımSanada iyi geceler cnm ❤ Rakipler konusunda kilosu yakın olanların eşleşmesi daha mantıklı olabilir diye düşündüm. 60 kilo ile 80 kiloluk birinin kilo verme hızı farklı oluyor çünkü. 60-65 kg bandında taliplerimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?