- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Bizde mezun çok canını sıkma şimdiden anlaşmaya oturalım aslan sürüsü gibi geliyoruz gözün korkmasın sonra
Aaaa ben de mi varım, bakmadım listeye. Şaşırdım valla. P Prensesimin Annesiyim çok tebrik ediyorum canım seni, sanırım birincilik seninmis.P Prensesimin Annesiyim
@Elhan
sonngulen
@pastel34
birmuhendisanne
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum bireysel sıralamada ilk 10 dasınızı cok güzel kilolar vermissiniz
Varsın canım ilk 5 sin sanırım linki bıraktımAaaa ben de mi varım, bakmadım listeye. Şaşırdım valla. P Prensesimin Annesiyim çok tebrik ediyorum canım seni, sanırım birincilik seninmis.
Ben de herkesi tebrik ediyorum arkadaşlar.Bende hepinizi tebrik ediyorum kızlar ❤
Cnm inşallah daha iyisindir. Zor bir hafta oldu maalesef senin için. Sen iyi ol cnmdaGeçen cuma 64.3
Bugün 65
Fark +700
Oran % 1.09
Kızlar sebebimi biliyorsunuz, bu hafta kusura bakmayın.Zipzip- kusura bakma biraz geç oldu canım. Karnım biraz rahatlasın diye bekledim.
Cnm daha çok - mi bekliyordun?Geçen cuma 93.5 bu cuma 92.9 eksi 600 çok şaşkınım
Evet 92 küsüratsız görürüm demiştim ama olmadı spor ve suyu artırmama rağmen malesefki bekledigim olmadıCnm daha çok - mi bekliyordun?
Cnm çok çok iyi gidiyorsunDün diyete ve takıma katılalı 1ay oldu verilen toplam kilo 6.900 gr 100 gr la 7 yi kaçırdımiyi gibi sanki degilmi kızlar
Ömür boyu diyet yapmak zorundalar, bunu biliyor musun peki canım. Biz burası sayesinde diyet yapmıyoruz aslinda, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz. Böylece tüm hayatımız boyunca istediklerimizi uygun miktarlarda yiyip, diğer öğünlerde de dengeleyip strese girmeden zayıf ve sağlıklı kalacağız. Lütfen ameliyat seçeneğini bu kadar cabuk aklına getirme.cnim iki tane kuzenim ameliyat oldu ve çok güzel sonuçlar aldılar.ama malesef biraz külfetli bi ameliyat.
Cnm bazı haftalar daha az kilo veriliyor. Haftaya daha çok verirsin merak etmeEvet 92 küsüratsız görürüm demiştim ama olmadı spor ve suyu artırmama rağmen malesefki bekledigim olmadı
Olalım mı bu haftaOlalım valla..sütüm de yok ki...kimi emzirsem diye aklımda deli sorular... aramızda orantısız güç var ya.. ben tekrar düşüneyim korktum senden... aman olsun ...düşündüm rakibim zorlu olsun erisin yağlar
Evet canım biraz daha iyiyim. Doktor yürüyüşe de izin verdi, bu sabah çıktık eşimle, kaplumbağa hızında olsa da dışarı çıkmak hava almak çok iyi geldi. 5000 adım attım ama biraz yoruldum, dinleniyorum şimdi.Cnm inşallah daha iyisindir. Zor bir hafta oldu maalesef senin için. Sen iyi ol cnmda ❤
1 ayda 7 kilo çok iyi canım. Spor yapıyor muydun hatırlamıyorum ama onu da yaparsan daha güzel eksiler görürsün.Dün diyete ve takıma katılalı 1ay oldu verilen toplam kilo 6.900 gr 100 gr la 7 yi kaçırdımiyi gibi sanki degilmi kızlar
Günaydın ablacım ❤Günaydın arkadaşlar , kilo veren herkesi tebrik ediyorum, veremeyenlerde verecekler bende dahil ,yeter ki pes etmeyelim
Olsun abla haftaya eksi gelirsin Reglin etkisi gecinceBen geç kalktım henüz tartılmadım , regl bitmedi daha artı gelirim büyük ihtimalle
Olsın canım sen iyi ol artının hiç önemi yok ♥Geçen cuma 64.3
Bugün 65
Fark +700
Oran % 1.09
Kızlar sebebimi biliyorsunuz, bu hafta kusura bakmayın.Zipzip- kusura bakma biraz geç oldu canım. Karnım biraz rahatlasın diye bekledim.
Bu hafta cok az yemek yedin belki ondan da az vermis olabilirsin haftaya daha güzel olacak canımGeçen cuma 93.5 bu cuma 92.9 eksi 600 çok şaşkınım
Cook iyi gidiyorsun canım ❤Dün diyete ve takıma katılalı 1ay oldu verilen toplam kilo 6.900 gr 100 gr la 7 yi kaçırdımiyi gibi sanki degilmi kızlar
Vermis olman güzel hareketsiz olunca kilo alabilirdinGecen Cuma 77.1
Bu Cuma 77.1
(Ayagımdakı alcıyla sabıt geldım kılo vermışımdır ama ne kadar verdıgımı bılemıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?