Birde ben 10 kere tartılmıyorum, gereksiz stres, haftada iki yeterli benim için.Annen bizim kadar kullanıyor musabah kalkınca, tuvalete girince, yemek yiyince gün içinde 10 kere tartılıyoruz
Yanlış düşünmüşsün demek kiMsj okuyunca yemin ederim aynısını dedim bizim 1haftada kullandığımizi teyze 1sene ancak kullanmıştır dedim ondan bozulmamistir
Canım hoş geldinADINIZ: Büşra
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2 (bir oğlum var 3 yaşında 8 aylık kızım var)
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:7.takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ her zamanki gibi sağlıklı beslenmek fit anne olmak istiyorum zayıf olmak istediğim kıyafetin içerisine girmek istiyorum.
Hosgeldin canım nasılsın
Iyim canimm sen nasılsınHosgeldin canım nasılsın
Iyiyim bende buralarda takılıyorum :)Iyim canimm sen nasılsın
Cok şükür iyi kuzum ya sezon başladı malum kosturup duruyorum sende ne var yok :)Iyiyim bende buralarda takılıyorum :)
Işlerin nasıl gidiyor yogun musun
Kolay gelsin canım benimCok şükür iyi kuzum ya sezon başladı malum kosturup duruyorum sende ne var yok :)
Sen calismiyomuydun kaptanimKolay gelsin canım benim
Bende ne olsun bu aralar ne yapsam diye cok kararsızım, yeniden mi okusam,özel sektöre mi girsem,kpss ye mi calıssam kafam cook karısık yani :))
Sen böyle deyince aklıma sabrina geldi. Sihirle şip şak her şeyi hallediyordu. İki ağız burun hareketi ile yemek hazır olsa, oğlan banyo yapmış olsa...Evide Bi sallayan olsada herşey yerli yerine gitse demi iş kalmasa
Onlar yapılır direk kendimizi 36 beden yapardik öncelikleSen böyle deyince aklıma sabrina geldi. Sihirle şip şak her şeyi hallediyordu. İki ağız burun hareketi ile yemek hazır olsa, oğlan banyo yapmış olsa...
Cnm hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama kpss mantıklı olabilir. Özel sektör acımasızdı ama son dönemde iyice kan emici olmuş... özellikle ileride çoluk çocuk sahibi olunca bayanlar için daha zor oluyor herşey.Kolay gelsin canım benim
Bende ne olsun bu aralar ne yapsam diye cok kararsızım, yeniden mi okusam,özel sektöre mi girsem,kpss ye mi calıssam kafam cook karısık yani :))
Babamın yanında calısıyorum canım haftada 3-4 gün onun dısında calısmıyorumSen calismiyomuydun kaptanim
O aklıma hiç gelmemişti bak, çok mantıklı cnmOnlar yapılır direk kendimizi 36 beden yapardik öncelikle
Ziraat muh mezunuyum canım, kpss den bu sene cok fazla alım yapmadılar bir önceki sene 0.2 puanla kacırdımCnm hangi bölüm mezunusun bilmiyorum ama kpss mantıklı olabilir. Özel sektör acımasızdı ama son dönemde iyice kan emici olmuş... özellikle ileride çoluk çocuk sahibi olunca bayanlar için daha zor oluyor herşey.
Bilmiyodum canim :)Babamın yanında calısıyorum canım haftada 3-4 gün onun dısında calısmıyorum
Anam nasil gelmez böyle dümdüz hafif kasli karin yapardım kendimeO aklıma hiç gelmemişti bak, çok mantıklı cnm
Hımmm seninkiler büyükmüş benimki 6. sınıf bu sene. Ben oğluma aldığım kitapları önce kendim okuyup sonra ona okutuyorum da şu an böcek çocuğu okuyorumYürüyüş çok güzel geçti canım. 13.000 küsur yapmışım.
Karatay candır kesinlikle kim ne derse desin...
Hoş geldin kuzum. İyi ki geldin maddi manevi faydasını biliyorsun buranın zaten ...bir yerden başlamak lazım. Sağlıklı beslendigin müddetçe acikmayacaksin ...çok aciktiginda da sana bol tavsiye veririz merak etme...buradan uzak kalma yeter tabi fırsat buldukça...
Kuruyemişlerin çiğ olmasına dikkat et tatlım.
Kız gulumsecik ne fena bir şey çıktın sen....haftaya inşallah rakip oluruz da görürsün senahan da meydan okuyorum sana... @yesa1 benim bir kerem verir miyim hiç...
Bak hele hala konuşuyor
Ankacim 9, 11 ve 12' lere giriyorum bu yıl...Çocuk romanlarından hangilerini konuştunuz mesela merak ettim...
Cnm özelde iş imkanları nasıl bilmiyorum ama bir dönem ziraat müh. alımlarının artacağına dair haberler okudum diye hatırlıyorum. Kpss diyorum kesinlikle, okumak istersen başka bölümde okuyabilirsin tabii ama uzun dönemli düşünmekte fayda var.Ziraat muh mezunuyum canım, kpss den bu sene cok fazla alım yapmadılar bir önceki sene 0.2 puanla kacırdım
Bilmiyorum calısmaya baslasam simdi anca yetiştiririm sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?