Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çocugun mu rahatsızdı canım cok geçmiş olsun ben bugün giremedim fazla kaçırdım sanırım
Sağol canım... Dün öğleden beridir ne yerse çıkarıyordu ben evde tedaviye başladım hemen ama geçmedi bu gün götürdüm serum taktik daha iyi hatta babasıyla gezmelere bile gitti :) normalde de safra kesesinde taş var bir de karaciğer enzimleri yükseliyor o yüzden takipteyiz bişey olunca ister istemez korkuyoruz da çok şükür kanlarımızda felan da bı sıkıntı cikmadi...

Sabahları yumurta olsun canım meyvelerin yanına da yağ lazım yani yoğurt veya kuruyemiş saatleri de ayarlarsan süper

Evde bebekle yemeği zor yapıyorum kız
ben sana yapip yollayayim
En sevdiğim arkadaş tipi ...Trip atmayı bilmediğim gibi tripli insanlardan da uzak dururum. Yorucu oluyorlar. Yonahime takibindeyim şekerim.
Ayy aynen oyle abla
Hayir bura icin degil normal hayatimda da nefret ederim öyle seylerden kavgadan gurultuden atilan triplerden:)
Sonucta kac yillik omrumuz var sessiz sakin bi omur sürüp sonra da ölelim :) ne bu tantana
Tamam ablacım

acukaspor ya

kızlar iki hafta aradan sonra birinci olduk hepinizi tebrik ediyorum bu hafta herkes cook güzel kilo verdi
Darısı haftaya inş Allah bu hafta benim. Gibi gr veren arkadaşlar haftaya sıra bizde gr lar kilo olsun inş Allah haftaya neden 1.lik gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…