Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım benim ama kötü olsada paylasımı yapıyoruz
Belli oldu mu ev işin canım
Evt canım aynı yerde 3+1 e tasinacagiz inşallah.. küçük eve sigamayacagimiza karar verdik ailemin önerisi ile değişiklik yaptık annem babam küçük evde oturacaklar

Acayip regl oluyorum afedersin parçalar şeklinde geliyor sanırım bu cuma tartıda baya baya fark görücem iştahım da yok kaçamağımda spora da başladım su düzenimde başladı hadi bismillah
Ben bugün görümcemede sordum oda 40 yaşında 21-23 günde bir oluyormuş normalmiş yani... yaşlandık ahhhh

Niye böyle oldum bilmiyorum kilo verecegime inanamıyorum kendime güvenemiyorum ve kızıyorum sanki 20 kilo veren ben değilim bir başkası ..Kilo verip kendime inanmaya ihtiyacım var ada81 yanımdasın degilmi
Yanındayım canım , sen daha öncede başardın yine balaracaksın... seninle 21 şekersiz günlere başlayalım mı birbirimizi takip edip didikleyelim

Yanındayım canım , sen daha öncede başardın yine balaracaksın... seninle 21 şekersiz günlere başlayalım mı birbirimizi takip edip didikleyelim
Olur canım ama kuru meyve yiyebilirim degilmi ..
Bir yazı okudum şekeri hayatimizdan birden cikaramayiz ilk etapta kuru meyve yiyerek bu mümkün olabilirmis

Acayip regl oluyorum afedersin parçalar şeklinde geliyor sanırım bu cuma tartıda baya baya fark görücem iştahım da yok kaçamağımda spora da başladım su düzenimde başladı hadi bismillah
Bu hafta sen bayağı bir eksi göreceksin eminim

Gercekten bu durum cok rahatlatıyor abla bende bu yüzden cook rahat davrandım
Su an kac beden giyiyorsun abla bilmiyorum ama kendine bir beden kücük elbise al ve onu giymek için kilo vermek seni motive edebilir
Evet iyi yöntemmiş deneyeceğim bunu

O zaman beraber emin adımlarla yürüyoruz
Evet canım arada sendelesek te düşmek yok yolculuğa devam , hedefe ulaşıp korumaya geçeceğiz birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…