Yok canım annemde yedim geldimBu saatte yemek yemeyiceksin değil mi
Tamam canımYok canım annemde yedim geldim
Canım ya sayfanın linkini atar mısın birinciler sırrını paylaşıyor bulamadımTamam canım
Canım ya sayfanın linkini atar mısın birinciler sırrını paylaşıyor bulamadım
Selam canlar nasılsınızben baya yoruldum ya. Bu gün aşureyi hiç yemeyecektim valla tadına bakınca duramadım baya yedim yarın sıfırdan başlıyorum inşallah tekrar. Son 10 günümüz diyetisyenle. 69 görürsem devam edeceğim göremezsem etmeyeceğim hayırlısı bakalım.
Bu aradaZipzip- arama yapamıyorum ben güncel sonuçlar çıkmıyor tee eski sonuçlar çıkıyor sende de mi öyle
Çabuk gel canım özledik.Ben dondurma yerim bilirsinkiz bu arada diye diye hasinı buldum dondurmanin dondurmam gaymak filmi varya o burda cekilmisti onun cekildigi dondurma dükkanina cok yakiniz habire ordan dondurma yiyorum bu ara Allah affetsin kendimi gelistirdim güllü falan denemeye basladim artik yani anlicagin sirazeden ciktim en kisa zamanda takima gelcem
Oleyyyyyyy oleyyy oleyyyy biraz gec oldu ama
Mesele aşure olunca sonuç hep aynı oluyo boş kaselerı görünce aklım başıma gelıyoSelam canlar nasılsınızben baya yoruldum ya. Bu gün aşureyi hiç yemeyecektim valla tadına bakınca duramadım baya yedim yarın sıfırdan başlıyorum inşallah tekrar. Son 10 günümüz diyetisyenle. 69 görürsem devam edeceğim göremezsem etmeyeceğim hayırlısı bakalım.
Bu aradaZipzip- arama yapamıyorum ben güncel sonuçlar çıkmıyor tee eski sonuçlar çıkıyor sende de mi öyle
Geçmiş olsun canim. İnşallah hasta olmadan toparlarsin. Çocuklarla çok zor oluyor bazen, bugün ben de azıcık abartmis olabilirim,bu arada rakibiz canım.Selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yaaaa hasta olucam herhalde her yerim ağrıyor ayrıca küçük kızım sabahtan beri ağlıyor saniye durmadı ne yemek yapabildim ne iş yapabildim zaten dermanım da yok o yüzden bıgün dışardan yedik ve çokkkkk saçma bir menü oldu bugünlük beni affedin inşallah yarına daha iyi olurum❤❤❤❤❤❤
Sağol caaaaaannnnnnnııııııımmmmmmm rakibem inşallah hasta olmamGeçmiş olsun canim. İnşallah hasta olmadan toparlarsin. Çocuklarla çok zor oluyor bazen, bugün ben de azıcık abartmis olabilirim,bu arada rakibiz canım.
Biz kaçamak yapiyorduk canım ailecekBugün ne kadar sessiz hafta sonu diye sanırım :)
Ben bir kac deneme yaptım sonuc bulmuyor canım :)Selam canlar nasılsınızben baya yoruldum ya. Bu gün aşureyi hiç yemeyecektim valla tadına bakınca duramadım baya yedim yarın sıfırdan başlıyorum inşallah tekrar. Son 10 günümüz diyetisyenle. 69 görürsem devam edeceğim göremezsem etmeyeceğim hayırlısı bakalım.
Kacamak mı dün kacamak yapmadın mı bakalımBiz kaçamak yapiyorduk canım ailecek
Valla çok güzel bir sofra vardı da foto cekmedim canım.Günün nasıl geçti arkadaşım? Bi sofra resmî varsa yollasan gözlerimiz bayram etse....
Bennzaten haftada bir gün istediğimi yiyorum canım, böylece hem vücudum rutine alismiyor hem de ben sanki sadece 1 hafta diyet yapiyormusum gibi geliyor, psikolojik olarak daha iyi hissedip haftayı kacamaksiz geçirebiliyorum. Yarın yine moduma dönerim, sen de öyle yaparsın inslalah canım.Sağol caaaaaannnnnnnııııııımmmmmmm rakibem inşallah hasta olmam
Benim bıgün bayağı dengesiz oldu ama toparlarım sendr dikkatli ol canım❤❤
Dün 150 kalorilik fistikli pestil yemiştim öğlen ama başka kacamagim yoktu. Bugünkü kaçamak ise mercimek köftesi canım. İki çatal da cheesecake aldım ama hepsini yemedim. Çok abartılı bişey yok merak etme. Yarın yine eski düzen.Kacamak mı dün kacamak yapmadın mı bakalım
Boşuna para vermiyim göremezsem yeter servet harcadım resmen kaç aydır aynı yerde sayıyorum69 görüp gormeme ne Alaka anka kardeş
.bu sefer kaç gün yapmış olDun sekeersiz
Tamam canım benimDün 150 kalorilik fistikli pestil yemiştim öğlen ama başka kacamagim yoktu. Bugünkü kaçamak ise mercimek köftesi canım. İki çatal da cheesecake aldım ama hepsini yemedim. Çok abartılı bişey yok merak etme. Yarın yine eski düzen.
Tüh ya napcaz düzelir inşallah zor olacak böyleBen bir kac deneme yaptım sonuc bulmuyor canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?