Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım ya sayfanın linkini atar mısın birinciler sırrını paylaşıyor bulamadım

Selam canlar nasılsınız ben baya yoruldum ya. Bu gün aşureyi hiç yemeyecektim valla tadına bakınca duramadım baya yedim yarın sıfırdan başlıyorum inşallah tekrar. Son 10 günümüz diyetisyenle. 69 görürsem devam edeceğim göremezsem etmeyeceğim hayırlısı bakalım.

Bu arada Zipzip- arama yapamıyorum ben güncel sonuçlar çıkmıyor tee eski sonuçlar çıkıyor sende de mi öyle

69 görüp gormeme ne Alaka anka kardeş
.bu sefer kaç gün yapmış olDun sekeersiz

Çabuk gel canım özledik.

Mesele aşure olunca sonuç hep aynı oluyo boş kaselerı görünce aklım başıma gelıyo

Geçmiş olsun canim. İnşallah hasta olmadan toparlarsin. Çocuklarla çok zor oluyor bazen, bugün ben de azıcık abartmis olabilirim,bu arada rakibiz canım.

Geçmiş olsun canim. İnşallah hasta olmadan toparlarsin. Çocuklarla çok zor oluyor bazen, bugün ben de azıcık abartmis olabilirim,bu arada rakibiz canım.
Sağol caaaaaannnnnnnııııııımmmmmmm rakibem inşallah hasta olmam
Benim bıgün bayağı dengesiz oldu ama toparlarım sendr dikkatli ol canım

Ben bir kac deneme yaptım sonuc bulmuyor canım :)

Sağol caaaaaannnnnnnııııııımmmmmmm rakibem inşallah hasta olmam
Benim bıgün bayağı dengesiz oldu ama toparlarım sendr dikkatli ol canım❤❤
Bennzaten haftada bir gün istediğimi yiyorum canım, böylece hem vücudum rutine alismiyor hem de ben sanki sadece 1 hafta diyet yapiyormusum gibi geliyor, psikolojik olarak daha iyi hissedip haftayı kacamaksiz geçirebiliyorum. Yarın yine moduma dönerim, sen de öyle yaparsın inslalah canım.

Kacamak mı dün kacamak yapmadın mı bakalım
Dün 150 kalorilik fistikli pestil yemiştim öğlen ama başka kacamagim yoktu. Bugünkü kaçamak ise mercimek köftesi canım. İki çatal da cheesecake aldım ama hepsini yemedim. Çok abartılı bişey yok merak etme. Yarın yine eski düzen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…