Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Umutdeniz4
pastelfit
Elhan
En iyi cevabı onların vereceğini düşünüyorum
ada81 canım yaşın daha çok genç... döngün de çok normal. Ria ( spiral) varsa çıkarılma zamanı gelmiş olabilir. Aklıma bu geldi. Kadın doğuma bir görün istersen için rahat olsun. Geç olması da kötü...seninki birkaç gün erken oluyor.

Canım bugünkü menuyle kilo kaybetmen çok zor diyecektim ki sporu gördüm çok şükür. Kek ve lahmacunun bir tane olsaydı gitmişti -500 hem de en az...daha dikkatli beslen...

Yulaf ezmesi müthiş tok tutuyor...hiçbir şekilde kilo yapmıyor. Ekmekten vazgecemeyenlere alternatif diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Sen de neyse ki dengelemişsin salatayla...

Yulaf ezmesi müthiş tok tutuyor...hiçbir şekilde kilo yapmıyor. Ekmekten vazgecemeyenlere alternatif diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Sen de neyse ki dengelemişsin salatayla...
Ben Yulafi bazen omlet yapıyorum birde mısır gevreği yulaf süt yaprak yiyordum başla neyde kullana bilirim. Abla yulaf lapasini hiç sevmiyorum

Ben Yulafi bazen omlet yapıyorum birde mısır gevreği yulaf süt yaprak yiyordum başla neyde kullana bilirim. Abla yulaf lapasini hiç sevmiyorum
Lapayi ben de sevmiyorum. Yoğurtla yiyebilirsin...içine badem, çiğ fındık , ceviz hangisi varsa koy...kara erik kuru kayısı , şeftali hangi meyveyi istersen ekle.. müthiş tok tutuyor canım...bı de benim gibi kurabiyesini yapabilirsin....

afiyet olsun canım menün güzel

Afiyet olsun menün az gibi geldi ama bana
Bugünlük böyle oldu , diyet listem var onu yapacağım ama düzenim bozulunca toparlanmam çok zor oluyor

Kizlar ben gündüz bi şekil de duruyorum da bu saatlerde bi arayış icine giriyorum tv izlerken falan bisey arıyorum kaç kere mutfaktan döndüm sizlerde durumlar nasıl
Bu ara bende aynı durumdaydım regl yüzünden sanırım , ayran ,kefir yada tarçınlı süt iyi geliyor ,birde beni tok tutan bir kür var 3 kaşık yoğurda yarım limonun suyunu sık yatmadan en az 1 saat önce yiyebilirsin

Aç karna yogurt benim migdemi dahada bayiyor yine karnım guruldayarak uyumaya çalışıyorum migdem gaziniyyyyy acammmmm Açççç

Kizlar ben gündüz bi şekil de duruyorum da bu saatlerde bi arayış icine giriyorum tv izlerken falan bisey arıyorum kaç kere mutfaktan döndüm sizlerde durumlar nasıl
Bende en cok akşam çayın yanında bışeyler arıyorum bu hâlimi bırakabılırsem ciddi manada kılo verebılırm şuan kuru hurma kuru kayısı onlarla geçiştiriyorum

Bende 32gunde oluyordum sonra 30gune indi sonra 28 şimdi 25 Bi sabit kalamadık
Bence canım, annen ile alakalı ve adet olduğun yaş ile alakalı. Ben geç adet oldum. Bizim zamanımızda 5 ilkokul 3 ortaokul 3 lise vardı. Ben ortaokulu bitirdiğim yaz adet oldum. Ordan dengele 43 bitirdim. Ekliyim çok gencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…