Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben hep kavun ve karpuz dan aldım yaz kilosunu birde alkol
Alıntıdan okudum asla akşamlarını salata ile geçiştirme derim.. sana tavsiyem et köfte , tavuk köfte , tavuk bud , gibi yemekler ye yanında bol salata... bende bir ara bakliyatın çoook şişkinlik yaptığını düşünürdüm ama yanılmışım benim her cuma yemeğim barbunya yada kuru fasulyeydi 12 yk yedim yanında hep salata vardı... bazen 2 yk bulgur pilavı bile yedim.... ben öyle aç kalarak kilo verilmediğini gördüm ....

Günaydın ablacım ❤

Hoşgeldin canım çok güzel haber bu
Saol ablacim
Saol kaptanim

Dengelersin canım sen dengeli yemeği cok iyi öğrendin 4-5 ay içinde
24 kilo verdin canım az değil ister istemez büyük farklar meydana geliyor

Dengelersin canım sen dengeli yemeği cok iyi öğrendin 4-5 ay içinde
24 kilo verdin canım az değil ister istemez büyük farklar meydana geliyor
oluyormuş gerçekten daha dün kendi kendime dedim ki bu ne böyle o kadar kilo verdim hiç değişmedim :))) demek ki uzun süre görmeyen anlıyor :)

oluyormuş gerçekten daha dün kendi kendime dedim ki bu ne böyle o kadar kilo verdim hiç değişmedim :))) demek ki uzun süre görmeyen anlıyor :)
Bazen bende kendimi sanki 67-68 kilo gibi.hissediyorum vermemisim gibi geliyor ama dısardan bakan görmeyen insanlar daha iyi fark ediyor

Ayy kavun karpuz deme bana bütün bi kavunu t3k seferde yiyebilirim karpuzunda yarısını yemisligim var

bende çok fena yedim sene ya sorma
diyet tarihimde ilkk kez bukadar çok yedim

bende dün dayanamayıp yedim
Bu sabah komşumuz getirmiş, bende yarım kase yedim kahvaltıda Günün kalanında hafif birşey yediğimizde dengelenir gibi.

benimde kv yapmış eşim almaya gitti ama çok yemeyi düşünmüyorum

+1 bende böyleyim işte

Yemeğini bir gün önceden yapmaya çalış öyleyse canım. Ayakta atıştırmak da çok düzen bozuyor.
düzen kurucam normalde hep olur yemwgşm ama bana uygun olmuyor

ya otobüste dolmuşta ne kadar olursa işte

sana mutlu günler elhan

Çankırı da deprem olmuş Ankara da hissedilmiş ama biz hissetmedik burada

bende hissetmedim

ama grç yiyorum ada yani 6:30 da evdeyim en erken hemen yesem bile 18:45,oluyor

öglen ev yemegi yiyorum
akşamda yogurt, köz biber patlıcan
yumurta+ayran
peynirli salata olabilir diye düşündüm
bilemiyorum bi düzen alacaz

ama ögrenmek için az koltukta bayılmadık ada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…