Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vermeyeceğiz canım balaracagız yarın 21 güne başlıyoruz bi 21 günü devirelim daha şeker aklımıza gelmeyecek

Slm kizlar bugun ki menüm
Sabah bir nektarin

Ara bir aci kahve

Öglen
Bir tost
2 nektarin

Aksam
Domates
Salatalik
Sogan

Spor 2 saat yuruyus
2 lt su

Uyumadan kahve icerim canlar
Canım çok sağlıklı bir menü olmamış... bu şekilde beslenirsen açlık atakları oluşabilir...diyet uzun bir serüven.

soffty hoşgeldin canım burda olmana sevindim nolcak bizim halimiz bir ömür burdami olacagiz hemen kilo alıyoruz çok almadan gelmen güzel olmuş 2-3 kilo hemen verilir
Valla ne olcak bilmiyorum tek başına yaşaman lazım ki senin ayarını bozan olmasin
Nasıl imreniyorum ölmüşçesine dünyayı yiyip kilo almayanları
ben gıcık oluyorum hele şu yeni başlayan dizi çocuk diye ordaki hasan karakteri adamı ne zman görsem incecik inanin adamın bacakları benimkinden ince hiçbi yemek yemiyor yoksa o yiyip te kilo almayanlar dan mi

soffty canim sen mi geldin hoşgeldinnnn
hoş buldum canım geldik Kürkçü dukkanina

Zipzip- canım benim bu haftaki durumum liste için istisna oluşturur mu. Çünkü ameliyattan sonra kullanmam gereken 4 ilacım var ve doktor vücuda zarar vermesin diye öncesinde mutlaka birşeyler yememi istiyor. Bu yüzden gece yatarken de yemem lazım ve tabiki bu süreçte hareketlerim de çok kısıtlı. Bildirimde iyi bir sonuç çıkmaz yani, nasıl olacak.

Geçmiş olsun canım

Anka bu durum için bildirimde bulunmadı desek nasıl olur yoksa kilosu neyse o sekilde mi bildirim yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…