aynen bnde onu diyorum kaptanım yesekde 6 kaşık tb. Makarna fasulyeyi hafta içi yiyebiliriz yaniGenelde fasulye hafta içi yeniyor,makarnada cok fazla menülerde göremezsin canım
Yiyebilirsin canım fasulye diyettede öneriliyor zatenaynen bnde onu diyorum kaptanım yesekde 6 kaşık tb. Makarna fasulyeyi hafta içi yiyebiliriz yani
Tabiki küçük kare çikolatayla aram yok benimAfiyet olsun canım bir kare derken kücük kare mi büyük mü
Tamam canım afiyet olsunTabiki küçük kare çikolatayla aram yok benim
Ye de 1-2 kara yeterBende hep bir kare bitter olanı tercih ederdim diyette geneldede severim zaten çikolata aşığı insanım yemeden nasıl duruyorsam günde 7 8 tane yerim
fazlası zarar günlük yerdim kaptanımYe de 1-2 kara yeter
Hepimiz yerdik canım bosuna buralara gelmedik ama artık kararında ve dengeli sağlıklı besleneceğizfazlası zarar günlük yerdim kaptanım
İnşallah kaptanimHepimiz yerdik canım bosuna buralara gelmedik ama artık kararında ve dengeli sağlıklı besleneceğiz
Benim kızımdan başka sıkıntım yok çok şükür. Onda da rabbim yanımda bi çözüm sunacaktır zamanı gelince diyorum. Sadece sıkıcı geliyor son zamanlarda. Yani ben 55 kiloyken de etraf topla bulaşık yıka lavabo cifle yapıyorum 75 kende. Zaten akşama kadar evdeyim. En fazla gidebildiğim 200 metre ilerdeki park. Oraya da 75 gitsem nolur 55 gitsem nolur
Cumayı bekleyenler klubü yapalım adımızıKuru fasulyeyi makarnayı cumaya saklıyorum ben yoksa + olarak döner yiyen varmı genelde zaten diyette beyaz makarna yemem kesinlikle tb makarna yerim
Masallah abla ne güzel zayıflamıssın 60.2 de iyi duruyormus aslındaEki Görüntüle 2309191
BEFORE
Eki Görüntüle 2309192
AFTER
Canım birinci fotoğraftaki gibi olacağım diye aklım çıkıyor. Sülün gibi süzülmek varken niye panda gibi gezelim. Öyle olsam ne olur böyle olsam ne olur deme şimdi. İleriki yaşlarda tombul teyze olmanı kimse istemez....çocuğun asla istemez...
Bu arada alttaki fotoğraftan an itibariyle üç kilo fazlam var. 60.2 ile mezun olduğumda çekmiştim.
Şu an 63 olduğuma kimse inanmıyor en çok 60 diyorlar. Bölgesel yağlardan bir kurtulayım istiyorum ben de...basenler çok rahatsız ediyor beni... Çok teşekkür ederim Elifcim.Masallah abla ne güzel zayıflamıssın 60.2 de iyi duruyormus aslında
Spor olarak ip atla yada ipsiz zıpzıp yapabilirsin abla yürüyüş dısında o zaman basenlerde gidecekŞu an 63 olduğuma kimse inanmıyor en çok 60 diyorlar. Bölgesel yağlardan bir kurtulayım istiyorum ben de...basenler çok rahatsız ediyor beni... Çok teşekkür ederim Elifcim.
Tamam canım nasıl istersen her zaman bekleriz ❤❤Zipzip- merhaba kaptanım , günlerim o kadar yoğun geçiyor ki buraya hiç uğrayamıyorum... kızıma ödev yaptırmak rahat 3 saatimi alıyor... evi toparla spor yap okula gel git derken hiç oturup burayı okuyamıyorum yazamıyorum...
Senden izin istiyorum kaptanımkızım bi okumaya geçsin yoğunluğum bitsin aranıza döneyim olur mu ? Böyle çok kopuk oluyorum takımdan içime sinmiyor sohbeti yakalayamıyorum.....
Teşekkür ederim canimTamam canım nasıl istersen her zaman bekleriz ❤❤
Maşallah diyorum, zayiflayinca boy bile nasıl uzun görünüyor.Eki Görüntüle 2309191
BEFORE
Eki Görüntüle 2309192
AFTER
Canım birinci fotoğraftaki gibi olacağım diye aklım çıkıyor. Sülün gibi süzülmek varken niye panda gibi gezelim. Öyle olsam ne olur böyle olsam ne olur deme şimdi. İleriki yaşlarda tombul teyze olmanı kimse istemez....çocuğun asla istemez...
Bu arada alttaki fotoğraftan an itibariyle üç kilo fazlam var. 60.2 ile mezun olduğumda çekmiştim.
Ama storu ikiye kesmeyi başardımDenemis oldun
Yorgunluk olmasa güzel olurmus ama
Bende çok iyi değilim ama yinede şükür..Cnm bu hafta pek iyi gitmedi sanırımBugün üstüne regl oldum sen nasılsın
Yok ben acele yazmisimEşin takamıyor mu storları canım bzmkini ben takıp çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?