Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya ne güzelmiş branşın edebiyat
burnın etkisi çok güzel ya ben 1 kez 38 2,kezde 18 kilo verdim kk sayesinde inş yine vericem bi 15-16 kilo

Günaydın kızlar 100 kalça hareketi yaptım şimdi evi toparlayıp kahvaltımı edicem inşallah
Tesnim1903 @Umutdeniz4
Siz neler yaptınız Rakibelerim?

Bu arada kilom sabit kaptanim Zipzip-
Iyıyım canım bende sabah erken kalktım yürüyüşü mü yaptım 7000 adım atmışım 10 bıne tamamlardımda işe geç kalıyordum

Amin canım ... inşallah emeğinin karşılığını alır. Öğrenci eşisin demek...sanırım aynı zamanda başka bir işte de çalışıyor olmalı...bildiğim kadarıyla sen çalışmıyorsun. Allah kolaylık versin.
Çok tatlısın ablam ya ben sana kıyamam sana boynum kıldan ince rakibem olursanda diyecek sözüm yok o zaman görüşelim dereyi görmeden paçaları sivamim boğulurum sonra
Yavrum sen de çok tatlısın. Muhabbetin sıcaklığın esprilerin doğallığın çok hoşuma gidiyor. Yarişsak hiç de fena olmaz yani...yer yutarim seni...bakma sen 50' lik olduguma...eski torpağım ben...kıyabilirsin bana...
ya ne güzelmiş branşın edebiyat
burnın etkisi çok güzel ya ben 1 kez 38 2,kezde 18 kilo verdim kk sayesinde inş yine vericem bi 15-16 kilo
Haklısın masumcum...buranın etkisi azımsanacak gibi değil... muhabbet ede ede yağ yakıyoruz . Senin de maşallahin var...38 kg deyince gözlerim açıldı inan... İstediğin kiloya da inersin bu azimle...hep çıtır çıtır kalalım olalım inşallah..

Hep aynı çocuklar arkadan dağıtıyot
Benim ev amerikan mutfak maalesef, aynı anda tencere tava indirip, oyuncakları ortalığa saçıp antrede de ayakkabıları atıyor çamaşırlık açıksa yere atması var. Bulaşık makinası, çamaşır makinası ve fırınım aynı anda çalışıyor falan

Hoş geldin canım

Afiyet olsun cnm. Biz yemeği yedik, bulaşıkları hallettim mi oğlumla yürüyüşe çıkıcaz kısmetse ☺
afiyet olsun canım sanada
Selam canım tv izliyorum :)
Afiyet olsun
kaptaniçem
ayy ömür törpüsü desene
Hoş geldin canım
hoşbuldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…