Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Rakibem menünü de sporunu da çok beğendim. Sen de benim gibi kahvecisin anlaşılan. Ben şekersiz Türk kahvelerini yazmıyorum menüye.. yoksa aynı saatlerde aynı kahveleri içiyoruz rakibemle karşılıklı

Merhaba ablacım nasılsın ❤
Merhaba canım. Bugün yoğundu, elime aldım aldım bıraktım telş. Baktım olmuyor, bi ara menümü atıverdimneyse artık ne diyim kendime. Ablamda tadilat var(görüncem yani) haftasonları evi onlara veriyorum. Tabi topla et. Hafta içi yeğenimin biri bana geliyor, tam da işimi bitirip okula giderken. Onu doyur okula git gel . Sonrası çok fena bu saat oldu

Benim de çok yoğundu
Sabah iş cok yogundu ama erken çıktım bugün
Çarşı işleri (terzi ptt magazalar)
Pazar işleri
Market işleri
EV temizlik
Bebemle park
Eşimi alma
Yemek
Bebemle takılma banyo yaptırma uyutma
Ertesi günün yemeği
Çamaşır at as at as
Hali sil

Şimdi 2 dk uzandım geçmişi okudum.

Leslie 20 dk boosted walk yapcam Sonra banyo sonra uyku :) kesintisiz değil ha yanlış anlaşılma olmasın bol bol uyanma emzirme uyuma emzirme uyuma ahahahahhah

Kolay gelsin ablacim yogunmussun da cok fena derken kacamak var mi merak ettim :))

Sen anlatirken yoruldum:))

Kolay gelsin ablacim yogunmussun da cok fena derken kacamak var mi merak ettim :))
Kaçamak yok canım. Ne yediysem o. Yalnız kafam kalabalıktı, tarhana çorbası içmiştim akşam yarım kase onu sanırım menüme yazmayı unuttum. Bilerek değil çok özür dilerim hepinizden

Aynen canim benim ben neskafe Gold iciyorum sekersiz sütsüz aci olunca seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…