Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnş maşallah yok artık bu işin hergün burda görücem seni eskiden olduğu gibi yine kapışalım seninle ne dersin
kapışalımmmcuma günü başlayalım tam olarak
Sağol canım , evet başladı şükür günlerimiz çok yoğun geçiyor okula git gel modundayım... sen nasılsın ? Başladın mı diyete?
Bende şükür iyiyim canım bugün çok az ucundan başladım inşAllah

Sabahları aç karna sirkeli su migdeli deliyormus doğru bilinen yalnislarda görmüştüm
Ben düzenli içmiyorum. Ayda yılda bir aklıma gelirse. Bi de az ekliyorum,organik elma sirkesi. Çok keskin değil canım.
Kendim yaparsam yiyebilirim ama bu beyaz ekmek zaten çok zararlı hep katkı maddesi dolu. Bi de illaki kaçamak oluyor, ordan dengeleniyor. Bi de herkesin vücudü farklı. Ben diyetisyene gitmiştim 2-3 sene önce. O da ekmekli vermişti listelerimi. 2 ayda 2 kilo verdim

Beyaz ekmek baali basina zararli zatin canim yedikce yediriyo diger ekmeklerden bahsettim

Telefonun düştü açılmıyor kızın telefonunu aldım siteye giremedim şifre unutmuşum mail.şifremi unutmuşum yeni şifre falan baya ugraştım

Afiyet olsun canım, adımın çok iyi
Akşam kaçamaklı olmuş canım afiyet olsun. Yürüyüşün çok güzel
16 Eylül Pazartesi
9:30
4 kaşık lor
1 simit

13:00
4 kaşık yeşil mercimek ile salata

15:00
1 bardak ayran
Yarım çay bardağı leblebi

17:00
Yarım muz

19:00
90 gr et ile et sote
Cacık

Su 2 lt
Spor 1000 ip
Afiyet olsun canım, bir simit fazla olmuş. Sporun çok güzel
Hem aşure hem lavinya çok olmuş canım afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Sporun çük güzel
Afiyet olsun canım , sporun çok güzel
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Sporun çok güzel
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
kahvaltı
1 wasa
1 yumurta
peynir maydanoz
yeşillik

öglen
et sote salata

akşam
yarım tabak bulgur pilavı
bamya
1 metro çikolata

Metro olmamış. Afiyet olsun canım.
Geçmiş olsun canım.
Sabah cavdarli kasarli tost ara sütlü kahve akşam domates çorbası firinda kabak yatmadan önce sütlü türk kahvesi
Afiyet olsun canım.
Spor bugün yok su yeni başlıyorum 1 buçuk litre içmeye calisicam
Afiyet olsun canım. Sporun çok güzel ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…