Düzelir düzelmeli bence yoksa yeni adaylarda yada eski adayların ne zaman ayrıldıgını aramak cok zor olacakTüh ya napcaz düzelir inşallah zor olacak böyle
Az bişey kaldı onu da sabah çocuklar yer kurtulurumMesele aşure olunca sonuç hep aynı oluyo boş kaselerı görünce aklım başıma gelıyo
Pastelcim.bu haftaki rakipleriniz
sonngulen & @Kmsl Hnd
@bluegreeneyes & @Negohatun
@yesa1 & @Elhan
pastelfit & suspushanimcim
@Alvillaa &Umutdeniz4 & @Tesnim1989
@AZRAM ve YUSUF ENSARIM &Gulumse24
@hasbeenandgone & @Meyyal Hayyal
@birmuhendisanne & @Batu85
Ben haftada bir bunu yapamazsam motivasyon düşüyor canım. Bu hafta yine bol bol yürüyüşe çıkacağım.Tamam canım benim
Tamam canım yürüyüs sana iyi geliyor bu arada iyilesebildin mi canımBen haftada bir bunu yapamazsam motivasyon düşüyor canım. Bu hafta yine bol bol yürüyüşe çıkacağım.
Aşure hassas noktamdir benim çok severim. Ben yapmıyorum, komşularla da ilişkimiz olmadığı için getiren de olmadı çok şükürAsurenin bugdayı,kayısısı dısında asure sevmiyorum sanırım hiç olsada yesem demiyorum eve iki tabak geldi yemedim :))
Annemde hafta içi yapacak o zaman belki yerim :))))
Vücut ağrılarım geçmişti ne güzel ama dün akşamdan beridir karnimin bayağı alt kısmında regl ağrısının aynısı olan bir ağrı var. Onu anlayamadım neden olduğunu, reglim geçen günlerde bitti çünkü.Tamam canım yürüyüs sana iyi geliyor bu arada iyilesebildin mi canım
Kan vermistin sonuclarını aldın mı canım insallah önemli birsey yoktur agrılarında gecer insallahVücut ağrılarım geçmişti ne güzel ama dün akşamdan beridir karnimin bayağı alt kısmında regl ağrısının aynısı olan bir ağrı var. Onu anlayamadım neden olduğunu, reglim geçen günlerde bitti çünkü.
Geçmiş olsunnn.Selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yaaaa hasta olucam herhalde her yerim ağrıyor ayrıca küçük kızım sabahtan beri ağlıyor saniye durmadı ne yemek yapabildim ne iş yapabildim zaten dermanım da yok o yüzden bıgün dışardan yedik ve çokkkkk saçma bir menü oldu bugünlük beni affedin inşallah yarına daha iyi olurum
Evet yeni rakibeler hazır mıyız bakalım yarışa
Benim rakibimken sesin çıkmıyordu hayırdır sen beni beğenmiyorsunEvet yeni rakibeler hazır mıyız bakalım yarışa
Hiç olurmu senin üstüne gül koklarmıyım yine rakibemsin benim yine yarışırız seninle çünkü kilolarımız aynı sayılır hatta sen beni geçersin az kaldıBenim rakibimken sesin çıkmıyordu hayırdır sen beni beğenmiyorsunyeni rakibelerinle hemen kapışmaya başlamışsın üzerime gül kokladın he ele olsun
Deme ya niye az yedin bak üzüldüm şimdi işte , bende iki gündür kaçamak yaptım sporda yok yazmaya yüzümde yokKızlar bugün hiç düşündüğüm gibi olmadı tabağımi tıka basa doldurdum ama gel görki iki lokmadan sonra hepsini yerine koydum yiyemedim migdem küçülmüş hiç bişey canım çekmedi bazılarını çatal ucuyla tadına baktım sadece 1dilim muhallebi li kek yedim en büyük lokma da o oldu sanırım ama sporumu sormayın çok muazzam spor yaptım
Ne güzel canım keyfini cıkarınKızlar selamlar bizim burda birkaç gündür hava güzel.
Bizde fırsat bu fırsat kendimizi dışarıya atıyoruz. Arkadaşlarla dışarda zaman geciriyoruz.Haftaya havalar soğur.
Maşallah 1. Olmuşuz.
Haftaya da oluruz inşallah.
Bu akşam muhakkak sporumu yopmam lazımpastelfit
Hayırlı aksamlar canım gecmis cok yoktu bugün :))Hayırlı akşamlar kizlarrrrr ben geldim geçmişi ancak bitirdim
Iyi yapmıssın canım onlarla da ilgilen dersleri bitince gelirsinZipzip- 7de geldim eve kızimin Arapça ödevi vardı onu yaptı telefonu elime almama izin vermedi telefonu elime alırsan dersi bırakırım dedi mecbur nöbet tuttum pazarlık yapıyo eşşek sıpası
Korkmustum neyseki korktugum giib olmamısKızlar bugün hiç düşündüğüm gibi olmadı tabağımi tıka basa doldurdum ama gel görki iki lokmadan sonra hepsini yerine koydum yiyemedim migdem küçülmüş hiç bişey canım çekmedi bazılarını çatal ucuyla tadına baktım sadece 1dilim muhallebi li kek yedim en büyük lokma da o oldu sanırım ama sporumu sormayın çok muazzam spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?