Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekkür ederim canım bunları denerim sadece kahve içemiyorum beni kabız yapıyor... aslında benim sorunum tatliya agzımı hiç sürmemem gerekiyor buna meyvelerde dahil.. bunları yemezsem gğn boyu sorun yok bunlardan bir dilim bir parça yiyince kendimi tutamıyorum yiyorumda yiyorum....

Çalışan bayanların kendilerine spor için zaman ayırmalarına ayrıca bir alkış şahsen ben yapamazdım.. kızım bi okula başladı getir götür işi bünyem şaştı valla 6 yıllık saltanatım bitti ohhh on dönüm bostan yan gel yat dönemi bitti

çok zor ama sporsuz da olmuyor
malesef biliyorsun bi düzen kursam olacak inşallah da

benimde sorunum eve girer girmez birşeyler yememe oluyor aç oluyorum çünkü fena halde
ama bu hafta sıfır kaçamak yapacam inş bi liste belirlemeliyim

hatta haızrlayım çoxuklar asansöre bıraksın hemen yiyim

ben hep kavun ve karpuz dan aldım yaz kilosunu birde alkol

Sanada günaydın cnm Oğlum düzeldi çok şükür. İstanbula geçeceğiz cnm öğleden sonra. O yüzden kahvaltıyı hallettik, eşyaları toparlayacağım.

Çok özletme kendini, gel arada bir

Selam kizlar nasilsiniz cok giremiyorum ama aklimdasiniz aslinda biraz okuyup yazayim diyorum ama hep yarida kaliyir bugun okumadan yazayim dedim ben bugun tartildim 84.5 olmusum cok sukur
Hoşgeldin canım çok güzel haber bu

Ben de senin gibiyim canım. Meyve ya da tatlı yediğimde iş çığrından çıkıyor. Meyve yersem çok acıkıyorum, tatlı yersem de beni bayiyor ve üzerine tuzlu yiyip bastırma isteği hissediyorum, böylece iyice yoldan cikiyorum. O yüzden ağzıma sürmüyorum.

Yemeğini bir gün önceden yapmaya çalış öyleyse canım. Ayakta atıştırmak da çok düzen bozuyor.

Yemek götürme ihtimalin varsa 5 de yemen daha güzel olabilir aslında
Tamam canım arada ugra özleriz
Yenilendi de ben de tık yok hala buraya da gelip olumsuz olumsuz konuşmak istemediğim için uzaktan izliyorum kaptan
Olsun sen gel canım burda motive olursun hemde düzenli paylasım yaparsan olumsuzlukları da atarsın
Kirmizi pabuc almıstı sanırım oğluna aklımda öyle kalmıs canım
Selam kizlar nasilsiniz cok giremiyorum ama aklimdasiniz aslinda biraz okuyup yazayim diyorum ama hep yarida kaliyir bugun okumadan yazayim dedim ben bugun tartildim 84.5 olmusum cok sukur
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kilon cok iyi izin dönemini kilo almadan atlattın

Bende artık öyle yapacam canım , meyve dahil yemiyecem inşallah... bu sabah 60 dk eliptik 20 dk tempolu yürüyüş yaptim....kendimi iyi hissediyorum

Herkese günaydın
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Menuleriniz bol yağ yakıcı olsun. Azminiz iradeniz yerinde olsun, bol sulu, neşeli musmutlu keyifli güzel güzel yaşayın.
Yeni rakibim yesa canım yarisimiz hayırlı olsun. Birazdan bilgi toplamaya çalışacağim seninle ilgili bulabilirsem tabi...yine de eccuk kendini tanitirsan çok sevinirim. Benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor canim. kisa bir birlikteliğimiz olacak ama daha önümüzde uzun bir yarış var...Bakarsın yolumuz tekrar kesişir. Senden daha fazla yağ yakabilmek için silahlanmaya hazırım sen de hazirsan hadi bakalım
Nego ve pastelfit sizinle yarışmak çok keyifliydi. Katkılarıniz için çoooook teşekkürler canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…