Şimdilik yemiycem belki sonra.Beyaz ekmek baali basina zararli zatin canim yedikce yediriyo diger ekmeklerden bahsettim
Benim kullandığım şifre dünyda kullanılan ilk 10 içindeymişO kadar cok sifre oluyor ki unutuyoruz ben strandart birsey belirledim kendime onu kullanıyorum
Selam rakibemmm nasılsın moralin iyi mi?Slm kizlar
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzelBugün menü
Sabah 10.20
2 yumurta yağda
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
10 fıstık
2 hurma
Aksam 16.30
10 yk karnabahar yemeği
2 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurt
2 lt su içildiZipzip-
60 dk eliptik yapıldı
30 dk tempolu yürüyüş yapildi.
Merak ettim dünyada en cok hangi sifreler kullanılıyormusBenim kullandığım şifre dünyda kullanılan ilk 10 içindeymişuyarı geldi KK dan değiştim çok önemli yazışmalarım var malum
Cok şükür canim benimYonahime nasılsın canım ❤
Ne guzel yorum yapmissin oyle ablaAfiyet olsun canım, adımın çok iyi
Akşam kaçamaklı olmuş canım afiyet olsun. Yürüyüşün çok güzel
Afiyet olsun canım, bir simit fazla olmuş. Sporun çok güzel
Hem aşure hem lavinya çok olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Sporun çük güzel
Afiyet olsun canım , sporun çok güzel
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Sporun çok güzel
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Metro olmamış. Afiyet olsun canım.
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Sporun çok güzelç
Iyiyim bende canım calısıyorum bugün seni görmüsken merak ettim yazayım dedimCok şükür canim benim☺❤❤
Sen nasilsin bikac gundur okuyorum da pek yazamadim buraya
Bildirim geldi nasil mutlu oldumIyiyim bende canım calısıyorum bugün seni görmüsken merak ettim yazayım dedim♥
Menün çok güzel ve dengeli olmuş, akşam menümüz aynı neredeyse16 Eylül menüm
10.00 1 beyaz peynirli tost az yağlı omlet 5 zeytin domates salatalik şekersiz çay
13 30 sade türk kahvesi 2 ceviz 3 kuru kayısı
16 30 3salatalik 1 kapya biber az beyaz peynir
19.00 1 kepçe mercimek az et yemeği cok az makarna
2.5 lt su spor 45 dakika zumba 100 tane kalça egzersizi
Arkadaslar benim bir arkadasimin perdesi yirtilmisti bende elinden rahatsiz diye ben sana diyeyim dedim diktim de xok guzel bir sekilde dün kendisine dedim vereyim olmaz dedi sali carsamba verrirsin dedi ütülemek icin ütünün yanina koydum esimde ordan bi sey almak istemis perdeyi arkaya itmis tekrar geri yerine koyayim derken baya kötü yirtmis ben bugun görüstüm diyemedim cokta üzüldüm onun yerine izinde gelsem yeni bir perde diktiririm ama cok üzgünüm sizce ne yapayim
Sağol canım benimBildirim geldi nasil mutlu oldum❤❤
Kolay gelsin canim
Bikac kisi gelmis sanirim iyice yabanci kaldim takimda
Duzelteyim cnmCani M özel mesaj atılamıyor sana
Walla yakinda bi seni tanicam bu gidisleSağol canım benim
Takıma bugün ve dün 3 kişi geldi öğrenirsin canım zamanla bende sasırıyorım artık
Cok mu kötü olmus canım diksen düzelmez mi güzel bir.sekilde kamufle edersin belkiArkadaslar benim bir arkadasimin perdesi yirtilmisti bende elinden rahatsiz diye ben sana diyeyim dedim diktim de xok guzel bir sekilde dün kendisine dedim vereyim olmaz dedi sali carsamba verrirsin dedi ütülemek icin ütünün yanina koydum esimde ordan bi sey almak istemis perdeyi arkaya itmis tekrar geri yerine koyayim derken baya kötü yirtmis ben bugun görüstüm diyemedim cokta üzüldüm onun yerine izinde gelsem yeni bir perde diktiririm ama cok üzgünüm sizce ne yapayim
Cani M özel mesaj atılamıyor sana
Yaptim cnm
Cok kötü olmus ya diktim olmadi astim resmen perde mahvolmus kadin dedi zaten gunesten kötü olmus diye bir kac yerden baya da yirtilmis von guzel yaptim ama bu esimin yaptigi verbaut etti keske o gun verebilseydim aglayacamCok mu kötü olmus canım diksen düzelmez mi güzel bir.sekilde kamufle edersin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?