Bizde mezun çok canını sıkma şimdiden anlaşmaya oturalım aslan sürüsü gibi geliyoruz gözün korkmasın sonraahahahben sponsorunuz olurdum vallah işte çağırmadınız olamadım gördün mü
Rakibem cok guzel vermışsın maşallahKilo bildirimim
Geçen hafta 77
Bu hafta 75.200
Fark -- 1 kilo 800 gr.
%2.34 masallah bana
Tebrik ederim canım az da olsa eksiyle gelmissin kızın nasıl oldu
Sağol canımmmm.Tebrik ederim canım az da olsa eksiyle gelmissin kızın nasıl oldu
Ikisininde etkisi olabilir haftaya ikiside olmayacak güzel eksi gelecek canımmKızlar geçen cuma: 60.25 kg
Bu cuma: 60.60 kg
Fark: +0.35 kg
Yüzde: +0.6
Kızlar regl oldum onun etkisi mi tartı mı bilmiyorum. ❤ Bu hafta artı geldiğim için kusura bakmayın kızlar
Kızlar geçen cuma: 60.25 kg
Kızlar regl oldum onun etkisi mi tartı mı bilmiyorum. ❤ Bu hafta artı geldiğim için kusura bakmayın
Önemli değil canım elinde olmayan sebeplerden olduğuna eminim canın sağolsunKızlar geçen cuma: 60.25 kg
Kızlar regl oldum onun etkisi mi tartı mı bilmiyorum. ❤ Bu hafta artı geldiğim için kusura bakmayın
Yaa dişleri bir cıkıp rahatlasaydınSağol canımmmm.
Yaaaaa hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Cnm pazartesi 61 kiloydum, aslında kiloda verdim ama bu hafta artı geldim yinedeRegl göre az bıle gelmışsın benım 1 kılo farkım olur
Hiç sormaaaaa kalktığından beri ağlıyor evvvvv çok dağınık bi yandan aşure yapıyorummmYaa dişleri bir cıkıp rahatlasaydın
Kolay gelsin canımHiç sormaaaaa kalktığından beri ağlıyor evvvvv çok dağınık bi yandan aşure yapıyorummm
Valla tırlatmaya az kaldı doktorum nerde
Coook guzel vermışsın Canım
Gelecek de annem de anneanneme bakıyor ancak yemeklerini hazırlayıp gelicekKolay gelsin canım
Annen gelse yardıma yakındı canım
Tebrik ederim canımBen de kilo bildirimi yapayım
Geçen pazartesi 59.900 idim
Bu cuma : 59.400) Zipzip- reglli şişkinliğim var yoksa 58 i ucundan görürdüm...
Anladım canım gelince az dinlenirsinGelecek de annem de anneanneme bakıyor ancak yemeklerini hazırlayıp gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?