Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok aç kaldım ya herhalde onun icin biraz üzüldüm sanki emeğine değmemiş gibi.neyse motivemizi kırmak yok dahada azimlendimınş bu yaglardanda kurtulacağız.

Cnim hamile kalmadan önce onu yapmıştım.biraz geç etki ediyor bende.galiba mide tup ameliyatı benim için en son çare olacak
Sacmala canım ameliyatlık bir kilon yok ve ameliyat olmak o kadar kolay değil ki
Kardesimin arkadası 110 lardaydı Temmuzda ameliyat oldu simdi cok zorlanıyormus

Sacmala canım ameliyatlık bir kilon yok ve ameliyat olmak o kadar kolay değil ki
Kardesimin arkadası 110 lardaydı Temmuzda ameliyat oldu simdi cok zorlanıyormus
cnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.

Cnim hamile kalmadan önce onu yapmıştım.biraz geç etki ediyor bende.galiba mide tup ameliyatı benim için en son çare olacak
Tüp migde sana yapmazlar o kadar kilon yok üstelik türkiyede çok riskli bir amaliyat bi akrabamız benden 3yaş büyük amaliyat olduğu hafta vefat etti sakın öyle birşeye kalkışma hemde İstanbul da özel hastanede oldu

Aramızda değil hayalet o
Harikasın abla çok güzel gitmiş bu hafta
Hadi ya...mesaj yazınca ben de aramızda diye düşündüm...
Bebeğim çok teşekkür ederim. Kendini daha iyi hissediyor musun bugün...dertler geçmeye mahkum takılıp kalmaya değmiyor...birilerinin seni mutlu etmesini hiç bekleme...yaranın merhemi sensin...kendini sev...eş dost çoluk çocuk hepsi hikaye...hayata gulumsemeni diliyorum... Allah güç kuvvet versin kalbine de ferahlık...sen iyi mutluysan herkes yanında unutma bunu...

Cnim bu diyetle çok yordu beni sürekli kısır döngü halindeyim.ne diyelm sağlık olsun .

teşekkür ederim canımhaftaya inşallah belki rakip oluruz ne dersin h

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…