Sen bugün doktora görün canım bir sebebi vardır şişliğin belki bende iyiyim kahvaltı yaptım Cay keyfi yapıyorumSabah 5e kadar uyuyamadım canım, 8 de de geri kalktım. Karnım çok şişiyor, pek rahat değilim. Sen nasılsın.
Bende onu izliyorum termolojik diyetten bahsediyorKızlar Fox ta caglayi izleyin isterseniz, diyetle ilgili bir şeyler anlatıyorlar. Bazıları hoşuma gitti.
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Afiyet olsun canımNeyse ben seni yerine yiyeim o zman
Günaydın canım ❤günaydın kızlar sitede sorunmu var giremedim dün ben
Onu bilmiyorum canım telefondan girdipim için sayfa hep acık zaten :)geogledan yazınca çıkıyordu artık çıkmıyor
Günaydın canım ❤
Bizde sıkıntı yoktu canım bende merak ettim hatta seni etiketledim
Yapabilirsin canım daha önce basardın yine basarabilirsinyiyorum yapamıyorum ya
Sağol canım izliyorumKızlar Fox ta caglayi izleyin isterseniz, diyetle ilgili bir şeyler anlatıyorlar. Bazıları hoşuma gitti.
Haber veririm mutlaka canım. Ağrı olacağını söylemişti zaten ama şişlik kafama takılıyor. Hani öyle ödem gibi falan değil, tuhaf bişey.Cnm doktorla görüştükten sonra bizide haberdar et, inşallah sıkıntılı bir durum yoktur. ❤
Ben iyiyim cnm çok şükür, ara ara sıkıntı veren ama çok ciddi olmayan bir durum. Ömür boyu benimle ☺
Afiyet olsun canımSen bugün doktora görün canım bir sebebi vardır şişliğin belki bende iyiyim kahvaltı yaptım Cay keyfi yapıyorum
Sağol canım ❤Afiyet olsun canım
Günaydın nasıl oldun canım daha iyisin insallahGünaydın arkadaşlar
Yapabilirsin canım daha önce basardın yine basarabilirsin
Yaa ne güzel canım daha bol gelecek o pantalonunKizlar çok dar gelen pantolonum vardı şuan rahat oluyo cok sevinçliyim kilom cok azalmadı ama spor yaptığım için olduğum kilodan az görünüyorum sıkılastım iyiki var bu grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?