Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinlikle haklısın canım özel sektör sıkıntılı
Bir dönem cok fazla alım yapılacak dendi ama sözde kaldı hepsi 10.000 15.000 dediler onun üzerine hiç alım yapmadılar
Yasımda geciyor artık kpss daha mantıklı geliyor bazen de bakalım bir an önce baslamam lazım artık

Vay ablacım demek edebiyat ögretmenisin benim eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçeleri 4.sinif öğrencisi bir taraftanda alese hazırlanıyor hafta sonu dershaneye gidiyor Allahim emeklerini boşa çıkarmasın inş edebiyat bölümü ataması zor oluyormuş biraz

Cnm yaşım geçiyor gibi değilde ben ne istiyorum, hangi iş, hangi çalışma şartları bana ve beklentilerime daha uygun diye düşünmek gerektiğine inanıyorum. Mutsuz olacağın bir işten ziyade geç ama mutlu olacağın bir iş bana daha mantıklı geliyor. İnşallah gönlünce olsun

Haklısın canım bu acıdanda değerlendirme yapayım dedim ya kafam cok karıstı az düşüneyim
Tesekkur ederim canim ❤

Çok tatlısın ablam ya ben sana kıyamam sana boynum kıldan ince rakibem olursanda diyecek sözüm yok o zaman görüşelim dereyi görmeden paçaları sivamim boğulurum sonra

hoşbulduk canım
Canım hoş geldin eflal ben
hoşbulduk canım isminiz mi eflal

Birde ben 10 kere tartılmıyorum, gereksiz stres, haftada iki yeterli benim için.
Tartım 11 yıllık King marka benimde :)
He benim tartıdandi demi söylemiştin darısı başıma inş 11yil iyiymiş bende önce suyu tartiyorum sonra kendimi az kullanılmış 3yil olmuştur değişelimmi

He benim tartıdandi demi söylemiştin darısı başıma inş 11yil iyiymiş bende önce suyu tartiyorum sonra kendimi az kullanılmış 3yil olmuştur değişelimmi
A ha ha bilemiyorum, tartım iyi ya maşaallah, bir şey olmasın ona, az ağırlığmı çekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…