Ben hala yazmadım arkadaşlar. Yatıp uyumuşum bayağı.
Menün çok güzel ve dengeli olmuş, akşam menümüz aynı neredeysedemek ki rakibe olunca böyle oluyor
Yok yok demirbas olanlarımız da varWalla yakinda bi seni tanicam bu gidisle
Neyseki kankim kaptanburda yerim saglam
Düzelir inşallah yüksek moralli düşük kilolu günlerimiz olsun inşallahSlm cnm yok valla
Anladım canım o zaman anlat güzelce moralini bozma senin yapabileceğin birsey yok kiCok kötü olmus ya diktim olmadi astim resmen perde mahvolmus kadin dedi zaten gunesten kötü olmus diye bir kac yerden baya da yirtilmis von guzel yaptim ama bu esimin yaptigi verbaut etti keske o gun verebilseydim aglayacambiliyorim diyecek bi sey olmaz falan bna karsi lafini da etmez ama iste bn kötü oldum
Allah şifa versin canım yat dinlen iyiceSağol canım çok daha iyiyim. Evde dinleniyorum, yogunlugumu atamadım bir türlü.
Insallah cnmDüzelir inşallah yüksek moralli düşük kilolu günlerimiz olsun inşallah
Arasam mi sizce simdiAnladım canım o zaman anlat güzelce moralini bozma senin yapabileceğin birsey yok ki
Ara söyle canım böyle byle oldu diye anlayıslı karsilar benceArasam mi sizce simdi
Deli kanlı ayıp oluyor amaWalla yakinda bi seni tanicam bu gidisle
Neyseki kankim kaptanburda yerim saglam
Türkiye den gelecek biri var mı ki ısmarlasan? Arkadaşlarına bi sor belki biri çıkarCok kötü olmus ya diktim olmadi astim resmen perde mahvolmus kadin dedi zaten gunesten kötü olmus diye bir kac yerden baya da yirtilmis von guzel yaptim ama bu esimin yaptigi verbaut etti keske o gun verebilseydim aglayacambiliyorim diyecek bi sey olmaz falan bna karsi lafini da etmez ama iste bn kötü oldum
Deki arkdaşım senin bende perden vardıya o artık yokArasam mi sizce simdi
Ben gidecem yazin simdi bi tane asmis oda cok güzel bakayim Kabul ederse yazin diktiririm onaTürkiye den gelecek biri var mı ki ısmarlasan? Arkadaşlarına bi sor belki biri çıkar
Ben arayayim dönerim kizlarDeki arkdaşım senin bende perden vardıya o artık yok
Demirbaslarin yarisi mezun oldu ben kaldim burdaYok yok demirbas olanlarımız da var
Kız kaptan tanıdık da 15 kişi olabiliyor listede ona yapacak birsey yok cabuk dön aramıza
Bişey olmaz canım zaten eskiymiş olan oldu nasip değilmişBen arayayim dönerim kizlar
Deli kanlı ayıp oluyor amane çabuk unutulduk
Afiyet olsun10:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin,domates,salatalık
12:00
yarım haşlanmış mısır
14:00
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 salatalık, 1 dilim kaşar peyniri
16:00
türk kahvesi ,2 kare bitter çikolata
18:30
4 kaşık et sote , kıvırcık salatası , 1 kepçe mercimek çorbası, 1 bardak ayran
2 litre su
35 dk tempolu yürüyüş
aradim mesgul duBişey olmaz canım zaten eskiymiş olan oldu nasip değilmiş
Attim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?