Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 64.3
Bugün 65
Fark +700
Oran % 1.09

Kızlar sebebimi biliyorsunuz, bu hafta kusura bakmayın. Zipzip- kusura bakma biraz geç oldu canım. Karnım biraz rahatlasın diye bekledim.
Cnm inşallah daha iyisindir. Zor bir hafta oldu maalesef senin için. Sen iyi ol cnmda

cnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.
Ömür boyu diyet yapmak zorundalar, bunu biliyor musun peki canım. Biz burası sayesinde diyet yapmıyoruz aslinda, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Böylece tüm hayatımız boyunca istediklerimizi uygun miktarlarda yiyip, diğer öğünlerde de dengeleyip strese girmeden zayıf ve sağlıklı kalacağız. Lütfen ameliyat seçeneğini bu kadar cabuk aklına getirme.

Cnm inşallah daha iyisindir. Zor bir hafta oldu maalesef senin için. Sen iyi ol cnmda ❤
Evet canım biraz daha iyiyim. Doktor yürüyüşe de izin verdi, bu sabah çıktık eşimle, kaplumbağa hızında olsa da dışarı çıkmak hava almak çok iyi geldi. 5000 adım attım ama biraz yoruldum, dinleniyorum şimdi.

Sen nasılsın canım, birazcık artı gelmişsin, haftaya inşallah güzel veririz yine.

Günaydın arkadaşlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenlerde verecekler bende dahil ,yeter ki pes etmeyelim
Günaydın ablacım ❤
Ben geç kalktım henüz tartılmadım , regl bitmedi daha artı gelirim büyük ihtimalle
Olsun abla haftaya eksi gelirsin Reglin etkisi gecince
Geçen cuma 64.3
Bugün 65
Fark +700
Oran % 1.09

Kızlar sebebimi biliyorsunuz, bu hafta kusura bakmayın. Zipzip- kusura bakma biraz geç oldu canım. Karnım biraz rahatlasın diye bekledim.
Olsın canım sen iyi ol artının hiç önemi yok ♥
Geçen cuma 93.5 bu cuma 92.9 eksi 600 çok şaşkınım
Bu hafta cok az yemek yedin belki ondan da az vermis olabilirsin haftaya daha güzel olacak canım
Dün diyete ve takıma katılalı 1ay oldu verilen toplam kilo 6.900 gr 100 gr la 7 yi kaçırdım iyi gibi sanki degilmi kızlar
Cook iyi gidiyorsun canım ❤
Gecen Cuma 77.1
Bu Cuma 77.1
(Ayagımdakı alcıyla sabıt geldım kılo vermışımdır ama ne kadar verdıgımı bılemıyorum)
Vermis olman güzel hareketsiz olunca kilo alabilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…