Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

cnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.
Bizim sülale amaliyatlık valla yinede kimsenin aklına diyet gelmiyor yiyip içip geziyorlar benim ablamlar ve kız kardeşimde benden kilolu dün annemle görüntülü konuştum zayıflamışsın yine diyetmi yapıyosun dedi evet dedim nasıl anladın yüzün küçülmüş dedi

Haftaya alacagız canım öyle konustuk

Ablacım birincilik için yarısabilirsin @Prensesimin Annesiyim mezun oldu
Belki bir sonraki listede birinci sen olacaksın
Aboooov de me Hepfitimi ne yapıp edip geçmem lazım...zaten onun bı konuda beni uzmuslugu de vardı...aha bana bir sürü sebep.... Allah'ım Allah'ım...a, b, c bir sürü plan yapmam lazim...

günaydın tebrikler
günaydın tebrikler

Günaydın öğretmenim masallah tebrik ederim
Teşekkür ederim
böyle birlik atlayınca çok güzel oluyor dimi
Bal kaymak oluyor, teşekkür ederim canım
Tebrik ederim canım

Çok güzel vermişsin canım tebrik ederim

Tebrik ediyorum, evde olmayacak misin çok erken tartilmissin.

Öğretmenimize de bir tebrik

Harika bir eksi canım tebrik ederim
Evdeyim canım, ben her zaman 8’de kahvaltı ederim o yüzden tartıyı bekletmiyorum hiç.
çok güzel canım vermişsin
oo süper canım tebrik ederim
darısı bana cnm tebrikler

Maşallah canım harikaaa tebrikler
Teşekkür ederim
@Prensesimin Annesiyim
Elhan
@snglmlk
pastelfit
@birmuhendisanne

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Teşekkür ederiz canım, burası olmasa olmazdı
En büyük korkum o oldu canım. Detoksla iyi verdim ama adet de olunca artıya çıkarım sandım. Neyseki eksi ile geldim
Eksiler için tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım

Aboooov de me Hepfitimi ne yapıp edip geçmem lazım...zaten onun bı konuda beni uzmuslugu de vardı...aha bana bir sürü sebep.... Allah'ım Allah'ım...a, b, c bir sürü plan yapmam lazim...
Abla yaaa hiç güleceğim yoktu
ooo bir sürü yeni kişiler gelmiş hoş gelmiş :) herkesi mezun mu ettin kız beni nie çağırmadın mezuniyete aşk olsun
Bir iki kişi mezun ettik canım ama yeni gelen cok fazla oldu,
Sen gel toplu mezuniyet kutlaması yapalım
oooo hemencik gelirimmmmmm gelirken lokum getirim mi hihihi
Hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…