Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Annen bizim kadar kullanıyor mu sabah kalkınca, tuvalete girince, yemek yiyince gün içinde 10 kere tartılıyoruz
Birde ben 10 kere tartılmıyorum, gereksiz stres, haftada iki yeterli benim için.
Tartım 11 yıllık King marka benimde :)

Canım hoş geldin eflal ben

Kolay gelsin canım benim
Bende ne olsun bu aralar ne yapsam diye cok kararsızım, yeniden mi okusam,özel sektöre mi girsem,kpss ye mi calıssam kafam cook karısık yani :))
Cnm hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama kpss mantıklı olabilir. Özel sektör acımasızdı ama son dönemde iyice kan emici olmuş... özellikle ileride çoluk çocuk sahibi olunca bayanlar için daha zor oluyor herşey.

Ziraat muh mezunuyum canım, kpss den bu sene cok fazla alım yapmadılar bir önceki sene 0.2 puanla kacırdım
Bilmiyorum calısmaya baslasam simdi anca yetiştiririm sanırım

Hımmm seninkiler büyükmüş benimki 6. sınıf bu sene. Ben oğluma aldığım kitapları önce kendim okuyup sonra ona okutuyorum da şu an böcek çocuğu okuyorum
Direk okumama gerek kalmada okutabileceğim güvenilir kitap tavsiyesi arıyorum. Zor oluyor böyle. Bi de ben çocukken Ömer Seyfettin okumuştum oğlumun da aynı travmayı yaşamasını istemiyorum diye anlattım işte. Onu konuştuk

Ziraat muh mezunuyum canım, kpss den bu sene cok fazla alım yapmadılar bir önceki sene 0.2 puanla kacırdım
Bilmiyorum calısmaya baslasam simdi anca yetiştiririm sanırım
Cnm özelde iş imkanları nasıl bilmiyorum ama bir dönem ziraat müh. alımlarının artacağına dair haberler okudum diye hatırlıyorum. Kpss diyorum kesinlikle, okumak istersen başka bölümde okuyabilirsin tabii ama uzun dönemli düşünmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…