- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Rakibem menun çok güzel yarın spora kesin diyelim mi benimki de eksik16 Eylül Menüsü
9:00 = Tost, 7 zeytin, domates, salatalık
12:00 = 1 kare bitter
14:00 = 1 tabak kabak yemeği, 2 köfte, az salata, yoğurt
16:00 = 2 üçgen dilim kavun, 2 kaşık yoğurt
18:30 = 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre, yarım litre ısırgan çayı
Spor : 5 bin adım
bluegreeneyes
Cnm önceden adet döngün nasıldı bilmiyorum ama ben 25-26 günde 1 oluyorum. Adet düzenim oturduğundan beri bu böyle. Tamamen bünye ile alakalı. Kontolleri ihmal etmeyelim tabi ki ama sıkıntı olduğunu sanmıyorum. İleriden gitmiyorsun yaniGeri gel gençliğim nolur geri gel 8yil ilerden gidiyorum demek
Ay bilirim canım o duyguyu çok zor......hadi inşallah uyursunKızlar günaydınnnGece 3:30 dan beri ayaktayım. sebepsiz uyandım, 15 dk sonra oğlum uyandı. Ondan beri uyuyamıyorum, deli gibi uykum var halbuki...
Belki uyurdum cnm ama bir derdim var a girdim, dellendim gene sabah sabah...Ay bilirim canım o duyguyu çok zor......hadi inşallah uyursun
Belki uyurdum cnm ama bir derdim var a girdim, dellendim gene sabah sabah...
iyi geceler kizlar
Bugünkü menum
sabah 10.30'da 6 adet zeytin, kib. kutusu kadar peynir, yarım krep, şekersiz çay.
Ara ogunküçük pors. karışık yaş üzüm.
Akşam yemeği
19.30'da bir kase nohut yemeği küçük bi parça et.
2.5litre su 1saat tempolu yürüyüş.
Cnm bütün erkekler kötüdür den ziyade çile çekmeyi marifet sanan, kendi burnu b. kurtulmadığı halde, başkasına öğüt verip bak beterin beteri var diyen hemcinslerimden gına geldi bana. Birde kocamda kocamcılar var tabii, sanırsın adamdan ayrılsa yer yüzünde erkek kalmadı yada dünyanın sonu geldiSorma ya “bütün erkekler kötüdür” e bağlıyor insan.
Zipzip- kaptanda sana hiç acimamis ilk rakibi beni vermiş hemen gözünü korkutuyor kızın az daha insaflı davransaydin yavaştan başlasaydı en dişli hatunu arkadaşa vermiş amma ovdum kendimi maşallah diyim kendime nazar edecem
Cnim inan diyetim zayıf olmasa kilo vermem çünkü çok zor veren bir vücut yapım var.Camim kahvaltı biraz zayif geldi geldi ama onun dışında guzel
Bende öyleyim valla artık çay yapmak istemiyorum akşamları ama eşim istiyo illakiBende en cok akşam çayın yanında bışeyler arıyorum bu hâlimi bırakabılırsem ciddi manada kılo verebılırm şuan kuru hurma kuru kayısı onlarla geçiştiriyorum
Bende yoğurt yedim akşam baktim kesmiyo gittim yattim uyumaya çalıştım hemenBugünlük böyle oldu , diyet listem var onu yapacağım ama düzenim bozulunca toparlanmam çok zor oluyor
Bu ara bende aynı durumdaydım regl yüzünden sanırım , ayran ,kefir yada tarçınlı süt iyi geliyor ,birde beni tok tutan bir kür var 3 kaşık yoğurda yarım limonun suyunu sık yatmadan en az 1 saat önce yiyebilirsin
Ben bi ara ordan cikmiyodum bayadır girmemistim dün akşam öyle bi baktim insan bunaliyoBelki uyurdum cnm ama bir derdim var a girdim, dellendim gene sabah sabah...
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?