Yok canım benim zamanımda shoneft vardı bide TuğbaNe zaman Di canım. Ben seni hiç hatırlamıyorum benim zamanımda kaptan sekerpancariydi
Canım ben de çok az su içiyordum bu hafta çok dikkat edip en az 3 lt içtim her gün, son iki gün hariç. Çok güzel kilo verdim. Çok önemli olduğunu farkettim.
Yaşasın tripsiz hayatben sana yapip yollayayim
Ayy aynen oyle abla
Hayir bura icin degil normal hayatimda da nefret ederim öyle seylerden kavgadan gurultuden atilan triplerden:)
Sonucta kac yillik omrumuz var sessiz sakin bi omur sürüp sonra da ölelim :) ne bu tantana
Tamam ablacım
Mutlu yaşları olsun canım inşallahhhTeşekkür ederim canım
Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorumOldu oldu birinci olduk
Calısıyorum havai fisekleri yazdımda devamını yazamadım
Tamam canım, yazmamışım yumurta eklerim diyecektim. Yumurtasız kahvaltı yaptıysam o gün bitmiştir de ondanSabahları yumurta olsun canım meyvelerin yanına da yağ lazım yani yoğurt veya kuruyemiş saatleri de ayarlarsan süper
Eki Görüntüle 2307224
Bunlar daKmsl Hnd için tebrik ederim canım
Ben geçen hafta zipzipe ben ona güvenmiyorum alma demiştim ama zipzip ben güveniyorum alacağım demiştigüvendiği kadar varmışsın
Ben hiç öyle hesaplamadim canım, bu hafta 3 içmeye zorladik kendimi ve iyi geldiğini farkettim.Canım 2 litre az mı, kiloya göre içmemiz gereken suyu hesaplıyoruz ya bana 2 litre çıkıyor.
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2307224
Bunlar daKmsl Hnd için tebrik ederim canım
Ben geçen hafta zipzipe ben ona güvenmiyorum alma demiştim ama zipzip ben güveniyorum alacağım demiştigüvendiği kadar varmışsın
Bunu hiç bilmiyorum canım, ben bu hafta artırıp tuvalete daha çok gider oldum, iyi geldiğini düşünüyorum. Son iki gün bulantidan az içtim, Çarşamba günkü kilomdan sadece 100 Gr gitmişti bu sabah. Hem de tüm haftaya oranla çok ama çok az yemiştim. Tabi gerçekten su mu etkili bilemem ama faydası var bence.Onun bir hesabı vardı sanki kilo başına 300 cc miydi neydi
Ben dana diyorumBüyüyünce kuğu oluyorlarben oğlumu hep çirkin ördek diye seviyorum hoşuna gidiyor sıpanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?