Süper canm bu hafta spor olmaz demiştin ama yine de hareketli sayılırsın17 Eylül Menüsü
7:30= 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
12:30 = Yarım tavuk dürüm, ayran
17:30 = 8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt
19:30 : 7 üzüm, 3 dilim kavun
Su: 2 litre, yarım litre ısırgan çayı
Spor : 7 bin adım
bluegreeneyes
Zaten benim kurabiyeler genelde süt artıran kurabiye tariflerim var onlar oluyorAfiyet olsun canım, emzirdiğin in kurabiye sıkıntı olmaz
Hemen yazıyorum kaptanım iki gündür kuşburnu mermalati ve recellerle uğraştım kafamı kasimaya vakit bulamadım
Massallah canım ne kadar çok yapmışsın büyük ailemisiniz çekirdek ailemisinizSüper canm bu hafta spor olmaz demiştin ama yine de hareketli sayılırsın
Zaten benim kurabiyeler genelde süt artıran kurabiye tariflerim var onlar oluyorhem ziyafet hem üretim
Hemen yazıyorum kaptanım iki gündür kuşburnu mermalati ve recellerle uğraştım kafamı kasimaya vakit bulamadım
15 kg kuşburnu 5 kg çilek yaptım sırada kompostular vardaha önceden de 10 kg şeftali 5 kg yine çilek 5 kg vişne yapmıştım :) ama ben yemeyecem evdekielre yedirecem :)
O hafta çok motive edemedik birbirimiziSüper canm bu hafta spor olmaz demiştin ama yine de hareketli sayılırsın
Zaten benim kurabiyeler genelde süt artıran kurabiye tariflerim var onlar oluyorhem ziyafet hem üretim
15 kg kuşburnu 5 kg çilek yaptım sırada kompostular vardaha önceden de 10 kg şeftali 5 kg yine çilek 5 kg vişne yapmıştım :) ama ben yemeyecem evdekielre yedirecem :)
Amin canım inşallah, çekirdek aileyiz de ben bir sene böyle bol bol yapıyorum ertesi sene yeterince kalırsa tekrar yapmıyorum. Elimi bulastirmisken az olmasın diyorum :) bir de eşe dosta hasta görmeye felan giderken de götürüyorum hazır şeylerdense bunlar daha iyi oluyor ev sahibinin de bı işine yaramis oluyorMassallah canım ne kadar çok yapmışsın büyük ailemisiniz çekirdek ailemisiniz
Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
Bu haftanın rövanşı şart olduO hafta çok motive edemedik birbirimizi
Ellerine sağlık canım çok haklısın eşe dosta götürmeye çok güzel olur ..bazı insanlar reçel yapmıyor hazır alıyor ben hiç hazır reçel yiyememAmin canım inşallah, çekirdek aileyiz de ben bir sene böyle bol bol yapıyorum ertesi sene yeterince kalırsa tekrar yapmıyorum. Elimi bulastirmisken az olmasın diyorum :) bir de eşe dosta hasta görmeye felan giderken de götürüyorum hazır şeylerdense bunlar daha iyi oluyor ev sahibinin de bı işine yaramis oluyor
Bu haftanın rövanşı şart oldu
Hedefine ulasınca mezun oluyorsun canım listede yer almıyorsunBilemedim napsam? Hedefime ulaşsam da listede kalcam di mi? Listede kalınca mecbur eksi getirmeye çalışıcam birincilik gider yoksa....öyle çok süper zayıf da fidan boylu da değilim ama bütün kilolar yüzden gidince herkes yeter artık diyet yapma diyor boyum 1.64.... ama yüzüme bakan 45 sandığı için... acaba 54 hedef mi koysam. Yoksa 59 yapıp dışardan devam edip bıraksam mı bilemedim....Ne dersiniz Kızlar, kaptanım?.....
Bence bugün agır spor yapma canım yarın tartı varBugün sadece öğlen yapsam akşama yapmayayım yine olur mu
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallahSüper canm bu hafta spor olmaz demiştin ama yine de hareketli sayılırsın
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Ben yine okuldayımdır
Ay bende çok takılıyorumBirinin kaynanasına hoşt köpek demişmune de mapısa atmış. Valla bu ülkenin başına muneyi geçirecekler me tecavüz kalır ne cinayet.
Hedefine ulasınca mezun oluyorsun canım listede yer almıyorsun
Yani 5-6 haftada ulasırsan listede yer almazsın
Hedefin 59 olursa 59 da mezun olursun bizimle devam edersin belki 59 dan sonra vermene gerek kalmaz
Aaaa olur o zaman..... listeye gircem 59 oluncamezun olcam. Yani 2 ay beklemicem di mi?
Bence bugün agır spor yapma canım yarın tartı var
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah
Günaydın canım ❤
Aynen iyi oluyor bana da bı abla öyle geçmiş olsuna gelince getirmişti benim de çok hoşuma gitti artk ben de götürüyorum :)Ellerine sağlık canım çok haklısın eşe dosta götürmeye çok güzel olur ..bazı insanlar reçel yapmıyor hazır alıyor ben hiç hazır reçel yiyemem
Amin inşallah kaptanım yakınlarda olan varsa beraber yiyelim :) Adres Niksar/TOKATHedefine ulasınca mezun oluyorsun canım listede yer almıyorsun
Yani 5-6 haftada ulasırsan listede yer almazsın
Hedefin 59 olursa 59 da mezun olursun bizimle devam edersin belki 59 dan sonra vermene gerek kalmaz
Bence bugün agır spor yapma canım yarın tartı var
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah
Günaydın canım ❤
UzakmıssınAynen iyi oluyor bana da bı abla öyle geçmiş olsuna gelince getirmişti benim de çok hoşuma gitti artk ben de götürüyorum :)
Amin inşallah kaptanım yakınlarda olan varsa beraber yiyelim :) Adres Niksar/TOKAT
Pek iyi değilim canım. Karnım hamile gibi kocaman oluyor ve biraz ağrım var. Doktorla görüşeceğim bugün.Günaydın cnm, hoşgeldin ☺ Nasıl oldun?
Geçen hafta ben de çok farkettim canım bunu, hatta söylemiştim burda.Kızlar bu su olayı ne kadar önemliymiş şok oldum
Sabah 5e kadar uyuyamadım canım, 8 de de geri kalktım. Karnım çok şişiyor, pek rahat değilim. Sen nasılsın.Günaydın canım ❤
Nasılsın canım sabah daha iyisindir insallah
Cnm doktorla görüştükten sonra bizide haberdar et, inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Pek iyi değilim canım. Karnım hamile gibi kocaman oluyor ve biraz ağrım var. Doktorla görüşeceğim bugün.
Sen nasılsın, çok detaylı okumadım ama kalp rahatsızlığın varmış sanırım, çok geçmiş olsun. İnşallah hep iyi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?