Iyiyim canım sizlere cok geçmiş olsun kızın niye aglıyor ki bir sıkıntısı yoktur insallahSelam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yaaaa hasta olucam herhalde her yerim ağrıyor ayrıca küçük kızım sabahtan beri ağlıyor saniye durmadı ne yemek yapabildim ne iş yapabildim zaten dermanım da yok o yüzden bıgün dışardan yedik ve çokkkkk saçma bir menü oldu bugünlük beni affedin inşallah yarına daha iyi olurum❤❤❤❤❤❤
Sağol canımIyiyim canım sizlere cok geçmiş olsun kızın niye aglıyor ki bir sıkıntısı yoktur insallah
Cuma ödülü olmus olsun bugün yediklerin yarından itibaren güzel menüler bekliyorum
Dişleri cıksaydı tamamen rahatlardınız canımSağol canım
Azı dişleri şişmiş çıkacak herhalde sürekli ağlıyor ağrı kesici filan verdim fayda etmiyor benim de halim olmadığı için daha çok ilgi istiyor sürekli kucağımda kendi de bişey yemiyor ,,,,
Tamam canım kız uyuyunca yazarımKmsl Hnd canım yazmayı unuttum bireyselde birinci oldugun için birinciler sırrını paylasıyorda birincilik sırrını paylasman gerekiyor
Tamam canımTamam canım kız uyuyunca yazarım
Sadece rakıplerımızn mı menu yorumları yapıcagıx ???bu haftaki rakipleriniz
@snglmlk &Kmsl Hnd
@bluegreeneyes &Nego
yesa & @Elhan
@pastel34 & @suspushanimcim
Alvillaa & Umutdeniz4 & Tesnim1903
@AZRAM ve YUSUF ENSARIM & @Gulumse25
H hasbeenandgone & @Meyyal Hayyal
@birmuhendisanne & @Batu85
Bugün ne kadar sessiz hafta sonu diye sanırım :)
13 Eylül Menüsü
11:00 = Omlet, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 = 6 kaşık yağsız makarna üstüne patlıcan sos döktüm, 1 kase yoğurt
Su : 3 litre
Spor : 30 dk bisiklet, 30 dk leslie boosted, 5 bin adım
@bluegreeneyes @
14 Eylül Menüsü
10:00 = Mantarlı omlet, 5 zeytin, peynir, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 = 6 kaşık börülce, 1 kase yoğurt, salata
Su: 2 litre
@bluegreeneyes
Sadece rakıplerımızn mı menu yorumları yapıcagıx ???
Evet canım rakibini takip edeceksin onun menüsüne yorum yapacaksınSadece rakıplerımızn mı menu yorumları yapıcagıx ???
Ne güzel yürüyüş yapmıssınKızlaaaar uzun bir aradan sonra yarım saat tempolu yürüyüş yaptım nihayet. Açık havada rüzgar eserken yürüdüm. Cennette gibiydim. Pek spor tecrübem yok ama “sonbaharda yürüyüş başkadır” diyorum......
Iş nedeniyle mi canım yoksa gezdin miSabah cıktım daha yenı eve gırebıldım
Olabilir, liste uyguluycam güya ama bugün uyamadım yineNegohatun senin menüler bana pek az geliyor
Senin vücut kıtlık varrrrrrr alarmı vermiş olabilir mi o yüzden zayıflama duraksamış olabilir mi
Gezme olarak sabah kuzenıme kahvaltıya gıttımNe güzel yürüyüş yapmıssın
Iş nedeniyle mi canım yoksa gezdin mi
Günün nasıl geçti arkadaşım? Bi sofra resmî varsa yollasan gözlerimiz bayram etse....Bugün ben de yapıcam canım, tarifini paylassana benle.
Bu saatte yemek yemeyiceksin değil miGezme olarak sabah kuzenıme kahvaltıya gıttım
Oradan da anneme uğradım sonra da eve gelıp yemek derdıne gırdım karnım tok olunca yemek yapasım hıc gelmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?