İyiyim hayatım bu sıralar kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor diş çıkarıyor pişik olmuş bi de sürekli onun peşindeyim canım düzgün yemek dahi yiyemiyorum 2 lokma alıyorum başlıyor ağlamaya hopppppp yemeyi bırak kızla ilgilen sonra tekrar otur sofraya hiç anlamıyorum yediğimden,,, gece onu uyuyunca açlıktan yatamıyorum bu sefer bişeyler atıştırıyorum zor geçiyor anlayacağın ,,, çok şükür artı değilim ama bu hafta çok kötü olduKmsl Hnd nasılsın canım mebü paylasmamıssın
Anladım canım gecmis olsun kızına da, bu aksam dikkat et canım da yarın tartı biliyorsun, bu hafta daha dikkatli olursun insallah canımİyiyim hayatım bu sıralar kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor diş çıkarıyor pişik olmuş bi de sürekli onun peşindeyim canım düzgün yemek dahi yiyemiyorum 2 lokma alıyorum başlıyor ağlamaya hopppppp yemeyi bırak kızla ilgilen sonra tekrar otur sofraya hiç anlamıyorum yediğimden,,, gece onu uyuyunca açlıktan yatamıyorum bu sefer bişeyler atıştırıyorum zor geçiyor anlayacağın ,,, çok şükür artı değilim ama bu hafta çok kötü oldu
Afiyet olsun canım bir kare derken kücük kare mi büyük müUzun zaman sonra ilk defa kahveyle 1kare çikolata yedimbişey olmaz demi
%60 kakaolu bitter çikolata var kahve yanında onu tercih edebilirsin bir kerecikten birşey olmaz inşallahUzun zaman sonra ilk defa kahveyle 1kare çikolata yedimbişey olmaz demi
Çok güzel canım ben koruyamadim kilo aldım korumayı beceremedim bu yazı çok güzel oldu kaydettim teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım. Doktora gittim, karnimi görünce şaşırdı. Çok şükür ameliyatla ilgili bir sorun yokmuş, ilaçlar ters tepki yapmis galiba, onları degistirdi,bu akşam da biraz yürüyüş yapmamı istedi. Yakında toparlanmış olurum.sonngulen inşaallah bir an önce toparlanırsın
Cook gecmis olsun canım cok sükür birsey yokmusTeşekkür ederim canım. Doktora gittim, karnimi görünce şaşırdı. Çok şükür ameliyatla ilgili bir sorun yokmuş, ilaçlar ters tepki yapmis galiba, onları degistirdi,bu akşam da biraz yürüyüş yapmamı istedi. Yakında toparlanmış olurum.
İnşaallah canımTeşekkür ederim canım. Doktora gittim, karnimi görünce şaşırdı. Çok şükür ameliyatla ilgili bir sorun yokmuş, ilaçlar ters tepki yapmis galiba, onları degistirdi,bu akşam da biraz yürüyüş yapmamı istedi. Yakında toparlanmış olurum.
Ben patates salatasının içine marul maydanoz kornison, domates gibi bir sürü şey ekliyorum. Böylece patatesi az olmuş oluyor. Limon nar ekşisi ve baharat ekleyince de çok lezzetli oluyor canım.Patates yenilebiliyormu arada salata canım istiyor ama yememeye çalışıyorum
Akşama menemen yada kıyma varsa kıymalı yumurta güzel olur
Gecmis olsun canım kızına. Çocukların düzeni bozulunca her şey alt üst oluyor zaten.İyiyim hayatım bu sıralar kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor diş çıkarıyor pişik olmuş bi de sürekli onun peşindeyim canım düzgün yemek dahi yiyemiyorum 2 lokma alıyorum başlıyor ağlamaya hopppppp yemeyi bırak kızla ilgilen sonra tekrar otur sofraya hiç anlamıyorum yediğimden,,, gece onu uyuyunca açlıktan yatamıyorum bu sefer bişeyler atıştırıyorum zor geçiyor anlayacağın ,,, çok şükür artı değilim ama bu hafta çok kötü oldu
Evet canım çok şükür yokmuş. Pazartesi bı daha bakacak.Cook gecmis olsun canım cok sükür birsey yokmus
Bu durum bende de var assalardan buluyorum bendeEvet bendede çıkmıyor kadınlar kulübü yazınca videolar çıkıyor en alt sayfada bulup giriyorum dünden beri aynı durum bendede var
Aynı canım bende öyle oluyorum mağazaya giderim sevdiğim şeyler bana olmaz kot pantolan alicam istediğim model bana olmuyo olanda sıkıyo rahatsız ediyo aynada hoş görünmüyorum daha uzar gidercanim haklısın çok yogunsun bu günlerde geçecek çocuklar büyüyecek az daha sabır seni çok iyi anlıyorum ..
Ben kilo aldığımda ne oluyor sana orneklendireyim
Kendime güvenim hiç kalmıyor, aynalara bakmıyorum, kendimi begenmiyorum, normalde kendimi güzel bulurum hiç fotoğraf cekmiyorum
alisveris yapmıyorum çünkü beğendiğim şeyler bana olmuyor
bir yere davet edildigimde ne giyeceğim demeye başlıyorum vs vs uzar gider
Evt bende çok severimBen patates salatasının içine marul maydanoz kornison, domates gibi bir sürü şey ekliyorum. Böylece patatesi az olmuş oluyor. Limon nar ekşisi ve baharat ekleyince de çok lezzetli oluyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?