Kesinlikle haklısın canım özel sektör sıkıntılıCnm özelde iş imkanları nasıl bilmiyorum ama bir dönem ziraat müh. alımlarının artacağına dair haberler okudum diye hatırlıyorum. Kpss diyorum kesinlikle, okumak istersen başka bölümde okuyabilirsin tabii ama uzun dönemli düşünmekte fayda var.
Vay ablacım demek edebiyat ögretmenisin benim eşimde edebiyat fakültesi çağdaş Türk Lehçeleri 4.sinif öğrencisi bir taraftanda alese hazırlanıyor hafta sonu dershaneye gidiyor Allahim emeklerini boşa çıkarmasın inş edebiyat bölümü ataması zor oluyormuş birazEvet canım. Edebiyat öğretmeniyim. Kesinlikle rüya gibi...yuruyecek zamanimin olmasına çok seviniyorum. En az haftada dört gün yürümeyi ihmal etmemeyi düşünüyorum. Geçen yıl zumbaya gidiyordum bu yıl yazılmadim. 22 kilo vererek geldim bu kiloya....Hep takım sayesinde... diyetisyen pek motive etmemişti beni kk kadar...valla kıymetini biliyorum buranın.Hic zaman kaybı olarak da görmüyorum helal olsun dakikalarim. Mutlu iyi hissediyorum bundan daha iyisi can sağlığı.... masumcum güzel bir gün geçirmeni diliyorum verimli olur inşallah.
Cnm yaşım geçiyor gibi değilde ben ne istiyorum, hangi iş, hangi çalışma şartları bana ve beklentilerime daha uygun diye düşünmek gerektiğine inanıyorum. Mutsuz olacağın bir işten ziyade geç ama mutlu olacağın bir iş bana daha mantıklı geliyor. İnşallah gönlünce olsunKesinlikle haklısın canım özel sektör sıkıntılı
Bir dönem cok fazla alım yapılacak dendi ama sözde kaldı hepsi 10.000 15.000 dediler onun üzerine hiç alım yapmadılar
Yasımda geciyor artık kpss daha mantıklı geliyor bazen de bakalım bir an önce baslamam lazım artık
Haklısın canım bu acıdanda değerlendirme yapayım dedim ya kafam cok karıstı az düşüneyimCnm yaşım geçiyor gibi değilde ben ne istiyorum, hangi iş, hangi çalışma şartları bana ve beklentilerime daha uygun diye düşünmek gerektiğine inanıyorum. Mutsuz olacağın bir işten ziyade geç ama mutlu olacağın bir iş bana daha mantıklı geliyor. İnşallah gönlünce olsun
Çok tatlısın ablam ya ben sana kıyamam sana boynum kıldan ince rakibem olursanda diyecek sözüm yok o zaman görüşelim dereyi görmeden paçaları sivamim boğulurum sonraYürüyüş çok güzel geçti canım. 13.000 küsur yapmışım.
Karatay candır kesinlikle kim ne derse desin...
Hoş geldin kuzum. İyi ki geldin maddi manevi faydasını biliyorsun buranın zaten ...bir yerden başlamak lazım. Sağlıklı beslendigin müddetçe acikmayacaksin ...çok aciktiginda da sana bol tavsiye veririz merak etme...buradan uzak kalma yeter tabi fırsat buldukça...
Kuruyemişlerin çiğ olmasına dikkat et tatlım.
Kız gulumsecik ne fena bir şey çıktın sen....haftaya inşallah rakip oluruz da görürsün senahan da meydan okuyorum sana... @yesa1 benim bir kerem verir miyim hiç...
Bak hele hala konuşuyor
Ankacim 9, 11 ve 12' lere giriyorum bu yıl...Çocuk romanlarından hangilerini konuştunuz mesela merak ettim...
hoşbulduk canımYürüyüş çok güzel geçti canım. 13.000 küsur yapmışım.
Karatay candır kesinlikle kim ne derse desin...
Hoş geldin kuzum. İyi ki geldin maddi manevi faydasını biliyorsun buranın zaten ...bir yerden başlamak lazım. Sağlıklı beslendigin müddetçe acikmayacaksin ...çok aciktiginda da sana bol tavsiye veririz merak etme...buradan uzak kalma yeter tabi fırsat buldukça...
Kuruyemişlerin çiğ olmasına dikkat et tatlım.
Kız gulumsecik ne fena bir şey çıktın sen....haftaya inşallah rakip oluruz da görürsün senahan da meydan okuyorum sana... @yesa1 benim bir kerem verir miyim hiç...
Bak hele hala konuşuyor
Ankacim 9, 11 ve 12' lere giriyorum bu yıl...Çocuk romanlarından hangilerini konuştunuz mesela merak ettim...
hoşbulduk canım isminiz mi eflalCanım hoş geldineflal ben
He benim tartıdandi demi söylemiştin darısı başıma inş 11yil iyiymiş bende önce suyu tartiyorum sonra kendimi az kullanılmış 3yil olmuştur değişelimmiBirde ben 10 kere tartılmıyorum, gereksiz stres, haftada iki yeterli benim için.
Tartım 11 yıllık King marka benimde :)
7.takımdaydı aynı dönem bulunmadınız mıhoşbulduk canım isminiz mi efl
Açliktandir o gelmemesi açlıktanO aklıma hiç gelmemişti bak, çok mantıklı cnm
7.takımdandım bendehoşbulduk canım
hoşbulduk canım isminiz mi eflal
A ha ha bilemiyorum, tartım iyi ya maşaallah, bir şey olmasın ona, az ağırlığmı çekmediHe benim tartıdandi demi söylemiştin darısı başıma inş 11yil iyiymiş bende önce suyu tartiyorum sonra kendimi az kullanılmış 3yil olmuştur değişelimmi
Aynı dönemdik, unutmuş olabilir7.takımdaydı aynı dönem bulunmadınız mı
Ne oldu ankacım
7.takımdaydı aynı dönem bulunmadınız mı
Ayy unutur muyum hiç eflalim7.takımdandım bende
Canım sıkıldı.Ne oldu ankacım
Canı sıkılan kendini 6. Takıma atıyorCanım sıkıldı.
Seninde mi sıkıldı gel beraber sıkılalımCanı sıkılan kendini 6. Takıma atıyor
Anka hep burda canım :)))Canı sıkılan kendini 6. Takıma atıyor
Sebebi var mı canım oylesine mi sıkıldınCanım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?