Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah daha cok ödemin oluyor demek ki canım bende uyandıktan 1-2 saat sonra daha az kilolu cıkıyorum
evet canım ama malesef cuma günü öyöe bir şanaım yok artık ne çıkarsa bahtıma

lesile candır ya ben çok severim lesile yi

geçen bi komşum yürüyüş bandı alıcam dedi bende elitlik al dedim gerçwktwn çok daha etkili

bu dönem bi süreç ve tekrar toparlayacaksın öyle düşün herkes bi düzen kurmaya çalışıyor, sabah sporunu bende çok seviyorum şıan imkanım yok ama illaki fırsat yaratacağımm

ben 12_1 arasında yemek yiyorum öglen
ana yemek ve salata / yogurt ne varsa onu yiyorum

çorba mantar ve domates içiyorum onun dışında mercimek, ezogelin, tarhana çorbalaırnı içmiyorum

saat 5 gibi çok acıkıyorum eve de gelip saldırıyorum bu yüzden bu hafta böyle kaçamaklı oldu acaba yanımda sebze ve yogurt götürüp çıkmadan yesem mi? yoksa saat 4 gibi biraz sütlü kahve mi içsem?

aslında leptin çalılsın istiyorum
evde yemegi hazır bırakıp gelir gelmez hemen yemek mi yesem?

kendime baya patlıcan ve biber közledim diyet te yerim diye yani yemekten kastım sebze ve yogurt

Hakikaten bu sessizlik hayra. Alamet değil gerçi yarın cumartesi hafta sonuna millet cumadan başladı neyse bende gidim bari. Hadi iyi geceler sabah erken kalkicam mercimek köftesi yapicam iyi geceler canimmm
Bugün ben de yapıcam canım, tarifini paylassana benle.

Arkadaşlar mesajlara bakmadım umarım herkes iyidir. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Daha önce burda dünyayı gezmekle ilgili bir çocuk kitabı ismi paylasmistiniz kimdi hatırlamiyorum, oğluma almak istiyorum. Dünya ulkelerini merak ediyor. Öğretmeni de ona bir set hediye etmiş. Şimdi daha fazlasını istiyor. Bildiğiniz kitaplar varsa paylaşır mısınız lütfen.

Eklentiler

• 1568448550802609340153.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar günaydın ❤ Rezil bir sabaha uyandık, geceden beri sularımız kesik... gece oğlum neredeyse hiç uyutmadı. Sabah 7:30 dan sonra dalmışım. İnşallah bundan sonra gün daha da güzelleşir
Günaydın canım, inşallah oğlunun keyfi de yerine gelmiştir. Güzel bir gününüz olsun. Evde sulariniz hala yoksa atın kendinizi dışarı, dışarda güzel bir kahvaltı yapın, çocuk da hava almış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…