Ben ensesine yapışirimBu cuma alabiliriz ama devamlilik onemli canim
Seni iki gundur siddete egilimli goruyorumBen ensesine yapışirimcumaya kadar bekleyelim devamlılık olursa alalım yoksa Allah ne verdiyse artık
Ben ensesine yapışirimcumaya kadar bekleyelim devamlılık olursa alalım yoksa Allah ne verdiyse artık
Canım bugünkü menuyle kilo kaybetmen çok zor diyecektim ki sporu gördüm çok şükür. Kek ve lahmacunun bir tane olsaydı gitmişti -500 hem de en az...daha dikkatli beslen...Bugün menü
Sabah 10.30
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
2 yk közlenmiş patlican salatasi
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1 minik muz
10 yer fıstık
Aksam 16.30
2 lahmacun
Boool salata
5 yk yoğurt
Ara
1 minik kek
2.5 lt su içildi... @zıpzıp_
Spor
1 saat eliptik
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı
70 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
Yulaf ezmesi müthiş tok tutuyor...hiçbir şekilde kilo yapmıyor. Ekmekten vazgecemeyenlere alternatif diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Sen de neyse ki dengelemişsin salatayla...Cani M çok güzel ama az değil demi. O öğlen 12 de yediklerin tok tutan bir şey sanırım. Afiye bal şeker olsun
Adım da şu da çok güzel
Benim gün içinde kaçamak vardı ofistekiler sağolsun:) Ama akşam sadece salata yedim full menü yazarım inşallah
Yok tövbeler olsun sadece göz korkutuyorumSeni iki gundur siddete egilimli goruyorum
Ben Yulafi bazen omlet yapıyorum birde mısır gevreği yulaf süt yaprak yiyordum başla neyde kullana bilirim. Abla yulaf lapasini hiç sevmiyorumYulaf ezmesi müthiş tok tutuyor...hiçbir şekilde kilo yapmıyor. Ekmekten vazgecemeyenlere alternatif diyebilirim. Çok teşekkür ederim. Sen de neyse ki dengelemişsin salatayla...
Lapayi ben de sevmiyorum. Yoğurtla yiyebilirsin...içine badem, çiğ fındık , ceviz hangisi varsa koy...kara erik kuru kayısı , şeftali hangi meyveyi istersen ekle.. müthiş tok tutuyor canım...bı de benim gibi kurabiyesini yapabilirsin....Ben Yulafi bazen omlet yapıyorum birde mısır gevreği yulaf süt yaprak yiyordum başla neyde kullana bilirim. Abla yulaf lapasini hiç sevmiyorum
Hayirli geceler canimHayırlı geceler kızlar
Bugünlük böyle oldu , diyet listem var onu yapacağım ama düzenim bozulunca toparlanmam çok zor oluyorafiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun menün az gibi geldi ama bana
Bu ara bende aynı durumdaydım regl yüzünden sanırım , ayran ,kefir yada tarçınlı süt iyi geliyor ,birde beni tok tutan bir kür var 3 kaşık yoğurda yarım limonun suyunu sık yatmadan en az 1 saat önce yiyebilirsinKizlar ben gündüz bi şekil de duruyorum da bu saatlerde bi arayış icine giriyorum tv izlerken falan bisey arıyorum kaç kere mutfaktan döndüm sizlerde durumlar nasıl
Aç karna yogurt benim migdemi dahada bayiyor yine karnım guruldayarak uyumaya çalışıyorum migdem gaziniyyyyy acammmmm AççççBugünlük böyle oldu , diyet listem var onu yapacağım ama düzenim bozulunca toparlanmam çok zor oluyor
Bu ara bende aynı durumdaydım regl yüzünden sanırım , ayran ,kefir yada tarçınlı süt iyi geliyor ,birde beni tok tutan bir kür var 3 kaşık yoğurda yarım limonun suyunu sık yatmadan en az 1 saat önce yiyebilirsin
Bende en cok akşam çayın yanında bışeyler arıyorum bu hâlimi bırakabılırsem ciddi manada kılo verebılırm şuan kuru hurma kuru kayısı onlarla geçiştiriyorumKizlar ben gündüz bi şekil de duruyorum da bu saatlerde bi arayış icine giriyorum tv izlerken falan bisey arıyorum kaç kere mutfaktan döndüm sizlerde durumlar nasıl
Bence birakabilirsin kilo verince daha guzel seyler olacak insallahBende en cok akşam çayın yanında bışeyler arıyorum bu hâlimi bırakabılırsem ciddi manada kılo verebılırm şuan kuru hurma kuru kayısı onlarla geçiştiriyorum
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler
Bence canım, annen ile alakalı ve adet olduğun yaş ile alakalı. Ben geç adet oldum. Bizim zamanımızda 5 ilkokul 3 ortaokul 3 lise vardı. Ben ortaokulu bitirdiğim yaz adet oldum. Ordan dengeleBende 32gunde oluyordum sonra 30gune indi sonra 28 şimdi 25 Bi sabit kalamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?