Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yaaaa hasta olucam herhalde her yerim ağrıyor ayrıca küçük kızım sabahtan beri ağlıyor saniye durmadı ne yemek yapabildim ne iş yapabildim zaten dermanım da yok o yüzden bıgün dışardan yedik ve çokkkkk saçma bir menü oldu bugünlük beni affedin inşallah yarına daha iyi olurum

Iyiyim canım sizlere cok geçmiş olsun kızın niye aglıyor ki bir sıkıntısı yoktur insallah
Cuma ödülü olmus olsun bugün yediklerin yarından itibaren güzel menüler bekliyorum

Iyiyim canım sizlere cok geçmiş olsun kızın niye aglıyor ki bir sıkıntısı yoktur insallah
Cuma ödülü olmus olsun bugün yediklerin yarından itibaren güzel menüler bekliyorum
Sağol canım
Azı dişleri şişmiş çıkacak herhalde sürekli ağlıyor ağrı kesici filan verdim fayda etmiyor benim de halim olmadığı için daha çok ilgi istiyor sürekli kucağımda kendi de bişey yemiyor ,,,,

Dişleri cıksaydı tamamen rahatlardınız canım

14 Eylül Menüsü

10:00 = Mantarlı omlet, 5 zeytin, peynir, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği

16:00 = 6 kaşık börülce, 1 kase yoğurt, salata

Su: 2 litre

@bluegreeneyes

Negohatun senin menüler bana pek az geliyor

Senin vücut kıtlık varrrrrrr alarmı vermiş olabilir mi o yüzden zayıflama duraksamış olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…