- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.534
- 548
- 40
Benim bu hafta pek tadım tuzum yoktu canım. Sürekli bir yorgunluk üstümde. İnşallah haftaya daha iyi olur herşeyEvet canım biraz daha iyiyim. Doktor yürüyüşe de izin verdi, bu sabah çıktık eşimle, kaplumbağa hızında olsa da dışarı çıkmak hava almak çok iyi geldi. 5000 adım attım ama biraz yoruldum, dinleniyorum şimdi.
Sen nasılsın canım, birazcık artı gelmişsin, haftaya inşallah güzel veririz yine.
Haftanın 4günü eliptik yaptım 2günde yürüyüş yapmıştım canım sanırım hızlı başlayıp yavaşladım neyse gitsinde az az gitsin yeterki sabit gelmesin1 ayda 7 kilo çok iyi canım. Spor yapıyor muydun hatırlamıyorum ama onu da yaparsan daha güzel eksiler görürsün.
Tşk ederim hepinizin sayesindeGünaydın ablacım ❤
Olsun abla haftaya eksi gelirsin Reglin etkisi gecince
Olsın canım sen iyi ol artının hiç önemi yok ♥
Bu hafta cok az yemek yedin belki ondan da az vermis olabilirsin haftaya daha güzel olacak canım
Cook iyi gidiyorsun canım ❤
Vermis olman güzel hareketsiz olunca kilo alabilirdin
Selamlar kaptanım.MuMu85 gelmiyorsun bu ara diyetisyene basladın mı
Gecmis olsun canım,izin derken izine mi ayrılmak istiyorsun ama izin hakkın var mı bakmam gerekiyorSelamlar kaptanım.
Nasılsınız
Eşimin taş düşürmesi devam ediyor.
Ağrıları var ve evde.
Çocuklar hasta biraz izin isteyecektim.
Diyete adapte olamıyorum .
Çoğu zaman su içmeyi unutuyorum.
Geçen haftadan bu yana 300gr gitmiş.
tebrik ederim Cnim çok güzel kilo vermissun darisi başıma rakibem.Dün diyete ve takıma katılalı 1ay oldu verilen toplam kilo 6.900 gr 100 gr la 7 yi kaçırdımiyi gibi sanki degilmi kızlar
Amin canım inş Allah hep beraber bu yolun yolcusuyuztebrik ederim Cnim çok güzel kilo vermissun darisi başıma rakibem.
Geçmiş olsun canımSelamlar kaptanım.
Nasılsınız
Eşimin taş düşürmesi devam ediyor.
Ağrıları var ve evde.
Çocuklar hasta biraz izin isteyecektim.
Diyete adapte olamıyorum .
Çoğu zaman su içmeyi unutuyorum.
Geçen haftadan bu yana 300gr gitmiş.
Neee ben de çok şaşırdım şu anGeçen cuma 93.5 bu cuma 92.9 eksi 600 çok şaşkınım
Çok acıkınca gözüm döndüCanım tartı öncesi bulgur iyi cesaret
18 Eylülde kuşburnu ile ugrasinca böyle oldu canm...17 Eylül menün güzel canım, 18 Eylül biraz geçiştirme gibi olmuş
En iyisi liste canım evet, yoksa düzen olmuyorÇok acıkınca gözüm döndüakşam da eşim nöbetten gelince yedim ama bu gün tartı uyardı beni
18 Eylülde kuşburnu ile ugrasinca böyle oldu canm...
Benim düzenli listelerime dönmem lazım böyle gitmiyor lanet olası kilolar
Bu hafta birbirimizi motive edip toparlanalim canım.Benim bu hafta pek tadım tuzum yoktu canım. Sürekli bir yorgunluk üstümde. İnşallah haftaya daha iyi olur herşey ❤
Spora fazla yüklenince de kilo fazla görünüyor canım, kendimden biliyorum. Ama haftaya güzel gidecektir.Haftanın 4günü eliptik yaptım 2günde yürüyüş yapmıştım canım sanırım hızlı başlayıp yavaşladım neyse gitsinde az az gitsin yeterki sabit gelmesin
Haftaya daha guzel eksi gelecek ablaBende tartıldım yine sabit
87.4 kg
69 olabilir canimTek tek alintilayamadim kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum bol eksiler diliyorum
Ben salı basladigimda
70.7 idim
Bugün 70.6 ve 69.6 çıktım tartım çok oynuyor hangisi doğru bilemedim
Zipzip- ben maalesef 72,5 geldik
Sabah da 2 simit yedim. Bebeği doktora götürdük. Oğlan yemedi onunkini de yedim. Çöp ya benim midem
Tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?