Kolay gelsin canım
ben temizlige kaçarrrrr
dip köşe, nevresim çamaşır temizlenecek
Kolay gelsin cnm, bende 2 haftadır evde değildim. Bakalım ev ne durumda
ben temizlige kaçarrrrr
dip köşe, nevresim çamaşır temizlenecek
evet canım burası güzel çok da özledim ama boğazım durmuyor..inşallah başlayayım bakalımCnm paylaşım yapmak disipline girmek adına çok fayda sağlıyor. Bence bugünden itibaren paylaşımlarına başla❤
+1tesekkür ederim canım bunları denerim sadece kahve içemiyorum beni kabız yapıyor... aslında benim sorunum tatliya agzımı hiç sürmemem gerekiyor buna meyvelerde dahil.. bunları yemezsem gğn boyu sorun yok bunlardan bir dilim bir parça yiyince kendimi tutamıyorum yiyorumda yiyorum....
inşallah kaptanımYemek götürme ihtimalin varsa 5 de yemen daha güzel olabilir aslında
Tamam canım arada ugra özleriz♥
Olsun sen gel canım burda motive olursun hemde düzenli paylasım yaparsan olumsuzlukları da atarsın
Kirmizi pabuc almıstı sanırım oğluna aklımda öyle kalmıs canım
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kilon cok iyi izin dönemini kilo almadan atlattın
Kesinlikle beni tarif etmişsinBen de senin gibiyim canım. Meyve ya da tatlı yediğimde iş çığrından çıkıyor. Meyve yersem çok acıkıyorum, tatlı yersem de beni bayiyor ve üzerine tuzlu yiyip bastırma isteği hissediyorum, böylece iyice yoldan cikiyorum. O yüzden ağzıma sürmüyorum.
Sağol canimohh ne guzel ozendim valla.anne kiz takilirsuniz iyi eglenceler
Herkese günaydın
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Menuleriniz bol yağ yakıcı olsun. Azminiz iradeniz yerinde olsun, bol sulu, neşeli musmutlu keyifli güzel güzel yaşayın.
Yeni rakibimyesa canım yarisimiz hayırlı olsun. Birazdan bilgi toplamaya çalışacağim seninle ilgili bulabilirsem tabi... yine de eccuk kendini tanitirsan çok sevinirim. Benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor canim. kisa bir birlikteliğimiz olacak ama daha önümüzde uzun bir yarış var...Bakarsın yolumuz tekrar kesişir. Senden daha fazla yağ yakabilmek için silahlanmaya hazırım sen de hazirsan hadi bakalım
Nego ve @pastel34 sizinle yarışmak çok keyifliydi. Katkılarıniz için çoooook teşekkürler canlarım.
Bende üşüdüm bugün sonbahar gelmişHava 1 günde serinlemiş günes var ama cok serin
Afiyet olsun canımGünaydın cnm evet kahvaltı yoktu ama bugün yaptim
Bende teşekkür ederimHerkese günaydın
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
Menuleriniz bol yağ yakıcı olsun. Azminiz iradeniz yerinde olsun, bol sulu, neşeli musmutlu keyifli güzel güzel yaşayın.
Yeni rakibimyesa canım yarisimiz hayırlı olsun. Birazdan bilgi toplamaya çalışacağim seninle ilgili bulabilirsem tabi... yine de eccuk kendini tanitirsan çok sevinirim. Benimle ilgili merak ettiğin bir şey varsa sor canim. kisa bir birlikteliğimiz olacak ama daha önümüzde uzun bir yarış var...Bakarsın yolumuz tekrar kesişir. Senden daha fazla yağ yakabilmek için silahlanmaya hazırım sen de hazirsan hadi bakalım
Nego ve @pastel34 sizinle yarışmak çok keyifliydi. Katkılarıniz için çoooook teşekkürler canlarım.
Canım senin hayatın da zormuş. Allah kolaylık versin. Bebeğin de varmış ... daha çok kolay gelsin. Zıpzıp iki egitimciyi eslestirmişSelam canım
Sabah 7.30 da evden çıkıp 18.20 de eve giriyoruz.(sabah 35 akşam 35 km olmak üzere günlük 70 km yol yapıyorum ) Bi oğlum var 19.5 aylık :) o uyuyunca leslie yapacağım bu hafta 3 mil Inşallah:)
Eylül 14 oldu ama erken serinledi sanki :))Bende üşüdüm bugün sonbahar gelmiş
Canım senin hayatın da zormuş. Allah kolaylık versin. Bebeğin de varmış ... daha çok kolay gelsin. Zıpzıp iki egitimciyi eslestirmişbir zamanlar ben de senin yaşadığın benzer sıkıntıları yaşadım aralarında 14 ay olan iki bebeğim vardı. Buralara kolay gelmedik tabi gençken yaşadık bir şekilde. Ama atlattık işte...Bu keşmekesin içinde bir de zayıflamaya uğraşıyorsun tebrik ederim. Çok kilon yokmuş hatta benim hedefledigim kilodasin şu an...çok şaşırdım. Belki ben de kendimi begenmeyecegim 49 için uğraşacağım bakalım...boyunu merak ettim profiline tekrar bakayım yazıyor mu? Ben çoğunluk gibi 1.60
Biraz erken oldu evet mevsimlerde şaşırdıEylül 14 oldu ama erken serinledi sanki :))
Yemek götürme ihtimalin varsa 5 de yemen daha güzel olabilir aslında
Tamam canım arada ugra özleriz♥
Olsun sen gel canım burda motive olursun hemde düzenli paylasım yaparsan olumsuzlukları da atarsın
Kirmizi pabuc almıstı sanırım oğluna aklımda öyle kalmıs canım
Hosgeldin canım iyiyim sen nasılsın ❤
Kilon cok iyi izin dönemini kilo almadan atlattın
Akşam bişey yemek istersen de sabah yaptıklarım boşa mı gitsin ziyan olacak diye düşün canım ve yeme.Bende artık öyle yapacam canım , meyve dahil yemiyecem inşallah... bu sabah 60 dk eliptik 20 dk tempolu yürüyüş yaptim....kendimi iyi hissediyorum
İkiniz de beni yendiniz bakalım şimdi kim galip gelecek, ikinize de başarılar diliyorum canlarBatu85 cnm bu hafta seninle rakip olmuşuz ☺ Karatay yapıyordun değil mi?
Dünya turuna bir bilet adı, buldum rastlantı eseri. Sipariş vermedim henüz, yanına bir sürü kitap da seçtim. Tübitak olanlara da bı bakayım canım.sonngulen dünyayı geziyorumu bulamadım ana ben oğluma TÜBİTAK san alıyorum 3 yaşından beri yaza doğru ilk okuma serilerinden almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?