tesekkür ederim canım bunları denerim sadece kahve içemiyorum beni kabız yapıyor... aslında benim sorunum tatliya agzımı hiç sürmemem gerekiyor buna meyvelerde dahil.. bunları yemezsem gğn boyu sorun yok bunlardan bir dilim bir parça yiyince kendimi tutamıyorum yiyorumda yiyorum....Ada81 ben seni anlıyorum ben de giriyorum açlık krizine böyle zamanları soda kahve kuru kayısı çiğ bademle peynir gibi gıdalarla geçiştiriyorum belki senin de işine yarar...
Soda ve Türk kahvesi iştah kesiyor bence
Çalışan bayanların kendilerine spor için zaman ayırmalarına ayrıca bir alkışevet canım ama malesef cuma günü öyöe bir şanaım yok artık ne çıkarsa bahtıma
lesile candır ya ben çok severim lesile yi
geçen bi komşum yürüyüş bandı alıcam dedi bende elitlik al dedim gerçwktwn çok daha etkili
bu dönem bi süreç ve tekrar toparlayacaksın öyle düşün herkes bi düzen kurmaya çalışıyor, sabah sporunu bende çok seviyorum şıan imkanım yok ama illaki fırsat yaratacağımm
Çalışan bayanların kendilerine spor için zaman ayırmalarına ayrıca bir alkışşahsen ben yapamazdım.. kızım bi okula başladı getir götür işi bünyem şaştı valla 6 yıllık salatanatım bitti ohhh on dönüm bostan yan gel yat dönemi bitti
tesekkür ederim canım bunları denerim sadece kahve içemiyorum beni kabız yapıyor... aslında benim sorunum tatliya agzımı hiç sürmemem gerekiyor buna meyvelerde dahil.. bunları yemezsem gğn boyu sorun yok bunlardan bir dilim bir parça yiyince kendimi tutamıyorum yiyorumda yiyorum....
Sanada günaydın cnmGünaydın canım, inşallah oğlunun keyfi de yerine gelmiştir. Güzel bir gününüz olsun. Evde sulariniz hala yoksa atın kendinizi dışarı, dışarda güzel bir kahvaltı yapın, çocuk da hava almış olur.
Ayy kavun karpuz deme bana bütün bi kavunu t3k seferde yiyebilirim karpuzunda yarısını yemisligim varben hep kavun ve karpuz dan aldım yaz kilosunu birde alkol
bende dün dayanamayıp yedimAma öğle yemeği yerine aşure var bu gün
ohh ne guzel ozendim valla.anne kiz takilirsuniz iyi eglencelerSelam kızlar nasılsınız bakalım ben anneme gidiyorum inşallah umarım hepimiz için kacsmaksiz bir gün olur
Tamam öyleyse çünkü bana çok az geldi.Canım bu zayıflamaya özel değil, günlük vücudun ihtiyacı. En az bu kadar içip spor yaparken ekstra içmek lazım.
Çok özletme kendini, gel arada birHerkese günaydın, güzel bir hafta sonu olsun ❤
Zipzip- kaptanım, canımın içi, bir süre siteye gelemeyeceğim, fırsat buldukça pazartesi ve cuma bildirim yaparım. Vaktim bol olursa da uğrarım, çok dayanamam özlerim sizi. Görüşmek dileğiyle
bende dün dayanamayıp yedim
Hoşgeldin canım çok güzel haber buSelam kizlar nasilsiniz cok giremiyorum ama aklimdasiniz aslinda biraz okuyup yazayim diyorum ama hep yarida kaliyir bugun okumadan yazayim dedim ben bugun tartildim 84.5 olmusum cok sukur
Ben de senin gibiyim canım. Meyve ya da tatlı yediğimde iş çığrından çıkıyor. Meyve yersem çok acıkıyorum, tatlı yersem de beni bayiyor ve üzerine tuzlu yiyip bastırma isteği hissediyorum, böylece iyice yoldan cikiyorum. O yüzden ağzıma sürmüyorum.tesekkür ederim canım bunları denerim sadece kahve içemiyorum beni kabız yapıyor... aslında benim sorunum tatliya agzımı hiç sürmemem gerekiyor buna meyvelerde dahil.. bunları yemezsem gğn boyu sorun yok bunlardan bir dilim bir parça yiyince kendimi tutamıyorum yiyorumda yiyorum....
Yemeğini bir gün önceden yapmaya çalış öyleyse canım. Ayakta atıştırmak da çok düzen bozuyor.çok zor ama sporsuz da olmuyor
malesef biliyorsun bi düzen kursam olacak inşallah da
benimde sorunum eve girer girmez birşeyler yememe oluyor aç oluyorum çünkü fena halde
ama bu hafta sıfır kaçamak yapacam inş bi liste belirlemeliyim
hatta haızrlayım çoxuklar asansöre bıraksınhemen yiyim
İyi yolculuklar canım.Sanada günaydın cnm ❤ Oğlum düzeldi çok şükür. İstanbula geçeceğiz cnm öğleden sonra. O yüzden kahvaltıyı hallettik, eşyaları toparlayacağım.
Yemek götürme ihtimalin varsa 5 de yemen daha güzel olabilir aslındaben 12_1 arasında yemek yiyorum öglen
ana yemek ve salata / yogurt ne varsa onu yiyorum
çorba mantar ve domates içiyorum onun dışında mercimek, ezogelin, tarhana çorbalaırnı içmiyorum
saat 5 gibi çok acıkıyorum eve de gelip saldırıyorum bu yüzden bu hafta böyle kaçamaklı oldu acaba yanımda sebze ve yogurt götürüp çıkmadan yesem mi? yoksa saat 4 gibi biraz sütlü kahve mi içsem?
aslında leptin çalılsın istiyorum
evde yemegi hazır bırakıp gelir gelmez hemen yemek mi yesem?
kendime baya patlıcan ve biber közledim diyet te yerim diye yani yemekten kastım sebze ve yogurt
Tamam canım arada ugra özlerizHerkese günaydın, güzel bir hafta sonu olsun ❤
Zipzip- kaptanım, canımın içi, bir süre siteye gelemeyeceğim, fırsat buldukça pazartesi ve cuma bildirim yaparım. Vaktim bol olursa da uğrarım, çok dayanamam özlerim sizi. Görüşmek dileğiyle
Olsun sen gel canım burda motive olursun hemde düzenli paylasım yaparsan olumsuzlukları da atarsınYenilendi de ben de tık yok hala buraya da gelip olumsuz olumsuz konuşmak istemediğim için uzaktan izliyorum kaptan
Arkadaşlar mesajlara bakmadım umarım herkes iyidir. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Daha önce burda dünyayı gezmekle ilgili bir çocuk kitabı ismi paylasmistiniz kimdi hatırlamiyorum, oğluma almak istiyorum. Dünya ulkelerini merak ediyor. Öğretmeni de ona bir set hediye etmiş. Şimdi daha fazlasını istiyor. Bildiğiniz kitaplar varsa paylaşır mısınız lütfen.
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤Selam kizlar nasilsiniz cok giremiyorum ama aklimdasiniz aslinda biraz okuyup yazayim diyorum ama hep yarida kaliyir bugun okumadan yazayim dedim ben bugun tartildim 84.5 olmusum cok sukur
Bende artık öyle yapacam canım , meyve dahil yemiyecem inşallah... bu sabah 60 dk eliptik 20 dk tempolu yürüyüş yaptim....kendimi iyi hissediyorumBen de senin gibiyim canım. Meyve ya da tatlı yediğimde iş çığrından çıkıyor. Meyve yersem çok acıkıyorum, tatlı yersem de beni bayiyor ve üzerine tuzlu yiyip bastırma isteği hissediyorum, böylece iyice yoldan cikiyorum. O yüzden ağzıma sürmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?