Bence bu hafta gir %den çok güzel artı gelen olursa kurtarırsın takımı haftaya bu kadar gitmez canım yinede sen bilirsinhaftaya alalım kaptanım teşekkürler birdaha 7 leri hiç görmeyeyim
çok aç kaldım ya herhalde onun icin biraz üzüldüm sanki emeğine değmemiş gibi.neyse motivemizi kırmak yok dahada azimlendimKucak dolusu sevgiler canım teşekkür ederim.
Hiç canını sıkma önüne bak canım. Kaçamak yapma güzel bir planlamayla vermeye devam edersin. Bak sıralamaya bile girmişsin o irade var sende uygula yeter.
-300 hiç az değil kırılma noktasindasin biraz dikkatle daha da gidecek emin ol...almamişsin kuzum niye üzülüyorsun...hadi toparla kendini önümüzdeki haftaya neler yapabilirsin onu düşün...daha fazla su, daha fazla hareket, güzel menüler...sonuç mükemmel olacak.
Günaydın tatlım...aynı dileklerle...
Harika adamimsin ytmz....daim olsun inşallah...bu hafta listeye girmeni isterdim... tamamen duygusal
Teşekkür ederim kaptanim...çok mutlu oldum.
Ben de seni tebrik ederim kuzum...
Canım bu hafta sonu oturup bir düşün ve pazartesi günü güzel bir baslangıc yap
Canım bu hafta sonu oturup bir düşün ve pazartesi günü güzel bir baslangıc yap
Liste seni motive ediyor mu canım haftaya listeye alalım
Sacmala canım ameliyatlık bir kilon yok ve ameliyat olmak o kadar kolay değil kiCnim hamile kalmadan önce onu yapmıştım.biraz geç etki ediyor bende.galiba mide tup ameliyatı benim için en son çare olacak
Tamam canım ♥düşünmedim de degil
ben kendimi bi resetleyim hafta sonu
gidişatıma bakıp listeye girerim olmadı
cnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.Sacmala canım ameliyatlık bir kilon yok ve ameliyat olmak o kadar kolay değil ki
Kardesimin arkadası 110 lardaydı Temmuzda ameliyat oldu simdi cok zorlanıyormus
Anladım canım ama iyileşme sürecide cok zor o yüzden dedimcnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.
Tüp migde sana yapmazlar o kadar kilon yok üstelik türkiyede çok riskli bir amaliyat bi akrabamız benden 3yaş büyük amaliyat olduğu hafta vefat etti sakın öyle birşeye kalkışma hemde İstanbul da özel hastanede olduCnim hamile kalmadan önce onu yapmıştım.biraz geç etki ediyor bende.galiba mide tup ameliyatı benim için en son çare olacak
Günaydın canım ❤günaydın ballarrrrrrr
Hadi ya...mesaj yazınca ben de aramızda diye düşündüm...Aramızda değil hayalet o
Harikasın abla çok güzel gitmiş bu hafta
Cnim bu diyetle çok yordu beni sürekli kısır döngü halindeyim.ne diyelm sağlık olsun .Tüp migde sana yapmazlar o kadar kilon yok üstelik türkiyede çok riskli bir amaliyat bi akrabamız benden 3yaş büyük amaliyat olduğu hafta vefat etti sakın öyle birşeye kalkışma hemde İstanbul da özel hastanede oldu
Henüz tartılmadım yeni kalktım az üzerimden uyuşukluk kalksın tartılıcamGulumse24 rakibem sende durumlar nasil?tartiya ciktinmi?
Negocum eflalim eminim çok tatlı zarif bir hatun olmuşundur.
Günaydın canım ❤Günaydın güzeller
teşekkür ederim canımKucak dolusu sevgiler canım teşekkür ederim.
Hiç canını sıkma önüne bak canım. Kaçamak yapma güzel bir planlamayla vermeye devam edersin. Bak sıralamaya bile girmişsin o irade var sende uygula yeter.
-300 hiç az değil kırılma noktasindasin biraz dikkatle daha da gidecek emin ol...almamişsin kuzum niye üzülüyorsun...hadi toparla kendini önümüzdeki haftaya neler yapabilirsin onu düşün...daha fazla su, daha fazla hareket, güzel menüler...sonuç mükemmel olacak.
Günaydın tatlım...aynı dileklerle...
Harika adamimsin ytmz....daim olsun inşallah...bu hafta listeye girmeni isterdim... tamamen duygusal
Teşekkür ederim kaptanim...çok mutlu oldum.
Ben de seni tebrik ederim kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?