- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
İyiyim tatlım kahve yaptım içiyorım gel beraber içelim sen nasılsın nasıl gidiyor ♥napıyosun canımmmmmmmmmm
Bizim sülale amaliyatlık valla yinede kimsenin aklına diyet gelmiyor yiyip içip geziyorlar benim ablamlar ve kız kardeşimde benden kilolu dün annemle görüntülü konuştum zayıflamışsın yine diyetmi yapıyosun dedi evet dedim nasıl anladın yüzün küçülmüş dedicnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.
Aboooov de meHaftaya alacagız canım öyle konustuk
Ablacım birincilik için yarısabilirsin @Prensesimin Annesiyim mezun oldu
Belki bir sonraki listede birinci sen olacaksın
teşekkür ederim canımBu kız umut vadediyo listeye alalım demiştimZipzip- tebrik ederim canım
İyiyim tatlım kahve yaptım içiyorım gel beraber içelim sen nasılsın nasıl gidiyor ♥
Teşekkür ederimgünaydın tebrikler
günaydın tebrikler
Günaydın öğretmenim masallah tebrik ederim
Bal kaymak oluyor, teşekkür ederim canımböyle birlik atlayınca çok güzel oluyor dimi
Evdeyim canım, ben her zaman 8’de kahvaltı ederim o yüzden tartıyı bekletmiyorum hiç.Tebrik ederim canım
Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim
Tebrik ediyorum, evde olmayacak misin çok erken tartilmissin.
Öğretmenimize de bir tebrik
Harika bir eksi canım tebrik ederim
Teşekkür ederimçok güzel canım vermişsin
oo süper canım tebrik ederim
darısı bana cnm tebrikler
Maşallah canım harikaaa tebrikler
@Prensesimin Annesiyim
Elhan
@snglmlk
pastelfit
@birmuhendisanne
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
En büyük korkum o oldu canım. Detoksla iyi verdim ama adet de olunca artıya çıkarım sandım. Neyseki eksi ile geldimGünaydın canım ❤
Tebrik ederim canım kilona göre yine iyi vermissin haftaya daha güzel menüler ve güzel yüzde bekliyorum
Günaydın canım ❤
Tebrik ediyorum cook güzel eksi gelmis canım
Listeye girmek istiyor musun yoksa 3 kilon kalmıs zaten hedefine liste dısı mı ulasmak istersin
Günaydın ablacım ❤
Tebrik ediyorum abla hem.64 leri gördün hem eksi ile geldin pazartesiden sonra artı gelecek diye korkuyordum
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Cook güzel eksi tebrik ederim ablaıcm
Maşallah canım tebrik ediyorum cokk güzel eksi ile geldin
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ac kalmamak için Karatay diyeti mi yapsan canım belki ac kalmak da iyi gelmemistir
Günaydın canım ❤
Dün aksam herkese bildirim gönderdiler canım
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤
Teşekkür ederim canımEksiler için tebrik ediyorum
Abla yaaa hiç güleceğim yoktuAboooov de meHepfitimi ne yapıp edip geçmem lazım...zaten onun bı konuda beni uzmuslugu de vardı...aha bana bir sürü sebep.... Allah'ım Allah'ım...a, b, c bir sürü plan yapmam lazim...
Bir iki kişi mezun ettik canım ama yeni gelen cok fazla oldu,ooo bir sürü yeni kişiler gelmiş hoş gelmiş :) herkesi mezun mu ettin kız beni nie çağırmadın mezuniyete aşk olsun
Hayır dememoooo hemencik gelirimmmmmm gelirken lokum getirim mi hihihi
Kapı önünde kutladık salon tutamadık o yüzden davet veremedik ellammmooo bir sürü yeni kişiler gelmiş hoş gelmiş :) herkesi mezun mu ettin kız beni nie çağırmadın mezuniyete aşk olsun
Olalım valla..teşekkür ederim canımhaftaya inşallah belki rakip oluruz ne dersin h
Kapı önünde kutladık salon tutamadık o yüzden davet veremedik ellammm
Abla yaaa hiç güleceğim yoktu
Bir iki kişi mezun ettik canım ama yeni gelen cok fazla oldu,
Sen gel toplu mezuniyet kutlaması yapalım
Hayır demem
Evet canım korumak daha zor cünkü zayıflamanın verdiği bir rahatlık oluyorMasallah herkes güzel kilo vermiş allah daim etsin inanin vermek zor değil korumak daha zor geldi bana
Süper vermissin yinede tebrik ederimBende yazayım çok dikkat edemedim ama akşam 7 yada 8 den sonra bişey yedim
Salı 57.5
Cuma 57
Hemde nasıl hem rahatlik hem açlık yiyemedigin şeylere acligin oluyor yiyorum sırası pismanlikEvet canım korumak daha zor cünkü zayıflamanın verdiği bir rahatlık oluyor
Teşekkür ederim dediğim gibi akşam içimden canvar çıkıyordu onu frenledim birazSüper vermissin yinede tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?