HatırlamazmıyımBi ara ben de yatmıştım hatırlıyorsan. Gerçi ben temelli kovulmuştum siteden ama ayaklanma çıkınca affetmişlerdi
Canım kan şekerini duzenlesin diye meyvenin yaninda içmek gerekiyormuşBende üzüm yiyorum ama suyu bol içiyorum süt hiç aklıma gelmedi bende bundan sonra öyle yapim
Evet ben bilipte uygulama yanlardanım canım ay bugün aktifiz çok şükür dün kimse yoktu bakıp çıkıyodumCanım kan şekerini duzenlesin diye meyvenin yaninda içmek gerekiyormuş
Bende kaç gündür temizlik yaptım ev tertemiz oldu ben hasta oldum heryerim ağrıyor üşüyor terliyorum sifayi kaptim duş aldım ısınmak içinEvet bende dışarı çıkmadıgım gün biri gelsin istiyorum yalnızlıgı hiç sevmiyorum bende kayın validemle görümcemi oturmaya çagırdım
Meyve yanında süt, yoğurt, ayran yemek meyvenin birden şekeri yükseltmesini önlüyorBende üzüm yiyorum ama suyu bol içiyorum süt hiç aklıma gelmedi bende bundan sonra öyle yapim
Geçmiş olsun canımBende kaç gündür temizlik yaptım ev tertemiz oldu ben hasta oldum heryerim ağrıyor üşüyor terliyorum sifayi kaptim duş aldım ısınmak için
Misafiri bende severim çok sık misafirim olur okullarda açıldı günler oturmalar başladı
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Patates yenilebiliyormu arada salata canım istiyor ama yememeye çalışıyorumŞimdi taze fasulye ve yoğurt yiyorum ama akşama ne yiyeceğim hiç bir şey yok bana uygun
Patates haşlayıp sadece yoğurtla yesem olur mu ki?
Darısı benım başıma şuan 44 beden gıyıyorumCnm 72 kiloyuda gördüm. Ben şöyle söyliyim, 72 kilo iken 42 beden giyiyordum. Sağdan soldan fırlayan fazlalıklarımı kapatmak için bol giysiler, nenem yaşındakilerin giysilerini giymek durumunda kalıyordum. Yaşadığım sağlık sorunlarını zaten söylemeye gerek yok. Çocuğumla 2 dk ilgilensem kan ter içinde kalıyordum. Şimdi ise 36 bedene sığmaya başladım, aynada kendimle barıştım. Oğlumla deliler gibi koşturuyorum. Daha mutluyum kısaca
Haşlanmış patates sıkıntı olmaz aslında, bir şey bulamadığım için o geldi aklıma.Patates yenilebiliyormu arada salata canım istiyor ama yememeye çalışıyorum
Akşama menemen yada kıyma varsa kıymalı yumurta güzel olur
Tamam canımZipzip- şimdiden yazayım, yarın öğlen tartılırım ben inşaallah 1 gibi. Sabah erkenden okula gidicem çünkü, o saatte tartılmıyım, öğlene kadar çok fark oluyor bende
O zaman patates yiyebilirsin canımHaşlanmış patates sıkıntı olmaz aslında, bir şey bulamadığım için o geldi aklıma.
Et sote yapsam ama protein beni şişiriyor, yarın tartı var ya ondan kararsız kaldım.
Arada yiyebilirsin canım diyette sıkıntı olmaz tabiki miktarı önemliPatates yenilebiliyormu arada salata canım istiyor ama yememeye çalışıyorum
Akşama menemen yada kıyma varsa kıymalı yumurta güzel olur
Olur dimi kaptanım, karbon ya o da iyice arada kaldımO zaman patates yiyebilirsin canım
Az önce onunla ilgili yazı okudum geldim yenilebiliyormu diye baktım zaten 110 kalori gibi birsey 100 gramıOlur dimi kaptanım, karbon ya o da iyice arada kaldım
Tamam canım sağolAz önce onunla ilgili yazı okudum geldim yenilebiliyormu diye baktım zaten 110 kalori gibi birsey 100 gramı
Ama faydalıymıs için rahat yiyebilirsin canım karbon illaki yicez hayatımızın her döneminde
SevindimAz önce onunla ilgili yazı okudum geldim yenilebiliyormu diye baktım zaten 110 kalori gibi birsey 100 gramı
Ama faydalıymıs için rahat yiyebilirsin canım karbon illaki yicez hayatımızın her döneminde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?