Yok 2 günmüş. Cumartesi bu saatlere yetişirYaa kızlar yarına gelir mi acaba
Benim gibi tutamadı dilini demekki yesa buYok 2 günmüş. Cumartesi bu saatlere yetişir
Yok listede değil. O niye gitti hiç anlamadım. İlk banıysa yarına gelir o inşallah.Benim gibi tutamadı dilini demekki yesa busagı solu belli olmaz neyse bende bdv den elimi etegimi çekeyim bari psikologa giderken piskopata baglamim ayy kızlara üzüldüm yaaa peki heyyal listedemiydi ona nasıl ulaşacaz
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydınnnn hayırlı sabahlar meyyall engellenmiş hayırdır
Tamam canım sende Selam söyleYesa1 in çok selamı var ben bildirim yaparım onun yerine telefonu var bende
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Yok canım listede değil ilk banıda değil diye biliyorum oda 2 güne gelirBenim gibi tutamadı dilini demekki yesa busagı solu belli olmaz neyse bende bdv den elimi etegimi çekeyim bari psikologa giderken piskopata baglamim ayy kızlara üzüldüm yaaa peki heyyal listedemiydi ona nasıl ulaşacaz
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Eline sağlık canım yorulmussundur,Dün ütü çamaşır vardı giremedim dedim bitireyim öğlene sporumu rahat yapim bide spordan şişti kaslar ödem yaptı fena ağrıyodu her yerim geçmiş biraz akşam yapmadım spor o yüzdenZipzip-
Günaydın cnm, hoşgeldinGünaydın arkadaşlar
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar ❤❤❤❤❤
Yarın inşallah güzel bir eksiyle gelecem inşallah. Beni alsan mı takıma kaptanım? Ben yıllardır Burayı beklemişim. Bu arada canım rakibem geçmiş olsun, özletme kendini çabucak geri dön aramıza......
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Bilemedim napsam? Hedefime ulaşsam da listede kalcam di mi? Listede kalınca mecbur eksi getirmeye çalışıcam birincilik gider yoksa....öyle çok süper zayıf da fidan boylu da değilim ama bütün kilolar yüzden gidince herkes yeter artık diyet yapma diyor boyum 1.64.... ama yüzüme bakan 45 sandığı için... acaba 54 hedef mi koysam. Yoksa 59 yapıp dışardan devam edip bıraksam mı bilemedim....Ne dersiniz Kızlar, kaptanım?.....Günaydın canım ❤
Sen bilirsin canım girmek istiyorsan alırım ama söyleyim 2 ay listeden cıkamıyorsun
Bugün sadece öğlen yapsam akşama yapmayayım yine olur muEline sağlık canım yorulmussundur,
Spor için cokk zorladın ilk günden canım cok normal yavas yavas artırarak yaparsın bugün dinlen ama
Korumada kal sende takımdasın yine kilo bildirimi yapıyorsun menü bildirimi ama listede değilsin canım öyle yapHedefi 54 koyarsam takıma girerim zaten 2 ayda hedefe ulaşamam ya da ancak ulaşırım..... Bunları yazarken de çok kilolu arkadaşlar varken bunları yazmaya rahatsız oluyorum şımarıklık gibi geliyor....ama sizleri seviyorum takıma girmek de istiyorum napacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?