Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün menü
Sabah 10.20
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Ara
10 fıstık
2 hurma

Aksam 16.30
10 yk karnabahar yemeği
2 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt

2 lt su içildi Zipzip-

60 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapildi.

Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Benim kullandığım şifre dünyda kullanılan ilk 10 içindeymiş uyarı geldi KK dan değiştim çok önemli yazışmalarım var malum
Merak ettim dünyada en cok hangi sifreler kullanılıyormus

Ne guzel yorum yapmissin oyle abla
Bayildim

Arkadaslar benim bir arkadasimin perdesi yirtilmisti bende elinden rahatsiz diye ben sana diyeyim dedim diktim de xok guzel bir sekilde dün kendisine dedim vereyim olmaz dedi sali carsamba verrirsin dedi ütülemek icin ütünün yanina koydum esimde ordan bi sey almak istemis perdeyi arkaya itmis tekrar geri yerine koyayim derken baya kötü yirtmis ben bugun görüstüm diyemedim cokta üzüldüm onun yerine izinde gelsem yeni bir perde diktiririm ama cok üzgünüm sizce ne yapayim

Menün çok güzel ve dengeli olmuş, akşam menümüz aynı neredeysedemek ki rakibe olunca böyle oluyor

Cani M özel mesaj atılamıyor sana

Cok mu kötü olmus canım diksen düzelmez mi güzel bir.sekilde kamufle edersin belki

Cok mu kötü olmus canım diksen düzelmez mi güzel bir.sekilde kamufle edersin belki
Cok kötü olmus ya diktim olmadi astim resmen perde mahvolmus kadin dedi zaten gunesten kötü olmus diye bir kac yerden baya da yirtilmis von guzel yaptim ama bu esimin yaptigi verbaut etti keske o gun verebilseydim aglayacam biliyorim diyecek bi sey olmaz falan bna karsi lafini da etmez ama iste bn kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…