Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm paylaşım yapmak disipline girmek adına çok fayda sağlıyor. Bence bugünden itibaren paylaşımlarına başla❤
evet canım burası güzel çok da özledim ama boğazım durmuyor..inşallah başlayayım bakalım
+1
..

inşallah kaptanım

Kesinlikle beni tarif etmişsin

Selam canım

Sabah 7.30 da evden çıkıp 18.20 de eve giriyoruz.(sabah 35 akşam 35 km olmak üzere günlük 70 km yol yapıyorum ) Bi oğlum var 19.5 aylık :) o uyuyunca leslie yapacağım bu hafta 3 mil Inşallah:)

Bende teşekkür ederim

Selam canım

Sabah 7.30 da evden çıkıp 18.20 de eve giriyoruz.(sabah 35 akşam 35 km olmak üzere günlük 70 km yol yapıyorum ) Bi oğlum var 19.5 aylık :) o uyuyunca leslie yapacağım bu hafta 3 mil Inşallah:)
Canım senin hayatın da zormuş. Allah kolaylık versin. Bebeğin de varmış ... daha çok kolay gelsin. Zıpzıp iki egitimciyi eslestirmiş bir zamanlar ben de senin yaşadığın benzer sıkıntıları yaşadım aralarında 14 ay olan iki bebeğim vardı. Buralara kolay gelmedik tabi gençken yaşadık bir şekilde. Ama atlattık işte...Bu keşmekesin içinde bir de zayıflamaya uğraşıyorsun tebrik ederim. Çok kilon yokmuş hatta benim hedefledigim kilodasin şu an...çok şaşırdım. Belki ben de kendimi begenmeyecegim 49 için uğraşacağım bakalım...boyunu merak ettim profiline tekrar bakayım yazıyor mu? Ben çoğunluk gibi 1.60

Zor ama olsun canım allaha şükür işimiz var sağlınız yerinde

1.57 anca varımdır canım.

Diyetisyen 49 hatta 48 demişti

Ölçülerimi de paylaşmıştım coktu ahahahah

sonngulen dünyayı geziyorumu bulamadım ana ben oğluma TÜBİTAK san alıyorum 3 yaşından beri yaza doğru ilk okuma serilerinden almıştım

Bende artık öyle yapacam canım , meyve dahil yemiyecem inşallah... bu sabah 60 dk eliptik 20 dk tempolu yürüyüş yaptim....kendimi iyi hissediyorum
Akşam bişey yemek istersen de sabah yaptıklarım boşa mı gitsin ziyan olacak diye düşün canım ve yeme.

sonngulen dünyayı geziyorumu bulamadım ana ben oğluma TÜBİTAK san alıyorum 3 yaşından beri yaza doğru ilk okuma serilerinden almıştım
Dünya turuna bir bilet adı, buldum rastlantı eseri. Sipariş vermedim henüz, yanına bir sürü kitap da seçtim. Tübitak olanlara da bı bakayım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…