Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibem menun çok güzel yarın spora kesin diyelim mi benimki de eksik
Nego negosum ben şuan bisikletimin üzerinden yazıyorum
Canım okul düzene girene kadar ekstra spor yapamayacağım, çünkü bacaklarım da aşırı ağrı oluyor, günde 4 kere git gel okula, orda bekle falan, ekstra evde bir sürü iş. Akşam 9 da biraz uyuyum diye bir yatmışım 12 de uyandım, baktım eşim çocukları yatırmış geri uyudum
Servisi de ayarlarsam rahat edicem inşaallah
Bugün çok şükür ana okulu öğretmeni geldi küçüğün, onunla toplantı var oraya çıkıcam birazdan.

Cnm ekmek yok mu?
Canım ben ekmek yemiyorum. Çok çok nadir canım reçel filan çekerse yarım dilim yiyiyorum, o da ayda bir filan oluyor.
Günaydın
Gunaydin kizlarrr hayirli coookk guzel bir gun olsun insallahhh
Günaydın
Günaydın
Bu gün misafirim gelecek çok gelemem. Neyseki arkadaşım da diyette salata yeriz beraber
Günaydın kolay gelsin.

Slm arkadaşlar nasılsınız. Ben buraya sene sonunda katılmıştım ama devam edemedim .taşınma telaşı. Daha sonra eşim ameliyat oldu vs. Derken hiç diyet psikolojisine giremedim aksine kilo aldım . Şimdi 75 kiloyum . En son aralıkta 64 tüm düşünün artık.simdi ac kalmadan kilo vermek istiyorum çünkü diğer türlü kas yıkımı oluyo. Bu yüzden karatay diyetimi uygulasam diye düşünüyorum. Sizce gidermi bu kilolar sizin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…