Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünya turuna bir bilet adı, buldum rastlantı eseri. Sipariş vermedim henüz, yanına bir sürü kitap da seçtim. Tübitak olanlara da bı bakayım canım.
TÜBİTAK hem güvenilir hem de okurken merak uyandıran öğreten kitaplar yapıyor canım senin oğlan da sever ben bile bir sür şey öğrendim

Ben dün ki menümü yazmamışım yazayım hemen.

İkinci öğünümü şimdi yedim, kahvaltı geç olunca kaldı. Tekrar bir şey yememe gerek var mı kii? Listeye uyamadım ilk günden

Ben dün ki menümü yazmamışım yazayım hemen.

İkinci öğünümü şimdi yedim, kahvaltı geç olunca kaldı. Tekrar bir şey yememe gerek var mı kii? Listeye uyamadım ilk günden
Daha vakit cok erken aksama acıkırsan yogurt yada baska birsey mi yesen canım ama sen cok gec yatmıyorsun belki idare edebilir de

Kirmizi pabuc spor olarak ne tavsiye edersin bana?
Eliptik bisikletim var, leslie, ip atlama vs?
Kaslarım şişip tartıya yansısın istemiyorum da
Bu konuda çok bilgili değilim ama canın eğer zayıflamak için spor sa nabız yükselmeli kardiyo gibi koşu gibi sıkılaşmak içinse daha durağan sporlar olabilir eliptik bisiklet de iyi tercih

Kizlar nasilsiniz? Aktif olamiyorum bi türlu evin icinde kayboldum resmen iş bitmiyo ya tasinmak ne kadar zormus bide benimkinin izni daha bitmedi o evde olunca bide onun arkasini topla derken isim uzuyo. O da leslie yapmaya niyetlendi bakalim ne kadar dayancak
Siz naptiniz nasil gidiyo dün kacinci olduk

Iyiyim canım bizim aynı değişen birsey yok kolay gelsin sana bir kac haftaya düzene girersin canım
Dün birinci olduk

Kimdi o yaa rüyasında gören unuttum o zaman
Ben dondurma yerim bilirsin kiz bu arada diye diye hasinı buldum dondurmanin dondurmam gaymak filmi varya o burda cekilmisti onun cekildigi dondurma dükkanina cok yakiniz habire ordan dondurma yiyorum bu ara Allah affetsin kendimi gelistirdim güllü falan denemeye basladim artik yani anlicagin sirazeden ciktim en kisa zamanda takima gelcem
Iyiyim canım bizim aynı değişen birsey yok kolay gelsin sana bir kac haftaya düzene girersin canım
Dün birinci olduk
Oleyyyyyyy oleyyy oleyyyy biraz gec oldu ama

Bilmezmiyim dondurma aşkını tüm takım olarak öğrendik
Dondurmanın güzelini bulmana sevindim en azından güzel yersin :))
Evinin düzenini kur cok gec olmadan takıma gel yoksa 6 lı rakamları görmen cok yakın gibi

Batu85 cnm bu hafta seninle rakip olmuşuz Karatay yapıyordun değil mi?
sevindim hadi bakalım rast gele
Evet canım yapmaya çalışıyorum diyelim.
Spor olarakta jullian a basladim

Eylül 14 oldu ama erken serinledi sanki :))
Nerde bu serinleten yerler bı bize uğramadı galiba
İkiniz de beni yendiniz bakalım şimdi kim galip gelecek, ikinize de başarılar diliyorum canlar
Oylemi hatırlamıyorum
Teşekkür ederim
Bakalim

sevindim hadi bakalım rast gele
Evet canım yapmaya çalışıyorum diyelim.
Spor olarakta jullian a basladim

Nerde bu serinleten yerler bı bize uğramadı galiba
Oylemi hatırlamıyorum
Teşekkür ederim ☺
Bakalim
Ankaradayım canım simdi iyi gibi ama sabah ve gece cok serinliyor öğlende bir ara serin esiyordu

Tabiiki ki 1:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…