Rakibem menünü de sporunu da çok beğendim. Sen de benim gibi kahvecisin anlaşılan. Ben şekersiz Türk kahvelerini yazmıyorum menüye.. yoksa aynı saatlerde aynı kahveleri içiyoruz rakibemle karşılıklıBugun ki menüm canlarim
Sabah
2 tatli kasigi recel
2 tam salatalik
Bir dilim kk peynir
2 yemek kasigi melemen
3 dilim patates kizartmasi
3 yemek kasigi ispanak
2 bardak cay sekersiz
Ekmek yok sade yedim
Ara
Bir kahve
Bir elma
Öglen
Bir Tabak taze fasulye yemegi
Ara
Bir kahve
Aksam
Taze fasulye yemegi
Su 2 lt olur
Spor
1000 ip atlama
100 mekik
10 du tiffaniy
40 dk yuruyus
Merhaba canım. Bugün yoğundu, elime aldım aldım bıraktım telş. Baktım olmuyor, bi ara menümü atıverdimMerhaba ablacım nasılsın ❤
Hastaneden rapor aldımIşi ne yaptın canım izin verdiler mi bu durumda mecbur izin verirler ama
Kolay gelsin ablacim yogunmussun da cok fena derken kacamak var mi merak ettim :))Merhaba canım. Bugün yoğundu, elime aldım aldım bıraktım telş. Baktım olmuyor, bi ara menümü atıverdimneyse artık ne diyim kendime. Ablamda tadilat var(görüncem yani ) haftasonları evi onlara veriyorum. Tabi topla et. Hafta içi yeğenimin biri bana geliyor, tam da işimi bitirip okula giderken. Onu doyur okula git gel . Sonrası çok fena bu saat oldu
Anladim canimHastaneden rapor aldım
Sen anlatirken yoruldum:))Benim de çok yoğundu
Sabah iş cok yogundu ama erken çıktım bugün
Çarşı işleri (terzi ptt magazalar)
Pazar işleri
Market işleri
EV temizlik
Bebemle park
Eşimi alma
Yemek
Bebemle takılma banyo yaptırma uyutma
Ertesi günün yemeği
Çamaşır at as at as
Hali sil
Şimdi 2 dk uzandım geçmişi okudum.
Leslie 20 dk boosted walk yapcam Sonra banyo sonra uyku :) kesintisiz değil ha yanlış anlaşılma olmasın bol bol uyanma emzirme uyuma emzirme uyuma ahahahahhah
15 dakika isim var 11 de bende yapayim evdeyim bugunHadi 5 dk ya kalkiyorum leslie yapalim
Linki var mi canimTamam ben 1 dk ya kalkıyorum 20 dk lık boosted walk yapcam
Linki var mi canim
Tesekkur ederim canim
Gaflet bastı hepimizi takımı bi okuyup üfleyelim dedim sabahNe kadar sessiz bir gün
Iyi demissin canim:))Gaflet bastı hepimizi takımı bi okuyup üfleyelim dedim sabah
Kaçamak yok canım. Ne yediysem o. Yalnız kafam kalabalıktı, tarhana çorbası içmiştim akşam yarım kase onu sanırım menüme yazmayı unuttum. Bilerek değil çok özür dilerim hepinizdenKolay gelsin ablacim yogunmussun da cok fena derken kacamak var mi merak ettim :))
Tamam ablacim o zamanKaçamak yok canım. Ne yediysem o. Yalnız kafam kalabalıktı, tarhana çorbası içmiştim akşam yarım kase onu sanırım menüme yazmayı unuttum. Bilerek değil çok özür dilerim hepinizden
Aşkım ben seni yerim ne kadar tatlısınTamam ablacim o zaman
Aynen canim benim ben neskafe Gold iciyorum sekersiz sütsüz aci olunca seviyorumRakibem menünü de sporunu da çok beğendim. Sen de benim gibi kahvecisin anlaşılan. Ben şekersiz Türk kahvelerini yazmıyorum menüye.. yoksa aynı saatlerde aynı kahveleri içiyoruz rakibemle karşılıklı ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?