Kahvaltıyı yanında getirsen canım işte yesenher sabah diyete başlıyorum öglen bırakıyorum
valla , sabah hazırladıgım kahvaltıyı bile yapamadım
çocuklardan
Evt canım bugün 3. günüm kacamaksiz devam ediyor 3 günde şeker türevi tuketmedim ama diyet modunda değilim kafamda sen diyettesin şunu yememen lazım bunu yememen lazım gibi düşünmüyorum beynimi rahat bırakıyorum canimda istemedi henüz .. tartilmadimda versemde vermesemde etkileniyorum yarın tartilicam ..
Ne güzel bir mutluluk degilmiKizlar çok dar gelen pantolonum vardı şuan rahat oluyo cok sevinçliyim kilom cok azalmadı ama spor yaptığım için olduğum kilodan az görünüyorum sıkılastım iyiki var bu grup
Kesinlikle yok şimdi kendime kızıyorum daha önceden niye başlamadım diye. Inşallah he0 beraber inşallah görelim o eksileriNe güzel bir mutluluk degilmiverdim gi haz en güzel pastada bile yok
Tebrik ederim canım bol eksiler görmen dileğiyle
Afiyet olsunAra kefir elmaEki Görüntüle 2309074
Afiyet olsun
1 seftalide 4
1 muzda 5 kesme seker varmıs
Afiyet şifa olsunAra kefir elmaEki Görüntüle 2309074
Ölmeyelim de yerken dikkat edelimmölelim biz o zaman
Evt canım bugün 3. günüm kacamaksiz devam ediyor 3 günde şeker türevi tuketmedim ama diyet modunda değilim kafamda sen diyettesin şunu yememen lazım bunu yememen lazım gibi düşünmüyorum beynimi rahat bırakıyorum canimda istemedi henüz .. tartilmadimda versemde vermesemde etkileniyorum yarın tartilicam ..
Sende başla lütfen yapamıyorum deme daha önce basardin yine başarırsın
Salatalık kemirelimÖlmeyelim de yerken dikkat edelimm
Ben de ya. Bırakacağım tamamen battı balık yan gider dicemBAŞLA BIRAKTAN DAHA ÇOK YORULDUM YEMİNLE
Ben yoğurda çok şaşırdım canım yaa. Meyveyi insan tahmin ediyor da yoğurt ne alaka.1 seftalide 4
1 muzda 5 kesme seker varmıs
BAŞLA BIRAKTAN DAHA ÇOK YORULDUM YEMİNLE
Ama bırakınca daha çok kilo alacaksınız ..Ben de ya. Bırakacağım tamamen battı balık yan gider dicem
Günaydın canım, çok iyi değilim bugün, inşallah yakında geçecek ama.Günaydın nasıl oldun canım daha iyisin insallah
haklisin kaptanimÖlmeyelim de yerken dikkat edelimm
canım bazen bende yoruluyorum bende çok başla birak yaptım ama sabredince sonu çok güzel olucak onu düşünBAŞLA BIRAKTAN DAHA ÇOK YORULDUM YEMİNLE
Ben battı balık yan gider diye diye 80 kilolara çıktımBen de ya. Bırakacağım tamamen battı balık yan gider dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?