Güzel olur canım afiyet olsunBugün menemen yemeyi düşünüyorum hafif olsun
Ekürim naberCnm 72 kiloyuda gördüm. Ben şöyle söyliyim, 72 kilo iken 42 beden giyiyordum. Sağdan soldan fırlayan fazlalıklarımı kapatmak için bol giysiler, nenem yaşındakilerin giysilerini giymek durumunda kalıyordum. Yaşadığım sağlık sorunlarını zaten söylemeye gerek yok. Çocuğumla 2 dk ilgilensem kan ter içinde kalıyordum. Şimdi ise 36 bedene sığmaya başladım, aynada kendimle barıştım. Oğlumla deliler gibi koşturuyorum. Daha mutluyum kısaca
Denemis oldunAy ben ikigundur balkona storlarimi takmaya çalışıyorum
Hem rezil oldum hem belim koptu..
Basında yapmam gerekeni yapıp ustaları çağırdım
Eşim okadar dedi yapamazsın .dinlemedim
Yorgunluğun ve etrafın pisliği kar kaldı yanıma
Bu benim 2.oha ankadan bıle eskıyım hsfghjsgfhjsfdsjh sen benden 4 ay sonra almıssın uyelık :)
Ne ara kesfetmisiniz yaa ben cook gec buldum burayıglsm32 ydi öbürü 2007 ye ait alıntı buldummesajlarım silinmiş ama alıntılarım kalmış
Evlenirken bile minimalisttimçok ucuza gittim be
İlk geldiğimde bu kadar kalabalık değildi. @canavar vardı hatırladığım. Beraber oda oyunları oynardık. Odalardaki gizemi çözüp odadan çıkmaya çalışırdıkNe ara kesfetmisiniz yaa ben cook gec buldum burayı
Oyunda mı vardı burdaİlk geldiğimde bu kadar kalabalık değildi. @canavar vardı hatırladığım. Beraber oda oyunları oynardık. Odalardaki gizemi çözüp odadan çıkmaya çalışırdık
Hayır internette oyunlar vardı burda onunla o gizemleri çözmeye çalışırdık.Oyunda mı vardı burda
Cnm bu hafta pek iyi gitmedi sanırımEkürim naber
Aynen bende ama bende daha göbek var ..
Elmada çok güzel görünüyo gııı canım çektieşim bi kasa getireyim dedi istemedim yarın diyim getirsin
Teşekkür ederimAfiyet şifa olsun
Eşin takamıyor mu storları canım bzmkini ben takıp çıkarıyorumAy ben ikigundur balkona storlarimi takmaya çalışıyorum
Hem rezil oldum hem belim koptu..
Basında yapmam gerekeni yapıp ustaları çağırdım
Eşim okadar dedi yapamazsın .dinlemedim
Yorgunluğun ve etrafın pisliği kar kaldı yanıma
Bende kapatacağım birazdan heycanlıyım benHanımlar ben yemeğimi yedim günü kapattım. Yarın için çok korkuyorum
Genelde fasulye hafta içi yeniyor,makarnada cok fazla menülerde göremezsin canımKuru fasulyeyi makarnayı cumaya saklıyorum ben yoksa + olarak döner yiyen varmı genelde zaten diyette beyaz makarna yemem kesinlikle tb makarna yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?