- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
TÜBİTAK hem güvenilir hem de okurken merak uyandıran öğreten kitaplar yapıyor canım senin oğlan da sever ben bile bir sür şey öğrendimDünya turuna bir bilet adı, buldum rastlantı eseri. Sipariş vermedim henüz, yanına bir sürü kitap da seçtim. Tübitak olanlara da bı bakayım canım.
Çok teşekkür ederiz cnmİkiniz de beni yendiniz bakalım şimdi kim galip gelecek, ikinize de başarılar diliyorum canlar
Daha vakit cok erken aksama acıkırsan yogurt yada baska birsey mi yesen canım ama sen cok gec yatmıyorsun belki idare edebilir deBen dün ki menümü yazmamışımyazayım hemen.
İkinci öğünümü şimdi yedim, kahvaltı geç olunca kaldı. Tekrar bir şey yememe gerek var mı kii? Listeye uyamadım ilk günden
11 de yatıyorum, bilemedim, aç kalma denildi ya emin olamadım bendeDaha vakit cok erken aksama acıkırsan yogurt yada baska birsey mi yesen canım ama sen cok gec yatmıyorsun belki idare edebilir de
O zaman yemegin varsa yemek yiyebilirsin canım gec olmadan11 de yatıyorum, bilemedim, aç kalma denildi ya emin olamadım bende
Tamam kaptanımO zaman yemegin varsa yemek yiyebilirsin canım gec olmadan
Bu konuda çok bilgili değilim ama canın eğer zayıflamak için spor sa nabız yükselmeli kardiyo gibi koşu gibi sıkılaşmak içinse daha durağan sporlar olabilir eliptik bisiklet de iyi tercihKirmizi pabuc spor olarak ne tavsiye edersin bana?
Eliptik bisikletim var, leslie, ip atlama vs?
Kaslarım şişip tartıya yansısın istemiyorum da
Kiz ben ne zaman halley yemisim haberim yokDogru yaa unuttum bunu halley yiyenSaricivcivcikcik miydi yaa aklımda öyle kaldı :))
Kimdi o yaa rüyasında gören unuttum o zamanKiz ben ne zaman halley yemisim haberim yok
Iyiyim canım bizim aynı değişen birsey yok kolay gelsin sana bir kac haftaya düzene girersin canımKizlar nasilsiniz? Aktif olamiyorum bi türlu evin icinde kayboldum resmen iş bitmiyo ya tasinmak ne kadar zormusbide benimkinin izni daha bitmedi o evde olunca bide onun arkasini topla derken isim uzuyo. O da leslie yapmaya niyetlendi bakalim ne kadar dayancak
Siz naptiniz nasil gidiyo dün kacinci olduk
Ben dondurma yerim bilirsinKimdi o yaa rüyasında gören unuttum o zaman
Oleyyyyyyy oleyyy oleyyyy biraz gec oldu amaIyiyim canım bizim aynı değişen birsey yok kolay gelsin sana bir kac haftaya düzene girersin canım
Dün birinci olduk
Bilmezmiyim dondurma aşkını tüm takım olarak öğrendikBen dondurma yerim bilirsinkiz bu arada diye diye hasinı buldum dondurmanin dondurmam gaymak filmi varya o burda cekilmisti onun cekildigi dondurma dükkanina cok yakiniz habire ordan dondurma yiyorum bu ara Allah affetsin kendimi gelistirdim güllü falan denemeye basladim artik yani anlicagin sirazeden ciktim en kisa zamanda takima gelcem
Oleyyyyyyy oleyyy oleyyyy biraz gec oldu ama
sevindim hadi bakalım rast gele
Nerde bu serinleten yerler bı bize uğramadı galibaEylül 14 oldu ama erken serinledi sanki :))
Oylemi hatırlamıyorumİkiniz de beni yendiniz bakalım şimdi kim galip gelecek, ikinize de başarılar diliyorum canlar
Ankaradayım canım simdi iyi gibi ama sabah ve gece cok serinliyor öğlende bir ara serin esiyordusevindim hadi bakalım rast gele
Evet canım yapmaya çalışıyorum diyelim.
Spor olarakta jullian a basladim
Nerde bu serinleten yerler bı bize uğramadı galiba
Oylemi hatırlamıyorum
Teşekkür ederim ☺
Bakalim
Kizlar nasilsiniz? Aktif olamiyorum bi türlu evin icinde kayboldum resmen iş bitmiyo ya tasinmak ne kadar zormusbide benimkinin izni daha bitmedi o evde olunca bide onun arkasini topla derken isim uzuyo. O da leslie yapmaya niyetlendi bakalim ne kadar dayancak
Siz naptiniz nasil gidiyo dün kacinci olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?