evet canım ama malesef cuma günü öyöe bir şanaım yok artık ne çıkarsa bahtımaSabah daha cok ödemin oluyor demek ki canım bende uyandıktan 1-2 saat sonra daha az kilolu cıkıyorum
Leslie 3 mil yapildi
Bu hafta leslie 2 3 mil yapacağım ağır spor yok..biraz hareket ipsiz ip atlama falanla da desteklerim
Bol su içmeye başlıyorum (ıtiraf ediyorum 1 2 bardak bile icmedigim günler var)
Perşembe dinlenme günü
Cuma sabah çok daha iyi bir ekşi görmek istiyorum insallah
Sağol , bende çok üzülüyorum o kadar emek verdim tekrar kilo almak istemiyorum... bugün başlıyorum inşallah birazdan sabah sporuna başlıyorum
Kızımın sınıfında , bi arkadaşının annesi spor salonu olan eğitmen bir bayanla tanıştım.. biraz neler yaptığımı anlattım diyet serüvenimde hepsini doğru yapmışsın dedi... eliptiği çoook önerdi yürüyüş bandından bile çok etkili dedi....
Veeeee kilo vermek istiyorsanız sabah aç karnına spor yapın çok etkili dedi
Ellerine sağlık canım.bu haftaki rakipleriniz
sonngulen & @Kmsl Hnd
@bluegreeneyes & @Negohatun
@yesa1 & @Elhan
@pastel34 & @suspushanimcim
@Alvillaa & @Umutdeniz4 & @Tesnim1989
@AZRAM ve YUSUF ENSARIM & @Gulumse25
@hasbeenandgone & @Meyyal Hayyal
birmuhendisanne & Batu85
Canım müsait olduğumda yazacağım sana.Sağol canım Öner i
Öner canım istersen. Yapabilirim çok garip değilse....Beni düşündüğün için çoook teşekkür ederim
Bugün ben de yapıcam canım, tarifini paylassana benle.Hakikaten bu sessizlik hayra. Alamet değil gerçi yarın cumartesi hafta sonuna millet cumadan başladı neyse bende gidim bari. Hadi iyi geceler sabah erken kalkicam mercimek köftesi yapicamiyi geceler canimmm
Günaydın arkadaşlar
günaydın mutlu hafta sonları
Hayirli sabahlar mutlu hafta sonları herkese
Kızlar günaydınRezil bir sabaha uyandık, geceden beri sularımız kesik... gece oğlum neredeyse hiç uyutmadı. Sabah 7:30 dan sonra dalmışım. İnşallah bundan sonra gün daha da güzelleşir
Cnm bu ara uyku terörü var oğlumda. Ara ara deli gibi ağlıyor. Zor sakinleştiriyorum. Benimde uykum kaçıyor haliyle... tam dalacağım gene başlıyor.ay sular kesik oluncada çok kötü oluyor ya
neden uyumadı oglun
Canım bu zayıflamaya özel değil, günlük vücudun ihtiyacı. En az bu kadar içip spor yaparken ekstra içmek lazım.O zaman ben 1.75 icmeliyim çok az değil mi
Yenilendi de ben de tık yok hala buraya da gelip olumsuz olumsuz konuşmak istemediğim için uzaktan izliyorum kaptan@Simons Cat nasıl oldun canım elin yanmıstı
@Lilimam nerdesin bakalım kac gündür yoksun
@MuMu85 cuma bildiirmini alalım :))
@Canfeb cuma bildirimi nerde bakalım
gulenyuzumsunsen senide simdi gördüm netin yenilenmedi mi
@zeyneppk sende bildirim yapmadın canım
@ada81 yogunsun biliyorum ama bildirimini bekliyorum
Günaydın canım, inşallah oğlunun keyfi de yerine gelmiştir. Güzel bir gününüz olsun. Evde sulariniz hala yoksa atın kendinizi dışarı, dışarda güzel bir kahvaltı yapın, çocuk da hava almış olur.Kızlar günaydın ❤ Rezil bir sabaha uyandık, geceden beri sularımız kesik... gece oğlum neredeyse hiç uyutmadı. Sabah 7:30 dan sonra dalmışım. İnşallah bundan sonra gün daha da güzelleşir
Cnm paylaşım yapmak disipline girmek adına çok fayda sağlıyor. Bence bugünden itibaren paylaşımlarına başlaYenilendi de ben de tık yok hala buraya da gelip olumsuz olumsuz konuşmak istemediğim için uzaktan izliyorum kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?