Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok 2 günmüş. Cumartesi bu saatlere yetişir
Benim gibi tutamadı dilini demekki yesa bu sagı solu belli olmaz neyse bende bdv den elimi etegimi çekeyim bari psikologa giderken piskopata baglamim ayy kızlara üzüldüm yaaa peki heyyal listedemiydi ona nasıl ulaşacaz

Benim gibi tutamadı dilini demekki yesa bu sagı solu belli olmaz neyse bende bdv den elimi etegimi çekeyim bari psikologa giderken piskopata baglamim ayy kızlara üzüldüm yaaa peki heyyal listedemiydi ona nasıl ulaşacaz
Yok listede değil. O niye gitti hiç anlamadım. İlk banıysa yarına gelir o inşallah.

Günaydın canım ❤
Günaydınnnn hayırlı sabahlar meyyall engellenmiş hayırdır
Günaydın canım ❤
Yesa1 in çok selamı var ben bildirim yaparım onun yerine telefonu var bende
Tamam canım sende Selam söyle
Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤
Yok canım listede değil ilk banıda değil diye biliyorum oda 2 güne gelir
Günaydın ablacım ❤

Eline sağlık canım yorulmussundur,
Spor için cokk zorladın ilk günden canım cok normal yavas yavas artırarak yaparsın bugün dinlen ama

Günaydın canım ❤
Sen bilirsin canım girmek istiyorsan alırım ama söyleyim 2 ay listeden cıkamıyorsun

Günaydın canım ❤
Sen bilirsin canım girmek istiyorsan alırım ama söyleyim 2 ay listeden cıkamıyorsun
Bilemedim napsam? Hedefime ulaşsam da listede kalcam di mi? Listede kalınca mecbur eksi getirmeye çalışıcam birincilik gider yoksa....öyle çok süper zayıf da fidan boylu da değilim ama bütün kilolar yüzden gidince herkes yeter artık diyet yapma diyor boyum 1.64.... ama yüzüme bakan 45 sandığı için... acaba 54 hedef mi koysam. Yoksa 59 yapıp dışardan devam edip bıraksam mı bilemedim....Ne dersiniz Kızlar, kaptanım?.....

Hedefi 54 koyarsam takıma girerim zaten 2 ayda hedefe ulaşamam ya da ancak ulaşırım..... Bunları yazarken de çok kilolu arkadaşlar varken bunları yazmaya rahatsız oluyorum şımarıklık gibi geliyor....ama sizleri seviyorum takıma girmek de istiyorum napacağımı bilmiyorum

Korumada kal sende takımdasın yine kilo bildirimi yapıyorsun menü bildirimi ama listede değilsin canım öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…