Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Asurenin bugdayı,kayısısı dısında asure sevmiyorum sanırım hiç olsada yesem demiyorum eve iki tabak geldi yemedim :))
Annemde hafta içi yapacak o zaman belki yerim :))))
Aşure hassas noktamdir benim çok severim. Ben yapmıyorum, komşularla da ilişkimiz olmadığı için getiren de olmadı çok şükür

Tamam canım yürüyüs sana iyi geliyor bu arada iyilesebildin mi canım
Vücut ağrılarım geçmişti ne güzel ama dün akşamdan beridir karnimin bayağı alt kısmında regl ağrısının aynısı olan bir ağrı var. Onu anlayamadım neden olduğunu, reglim geçen günlerde bitti çünkü.

Kan vermistin sonuclarını aldın mı canım insallah önemli birsey yoktur agrılarında gecer insallah

Geçmiş olsunnn.

Kızlar selamlar bizim burda birkaç gündür hava güzel.
Bizde fırsat bu fırsat kendimizi dışarıya atıyoruz. Arkadaşlarla dışarda zaman geciriyoruz.Haftaya havalar soğur.
Maşallah 1. Olmuşuz.
Haftaya da oluruz inşallah.
Bu akşam muhakkak sporumu yopmam lazım pastelfit

Zipzip- 7de geldim eve kızimin Arapça ödevi vardı onu yaptı telefonu elime almama izin vermedi telefonu elime alırsan dersi bırakırım dedi mecbur nöbet tuttum pazarlık yapıyo eşşek sıpası

Kızlar bugün hiç düşündüğüm gibi olmadı tabağımi tıka basa doldurdum ama gel görki iki lokmadan sonra hepsini yerine koydum yiyemedim migdem küçülmüş hiç bişey canım çekmedi bazılarını çatal ucuyla tadına baktım sadece 1dilim muhallebi li kek yedim en büyük lokma da o oldu sanırım ama sporumu sormayın çok muazzam spor yaptım

Benim rakibimken sesin çıkmıyordu hayırdır sen beni beğenmiyorsun yeni rakibelerinle hemen kapışmaya başlamışsın üzerime gül kokladın he ele olsun
Hiç olurmu senin üstüne gül koklarmıyım yine rakibemsin benim yine yarışırız seninle çünkü kilolarımız aynı sayılır hatta sen beni geçersin az kaldı

Deme ya niye az yedin bak üzüldüm şimdi işte , bende iki gündür kaçamak yaptım sporda yok yazmaya yüzümde yok

Ne güzel canım keyfini cıkarın
Hayırlı akşamlar kizlarrrrr ben geldim geçmişi ancak bitirdim
Hayırlı aksamlar canım gecmis cok yoktu bugün :))
Zipzip- 7de geldim eve kızimin Arapça ödevi vardı onu yaptı telefonu elime almama izin vermedi telefonu elime alırsan dersi bırakırım dedi mecbur nöbet tuttum pazarlık yapıyo eşşek sıpası
Iyi yapmıssın canım onlarla da ilgilen dersleri bitince gelirsin
Korkmustum neyseki korktugum giib olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…