Yesacim az önce sana yazdım....Mesajını yeni gördüm tatlım....Günaydın kızlar
Merhabalar yeni rakibim :)
Alıntıdan okudum asla akşamlarını salata ile geçiştirme derim.. sana tavsiyem et köfte , tavuk köfte , tavuk bud , gibi yemekler ye yanında bol salata... bende bir ara bakliyatın çoook şişkinlik yaptığını düşünürdüm ama yanılmışım benim her cuma yemeğim barbunya yada kuru fasulyeydi 12 yk yedim yanında hep salata vardı... bazen 2 yk bulgur pilavı bile yedim.... ben öyle aç kalarak kilo verilmediğini gördüm ....ben hep kavun ve karpuz dan aldım yaz kilosunu birde alkol
Günaydın ablacım ❤Herkese günaydın
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Menuleriniz bol yağ yakıcı olsun. Azminiz iradeniz yerinde olsun, bol sulu, neşeli musmutlu keyifli güzel güzel yaşayın.
Yeni rakibim @yesa1 canım yarisimiz hayırlı olsun. Birazdan bilgi toplamaya çalışacağim seninle ilgili bulabilirsem tabi...yine de eccuk kendini tanitirsan çok sevinirim. Benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor canim. kisa bir birlikteliğimiz olacak ama daha önümüzde uzun bir yarış var...Bakarsın yolumuz tekrar kesişir. Senden daha fazla yağ yakabilmek için silahlanmaya hazırım sen de hazirsan hadi bakalım
@Negohatun ve @pastel34 sizinle yarışmak çok keyifliydi. Katkılarıniz için çoooook teşekkürler canlarım.
Saol ablacimHoşgeldin canım çok güzel haber bu
Saol kaptanimYemek götürme ihtimalin varsa 5 de yemen daha güzel olabilir aslında
Tamam canım arada ugra özleriz♥
Olsun sen gel canım burda motive olursun hemde düzenli paylasım yaparsan olumsuzlukları da atarsın
@Kirmizi pabuc almıstı sanırım oğluna aklımda öyle kalmıs canım
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kilon cok iyi izin dönemini kilo almadan atlattın
Aaa kac siddetinde neresinde olmus abla bende hissetmedimÇankırı da deprem olmuş Ankara da hissedilmiş ama biz hissetmedik burada
4.9 çerkes ilçesiymiş canımAaa kac siddetinde neresinde olmus abla bende hissetmedim
Tamam ablacım bende baktım simdi4.9 çerkes ilçesiymiş canım
Hayırlı günler canım ❤hayırlı günler kızlarrrrrrrrrr mutlu bir haftasonu geçirelim inşallahhhh
Günaydın cnm evet kahvaltı yoktu ama bugün yaptimGünaydın rakibem sabah kahvaltın yok galiba anlamadım.... ama sporun süper olmuş
Amin cnm inşallah ama bnim icimde bir sıkıntı varhayırlı günler kızlarrrrrrrrrr mutlu bir haftasonu geçirelim inşallahhhh
ay canım bende öyle uyandım nedense eşim ne oldu diyor yok birşey diyorum o zaman yüzünü düzelt diyor elimde değil ama ,allah hayra çıkarsın inşallah canım benimAmin cnm inşallah ama bnim icimde bir sıkıntı var
Dengelersin canım sen dengeli yemeği cok iyi öğrendin 4-5 ay içindedün öğleden sonra misafirliğe gittik gece geldik ama fazla kaçırmadım dozunda yedim herşeyi bu hafta ne olacak bakalım umarım artıyla dönmem eve dün herkes başka biri olmuşsun dedi inanırmısınız tanımayan bile oldu :))))
oluyormuş gerçekten daha dün kendi kendime dedim ki bu ne böyle o kadar kilo verdim hiç değişmedim :))) demek ki uzun süre görmeyen anlıyor :)Dengelersin canım sen dengeli yemeği cok iyi öğrendin 4-5 ay içinde
24 kilo verdin canım az değil ister istemez büyük farklar meydana geliyor
Bazen bende kendimi sanki 67-68 kilo gibi.hissediyorum vermemisim gibi geliyor ama dısardan bakan görmeyen insanlar daha iyi fark ediyoroluyormuş gerçekten daha dün kendi kendime dedim ki bu ne böyle o kadar kilo verdim hiç değişmedim :))) demek ki uzun süre görmeyen anlıyor :)
Ayy kavun karpuz deme bana bütün bi kavunu t3k seferde yiyebilirim karpuzunda yarısını yemisligim var
bende dün dayanamayıp yedim
Bu sabah komşumuz getirmiş, bende yarım kase yedim kahvaltıdaGünün kalanında hafif birşey yediğimizde dengelenir gibi.
Ben de senin gibiyim canım. Meyve ya da tatlı yediğimde iş çığrından çıkıyor. Meyve yersem çok acıkıyorum, tatlı yersem de beni bayiyor ve üzerine tuzlu yiyip bastırma isteği hissediyorum, böylece iyice yoldan cikiyorum. O yüzden ağzıma sürmüyorum.
düzen kurucam normalde hep olur yemwgşm ama bana uygun olmuyorYemeğini bir gün önceden yapmaya çalış öyleyse canım. Ayakta atıştırmak da çok düzen bozuyor.
Yemek götürme ihtimalin varsa 5 de yemen daha güzel olabilir aslında
Tamam canım arada ugra özleriz♥
Olsun sen gel canım burda motive olursun hemde düzenli paylasım yaparsan olumsuzlukları da atarsın
@Kirmizi pabuc almıstı sanırım oğluna aklımda öyle kalmıs canım
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kilon cok iyi izin dönemini kilo almadan atlattın
Herkese günaydın
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Menuleriniz bol yağ yakıcı olsun. Azminiz iradeniz yerinde olsun, bol sulu, neşeli musmutlu keyifli güzel güzel yaşayın.
Yeni rakibim @yesa1 canım yarisimiz hayırlı olsun. Birazdan bilgi toplamaya çalışacağim seninle ilgili bulabilirsem tabi...yine de eccuk kendini tanitirsan çok sevinirim. Benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor canim. kisa bir birlikteliğimiz olacak ama daha önümüzde uzun bir yarış var...Bakarsın yolumuz tekrar kesişir. Senden daha fazla yağ yakabilmek için silahlanmaya hazırım sen de hazirsan hadi bakalım
@Negohatun ve @pastel34 sizinle yarışmak çok keyifliydi. Katkılarıniz için çoooook teşekkürler canlarım.
Çankırı da deprem olmuş Ankara da hissedilmiş ama biz hissetmedik burada
Alıntıdan okudum asla akşamlarını salata ile geçiştirme derim.. sana tavsiyem et köfte , tavuk köfte , tavuk bud , gibi yemekler ye yanında bol salata... bende bir ara bakliyatın çoook şişkinlik yaptığını düşünürdüm ama yanılmışım benim her cuma yemeğim barbunya yada kuru fasulyeydi 12 yk yedim yanında hep salata vardı... bazen 2 yk bulgur pilavı bile yedim.... ben öyle aç kalarak kilo verilmediğini gördüm ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?