Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kmsl Hnd nasılsın canım mebü paylasmamıssın
İyiyim hayatım bu sıralar kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor diş çıkarıyor pişik olmuş bi de sürekli onun peşindeyim canım düzgün yemek dahi yiyemiyorum 2 lokma alıyorum başlıyor ağlamaya hopppppp yemeyi bırak kızla ilgilen sonra tekrar otur sofraya hiç anlamıyorum yediğimden,,, gece onu uyuyunca açlıktan yatamıyorum bu sefer bişeyler atıştırıyorum zor geçiyor anlayacağın ,,, çok şükür artı değilim ama bu hafta çok kötü oldu

Anladım canım gecmis olsun kızına da, bu aksam dikkat et canım da yarın tartı biliyorsun, bu hafta daha dikkatli olursun insallah canım

sonngulen inşaallah bir an önce toparlanırsın
Teşekkür ederim canım. Doktora gittim, karnimi görünce şaşırdı. Çok şükür ameliyatla ilgili bir sorun yokmuş, ilaçlar ters tepki yapmis galiba, onları degistirdi,bu akşam da biraz yürüyüş yapmamı istedi. Yakında toparlanmış olurum.

Cook gecmis olsun canım cok sükür birsey yokmus

İnşaallah canım

Patates yenilebiliyormu arada salata canım istiyor ama yememeye çalışıyorum
Akşama menemen yada kıyma varsa kıymalı yumurta güzel olur
Ben patates salatasının içine marul maydanoz kornison, domates gibi bir sürü şey ekliyorum. Böylece patatesi az olmuş oluyor. Limon nar ekşisi ve baharat ekleyince de çok lezzetli oluyor canım.

hello kızlar

eskı kullanıcı adımı ve uyelıgımı buldum aahfgsahjfgJSDGSA

kımseye soylemeyın ha valla sınırsız banlanırım hagdahsgdhjsad

kız gulumse ıkı cıft laf etmeye geldım sana borek pasta falan doluydu menun. sımdı bı cıko yedım uzun bır aradan sonra falan yazmıssın goren de 1 aydır zararlı bı sey yemıyor sanar hsdfghsjafghsfahs ay ben yoksa menulerımı karıstırdım boyle gun tabagı gıbı menuler senın degıl mıydı yoksa ya

negohatun patates yeme bence ya tartıya yansımaz mı karbonhıdrat sonucta

ayyyy cok korkuyorum gıdıyorum bennn jhsdfghsafsa

Gecmis olsun canım kızına. Çocukların düzeni bozulunca her şey alt üst oluyor zaten.

Aynı canım bende öyle oluyorum mağazaya giderim sevdiğim şeyler bana olmaz kot pantolan alicam istediğim model bana olmuyo olanda sıkıyo rahatsız ediyo aynada hoş görünmüyorum daha uzar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…