Olur sıkılabilirizSeninde mi sıkıldı gel beraber sıkılalım
Tabiii bayadir gelmiyorum pabucum dama atılmışAnka hep burda canım :)))
Aaa olur mu öyle sey canım senin yerin ayrıOlur sıkılabiliriz
Tabiii bayadir gelmiyorum pabucum dama atılmış
Kötü bişey yok değil mi cnm?Canım sıkıldı.
Evet canım. Edebiyat öğretmeniyim. Kesinlikle rüya gibi...yuruyecek zamanimin olmasına çok seviniyorum. En az haftada dört gün yürümeyi ihmal etmemeyi düşünüyorum. Geçen yıl zumbaya gidiyordum bu yıl yazılmadim. 22 kilo vererek geldim bu kiloya....Hep takım sayesinde... diyetisyen pek motive etmemişti beni kk kadar...valla kıymetini biliyorum buranın.Hic zaman kaybı olarak da görmüyorum helal olsun dakikalarim. Mutlu iyi hissediyorum bundan daha iyisi can sağlığı.... masumcum güzel bir gün geçirmeni diliyorum verimli olur inşallah.
Iyıyım canım bende sabah erken kalktım yürüyüşü mü yaptım 7000 adım atmışım 10 bıne tamamlardımda işe geç kalıyordumGünaydın kızlar 100 kalça hareketi yaptım şimdi evi toparlayıp kahvaltımı edicem inşallah
Tesnim1903 @Umutdeniz4
Siz neler yaptınız Rakibelerim?
Bu arada kilom sabit kaptanimZipzip-
Aynen artık 6. takımlı oldumAnka hep burda canım :)))
Sebebi var mı canım oylesine mi sıkıldın
Yok kızlar ya hep aynı şeyler topla dağıtsınlar topla dağıtsınlar bezdumKötü bişey yok değil mi cnm?
Anladım canım cocuklar az büyüse yardım ederler simdi kücüklerAynen artık 6. takımlı oldum
Yok kızlar ya hep aynı şeyler topla dağıtsınlar topla dağıtsınlar bezdum
Aynen canım küçükler. Zamanla bu günleri de özleriz belkiAnladım canım cocuklar az büyüse yardım ederler simdi kücükler
Seviliyosun kuzumAaa olur mu öyle sey canım senin yerin ayrı
Amin canım ... inşallah emeğinin karşılığını alır. Öğrenci eşisin demek...sanırım aynı zamanda başka bir işte de çalışıyor olmalı...bildiğim kadarıyla sen çalışmıyorsun. Allah kolaylık versin.Vay ablacım demek edebiyat ögretmenisin benim eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçeleri 4.sinif öğrencisi bir taraftanda alese hazırlanıyor hafta sonu dershaneye gidiyor Allahim emeklerini boşa çıkarmasın inş edebiyat bölümü ataması zor oluyormuş biraz
Yavrum sen de çok tatlısın. Muhabbetin sıcaklığın esprilerin doğallığın çok hoşuma gidiyor.Çok tatlısın ablam ya ben sana kıyamam sana boynum kıldan ince rakibem olursanda diyecek sözüm yok o zaman görüşelim dereyi görmeden paçaları sivamim boğulurum sonra
Haklısın masumcum...buranın etkisi azımsanacak gibi değil... muhabbet ede ede yağ yakıyoruz . Senin de maşallahin var...38 kg deyince gözlerim açıldı inan... İstediğin kiloya da inersin bu azimle...hep çıtır çıtır kalalım olalım inşallah..ya ne güzelmiş branşın edebiyat
burnın etkisi çok güzel ya ben 1 kez 38 2,kezde 18 kilo verdim kk sayesinde inş yine vericem bi 15-16 kilo
Msj tekrarı olmuşYok kızlar ya hep aynı şeyler topla dağıtsınlar topla dağıtsınlar bezdum
Canları sağolsun cnmYok kızlar ya hep aynı şeyler topla dağıtsınlar topla dağıtsınlar bezdum
Hep aynı çocuklar arkadan dağıtıyotCanları sağolsun cnmaynı dertten bende muzdaribim. Deli gibi ev temizliyorum ama ortada gözüken bir iş yok.
Afiyet olsun cnm. Biz yemeği yedik, bulaşıkları hallettim mi oğlumla yürüyüşe çıkıcaz kısmetseSelam kızlar napıyosunuz şu ana kadar iyi gidiyoruzbirazdan yemeğimi yiyeceğim
Selam canım tv izliyorum :)Selam kızlar napıyosunuz şu ana kadar iyi gidiyoruzbirazdan yemeğimi yiyeceğim
Benim ev amerikan mutfak maalesef, aynı anda tencere tava indirip, oyuncakları ortalığa saçıp antrede de ayakkabıları atıyorHep aynı çocuklar arkadan dağıtıyot
Hoş geldin canımADINIZ: Büşra
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2 (bir oğlum var 3 yaşında 8 aylık kızım var)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ her zamanki gibi sağlıklı beslenmek fit anne olmak istiyorum zayıf olmak istediğim kıyafetin içerisine girmek istiyorum.
afiyet olsun canım sanadaAfiyet olsun cnm. Biz yemeği yedik, bulaşıkları hallettim mi oğlumla yürüyüşe çıkıcaz kısmetse ☺
Selam canım tv izliyorum :)
Afiyet olsun
ayy ömür törpüsü deseneBenim ev amerikan mutfak maalesef, aynı anda tencere tava indirip, oyuncakları ortalığa saçıp antrede de ayakkabıları atıyorçamaşırlık açıksa yere atması var. Bulaşık makinası, çamaşır makinası ve fırınım aynı anda çalışıyor falan ☺
hoşbuldum canımHoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?