İnşallah kaptanım bi ara vücut dyete spora alışıyor ne kadar yapsanda vermiyorsun sanitsin bi ara öyle olmuştum o zaman ne yapmalıyız szce kaptanimBu ilk hafta ondan fazla gitti ama yinede 1.200 den fazlası gidecektir insallah
Detoks yapabilirsin dicem ama emziriyorsun canım olmaz ama belki vücudu sasırtmak için yediğin yemeğin miktarını artırabilirsinİnşallah kaptanım bi ara vücut dyete spora alışıyor ne kadar yapsanda vermiyorsun sanitsin bi ara öyle olmuştum o zaman ne yapmalıyız szce kaptanim
Anladım kaptanımDetoks yapabilirsin dicem ama emziriyorsun canım olmaz ama belki vücudu sasırtmak için yediğin yemeğin miktarını artırabilirsin
Kucak dolusu sevgiler canım teşekkür ederim.Tebrik ederim canım
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim
Tebrik ediyorum, evde olmayacak misin çok erken tartilmissin.
Öğretmenimize de bir tebrik
Harika bir eksi canım tebrik ederim
Hiç canını sıkma önüne bak canım. Kaçamak yapma güzel bir planlamayla vermeye devam edersin. Bak sıralamaya bile girmişsin o irade var sende uygula yeter.Kızlar günaydın ❤ Ben + dayım kesin ama ne kadar + da olduğumu görmek için 11 gibi tartılacağım.
-300 hiç az değil kırılma noktasindasin biraz dikkatle daha da gidecek emin ol...almamişsin kuzum niye üzülüyorsun...hadi toparla kendini önümüzdeki haftaya neler yapabilirsin onu düşün...daha fazla su, daha fazla hareket, güzel menüler...sonuç mükemmel olacak.Gunaydin Kizlar❤
o kadar aç kalmaya rağmen,ekmeği tamamen k estigim halde sonuç.
hala 83.5
çok üzgünüm
Günaydın tatlım...aynı dileklerle...Gunaydin kizlar
Herkese iyi kilo vermeler☺
Harika adamimsin ytmz....daim olsun inşallah...bu hafta listeye girmeni isterdim... tamamen duygusal
Teşekkür ederim kaptanim...çok mutlu oldum.P Prensesimin Annesiyim
Elhan
@snglmlk
@pastel34
@birmuhendisanne
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Ben de seni tebrik ederim kuzum...Bende hepinizi tebrik ediyorum kızlar ❤
Yaprağa sar sar te benim yerime babam hastanede memurdu hemşire arkadaşları hep tokatlıydı geldi bizim burda evlendi yerleştiler buraya onlardan öğrendim batı hafta sonu hastane lojmanlarında yapar yerdik çok severim o günden sonra hiç yemedim ankaya göre bir yemek yeşil mercimeklibelki duymuşsundur ben erzincan refahiyeliyim canım
Biz bunu ikindi çayında yaparız çokda güzel olur gasefe deriz afiyet olsun canım doğu dedin merak ettim sen hangi şehirdeydinAynen Aynen cnim yaptinmi bu yemeği? genelde doğu illerinde çok yapılıyor.
Günaydın canım ❤Günaydınlarrrrr
Hafta ici daha azını görmüştüm ama bu sabah
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
Günaydın canım ❤Günaydın kızlaaaaaar..... Hayırlı, bol eksili, birinci olduğumuz bir cumamız olsun inşallah. Geçen hafta ( yeni tartıda) 63.65
Şimdiki 62.45
Fark 1.2 kg
Yüzdesi: %1.88 bu arada tartısı bozuk olanlar değiştirsin çok motive ediyor insanı düzgün tartan bi tartı... eskisine baksan hala doğru düzgün kilo verememişim.... bi de farklı farklı çıkıyordu yüz kere tartılmak zorunda kalıyordum......
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Geçen Cuma 65.1
Bu Cuma 64.8
Fark -300
64lere geçtim
Günaydın canım ❤Günaydın kızalar
Günaydın ablacım ❤Günaydın canım. Geçmiş olsun aramızda olmana çok sevindim. Şükür eksi de görmüşsün.
Benim bildirimim
Geçen hafta 63.3
Bugün 62.3
Fark -1 kgZipzip-
Maşallah canım tebrik ediyorum cokk güzel eksi ile geldinKilo bildirimim
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.200
Fark -- 1 kilo 800 gr.
%2.34 masallah bana
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlargünümüz güzel olsun ve bol eksiler gelsin inşallah.
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınBen + dayım kesin ama ne kadar + da olduğumu görmek için 11 gibi tartılacağım.
Günaydın canım ❤Gunaydin Kizlar❤
o kadar aç kalmaya rağmen,ekmeği tamamen k estigim halde sonuç.
hala 83.5
çok üzgünüm
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Herkese iyi kilo vermeler
Dün aksam herkese bildirim gönderdiler canımBana bdv de ni konudan bildirim gelmiş biseyde yazmadim aslinda bilgisi olan varmi
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤Günaydın kızlarHayırlı cumalar
Tamam canım artık haftaya güzel bir yüzdeyle geleceksin regl bittiği için
Banada geldi akşam bdv nin bugünkü konusu diye kocasının telefonunu dinlemiş sanırım bdv cilere gönderiyolar birde zayıflama grubuna katılmak istermisin diye geldiBana bdv de ni konudan bildirim gelmiş biseyde yazmadim aslinda bilgisi olan varmi
Canım tartı öncesi bulgur iyi cesaret
Muş cnim,ama 13yildir Izmir'deyim bizdede yemek olarak gider.Biz bunu ikindi çayında yaparız çokda güzel olur gasefe deriz afiyet olsun canım doğu dedin merak ettim sen hangi şehirdeydin
Cnim hamile kalmadan önce onu yapmıştım.biraz geç etki ediyor bende.galiba mide tup ameliyatı benim için en son çare olacakGünaydın canım ❤
Tebrik ederim canım kilona göre yine iyi vermissin haftaya daha güzel menüler ve güzel yüzde bekliyorum
Günaydın canım ❤
Tebrik ediyorum cook güzel eksi gelmis canım
Listeye girmek istiyor musun yoksa 3 kilon kalmıs zaten hedefine liste dısı mı ulasmak istersin
Günaydın ablacım ❤
Tebrik ediyorum abla hem.64 leri gördün hem eksi ile geldin pazartesiden sonra artı gelecek diye korkuyordum
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Cook güzel eksi tebrik ederim ablaıcm
Maşallah canım tebrik ediyorum cokk güzel eksi ile geldin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ac kalmamak için Karatay diyeti mi yapsan canım belki ac kalmak da iyi gelmemistir
Günaydın canım ❤
Dün aksam herkese bildirim gönderdiler canım
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤
17 Eylül menün güzel canım, 18 Eylül biraz geçiştirme gibi olmuş17 Eylül menü
08:00 1 dilim peynir,Domates,salatalık, maydanoz, 4 ceviz, 1 dilim ekmek
13:00 2 dilim peynir salata 2 dilim ekmek
16:30 2 kare bitter 1 bardak süt
18:30 tavuk şiş bolca salata 1 kase çorba 2 dilim ekmek
20:30 1 avuç leblebi, 1 hurma
3.5 litre su
20 dk bisiklet, 1 saat ev işi
18 Eylül menü
07:00 1 dilim peynir, 3 kaşık kıymalı omlet, 2 çatal helva, 1 dilim ekmek
11:30 3 çilek
14:00 6 kaşık pilav bol salata 1 pors karpuz 4-5 kaşık yoğurt
16:30 2 kaşık kuşburnu marmelati
20:00 1 dilim peynir, 7 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 ceviz 1 bardak süt
3,5 litre su
sabah 5 ten yatincaya kadar ayakta kosturdum valla spor yapamadım ama kuşburnu ez ele dderken bittim :)
Nego
Zipzip-
Günaydınlarrrrr
Hafta ici daha azını görmüştüm ama bu sabah
Geçen hafta 53.8
Bu sabah 53.4
Fark 400
Yüzde
Günaydın kızlaaaaaar..... Hayırlı, bol eksili, birinci olduğumuz bir cumamız olsun inşallah. Geçen hafta ( yeni tartıda) 63.65
Şimdiki 62.45
Fark 1.2 kg
Yüzdesi: %1.88 bu arada tartısı bozuk olanlar değiştirsin çok motive ediyor insanı düzgün tartan bi tartı... eskisine baksan hala doğru düzgün kilo verememişim.... bi de farklı farklı çıkıyordu yüz kere tartılmak zorunda kalıyordum......
Günaydın
Geçen Cuma 65.1
Bu Cuma 64.8
Fark -300
64lere geçtim
Günaydın canım. Geçmiş olsun aramızda olmana çok sevindim. Şükür eksi de görmüşsün.
Benim bildirimim
Geçen hafta 63.3
Bugün 62.3
Fark -1 kgZipzip-
Eksiler için tebrik ediyorumKilo bildirimim
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.200
Fark -- 1 kilo 800 gr.
%2.34 masallah bana
Haftaya alacagız canım öyle konustukBu kız umut vadediyo listeye alalım demiştimZipzip- tebrik ederim canım
Ablacım birincilik için yarısabilirsin P Prensesimin Annesiyim mezun olduBireysel listesine baktımanam listede üçüncü siradayim. Kaptaniiiiim Zipzip- ne güzel bir motivasyon. Sırf bunu kaybetmemek için bile diyete devam edilir. Tutkulu hatunlar yarışa devam.
P Prensesimin Annesiyim tekrar tekrar kutlarım seni...tahtına sahip çık canım...istila etmek isteyenler olabilir ..hem de en yakınında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?