Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Süper canm bu hafta spor olmaz demiştin ama yine de hareketli sayılırsın
Afiyet olsun canım, emzirdiğin in kurabiye sıkıntı olmaz
Zaten benim kurabiyeler genelde süt artıran kurabiye tariflerim var onlar oluyor hem ziyafet hem üretim
@suspushanimcim
bluegreeneyes
@gulenyuzumsunsen
Dünkü menülerinizi yazmamıssınız kızlar
Hemen yazıyorum kaptanım iki gündür kuşburnu mermalati ve recellerle uğraştım kafamı kasimaya vakit bulamadım

15 kg kuşburnu 5 kg çilek yaptım sırada kompostular var daha önceden de 10 kg şeftali 5 kg yine çilek 5 kg vişne yapmıştım :) ama ben yemeyecem evdekielre yedirecem :)

Massallah canım ne kadar çok yapmışsın büyük ailemisiniz çekirdek ailemisiniz
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah

O hafta çok motive edemedik birbirimizi

Massallah canım ne kadar çok yapmışsın büyük ailemisiniz çekirdek ailemisiniz
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah, çekirdek aileyiz de ben bir sene böyle bol bol yapıyorum ertesi sene yeterince kalırsa tekrar yapmıyorum. Elimi bulastirmisken az olmasın diyorum :) bir de eşe dosta hasta görmeye felan giderken de götürüyorum hazır şeylerdense bunlar daha iyi oluyor ev sahibinin de bı işine yaramis oluyor
O hafta çok motive edemedik birbirimizi
Bu haftanın rövanşı şart oldu

Ellerine sağlık canım çok haklısın eşe dosta götürmeye çok güzel olur ..bazı insanlar reçel yapmıyor hazır alıyor ben hiç hazır reçel yiyemem

Hedefine ulasınca mezun oluyorsun canım listede yer almıyorsun
Yani 5-6 haftada ulasırsan listede yer almazsın
Hedefin 59 olursa 59 da mezun olursun bizimle devam edersin belki 59 dan sonra vermene gerek kalmaz
Bugün sadece öğlen yapsam akşama yapmayayım yine olur mu
Bence bugün agır spor yapma canım yarın tartı var
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Ben yine okuldayımdır
Günaydın canım ❤

Ellerine sağlık canım çok haklısın eşe dosta götürmeye çok güzel olur ..bazı insanlar reçel yapmıyor hazır alıyor ben hiç hazır reçel yiyemem
Aynen iyi oluyor bana da bı abla öyle geçmiş olsuna gelince getirmişti benim de çok hoşuma gitti artk ben de götürüyorum :)
Amin inşallah kaptanım yakınlarda olan varsa beraber yiyelim :) Adres Niksar/TOKAT

Günaydın cnm, hoşgeldin ☺ Nasıl oldun?
Pek iyi değilim canım. Karnım hamile gibi kocaman oluyor ve biraz ağrım var. Doktorla görüşeceğim bugün.

Sen nasılsın, çok detaylı okumadım ama kalp rahatsızlığın varmış sanırım, çok geçmiş olsun. İnşallah hep iyi olursun.

Cnm doktorla görüştükten sonra bizide haberdar et, inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.

Ben iyiyim cnm çok şükür, ara ara sıkıntı veren ama çok ciddi olmayan bir durum. Ömür boyu benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…