Aramızda demem kimseye sözOlmaz çok önemli yazışmalarım var
Ben şifremi bilmiyorum meselaNe be 4 çocukla şifremi tutcam aklımda. şimdikini 10 kere yanlış giriyorum
Vermeyeceğiz canım balaracagız yarın 21 güne başlıyoruz bi 21 günü devirelim daha şeker aklımıza gelmeyecekMenunde sporunda güzel afiyet olsun canım
Şeker pilav olmamış ama arada olur gormemezlikten gelelimafiyet olsun canım
Canım menun sporun güzel afiyet olsun canım..bugünü bitirdik çok şükür inşallah gece falso vermem
Benimkide sürekli açık sayfa bende şifreyi bilmiyoreBen şifremi bilmiyorum mesela
Telde otomatik giriyor geçen annemde bilgisayardan giriyim dedim şifreyi bilmediğim için giremedim
Ben de başlayayım sizinleVermeyeceğiz canım balaracagız yarın 21 güne başlıyoruz bi 21 günü devirelim daha şeker aklımıza gelmeyecek
Normal canım benimkiKIzlar eliptik kullananlar sizinkiler elektrikli mi normal mi
Haydi başla canimBen de başlayayım sizinle
Canım çok sağlıklı bir menü olmamış... bu şekilde beslenirsen açlık atakları oluşabilir...diyet uzun bir serüven.Slm kizlar bugun ki menüm
Sabah bir nektarin
Ara bir aci kahve
Öglen
Bir tost
2 nektarin
Aksam
Domates
Salatalik
Sogan
Spor 2 saat yuruyus
2 lt su
Uyumadan kahve icerim canlar
Sağol canımNormal canım benimki
Evet canım , sürüklüyorum ben kolay geliyor... ses de çıkarmıyorSağol canımben de düşünüyorum da kolay taşınıyor mu odadan odaya taşırsam
Valla ne olcak bilmiyorum tek başına yaşaman lazım ki senin ayarını bozan olmasinsoffty hoşgeldin canım burda olmana sevindim nolcak bizim halimiz bir ömür burdami olacagiz hemen kilo alıyoruz çok almadan gelmen güzel olmuş 2-3 kilo hemen verilir
ben gıcık oluyorum hele şu yeni başlayan dizi çocuk diye ordaki hasan karakteri adamı ne zman görsem incecik inanin adamın bacakları benimkinden ince hiçbi yemek yemiyor yoksa o yiyip te kilo almayanlar dan miNasıl imreniyorum ölmüşçesine dünyayı yiyip kilo almayanları
hoş buldum canım geldik Kürkçü dukkanina
Kahve içince uyuyabiliyor musun canım?Slm kizlar bugun ki menüm
Sabah bir nektarin
Ara bir aci kahve
Öglen
Bir tost
2 nektarin
Aksam
Domates
Salatalik
Sogan
Spor 2 saat yuruyus
2 lt su
Uyumadan kahve icerim canlar
Sen yine paylas menünü canımBenim bugün bol karbonhidratlı bi menu oldu
Ne guzel yorum yapmissin oyle abla
Bayildim
Geçmiş olsun canımZipzip- canım benim bu haftaki durumum liste için istisna oluşturur mu. Çünkü ameliyattan sonra kullanmam gereken 4 ilacım var ve doktor vücuda zarar vermesin diye öncesinde mutlaka birşeyler yememi istiyor. Bu yüzden gece yatarken de yemem lazım ve tabiki bu süreçte hareketlerim de çok kısıtlı. Bildirimde iyi bir sonuç çıkmaz yani, nasıl olacak.
Zipzip- canım benim bu haftaki durumum liste için istisna oluşturur mu. Çünkü ameliyattan sonra kullanmam gereken 4 ilacım var ve doktor vücuda zarar vermesin diye öncesinde mutlaka birşeyler yememi istiyor. Bu yüzden gece yatarken de yemem lazım ve tabiki bu süreçte hareketlerim de çok kısıtlı. Bildirimde iyi bir sonuç çıkmaz yani, nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?