Teşekkür ederimHaftaya daha guzel eksi gelecek abla
69 olabilir canim
Tebrik ederim canim
İnşallah kaptanim verdigimi hissediyorum bu hafta bana rakip belirlermisinHaftaya daha guzel eksi gelecek abla
69 olabilir canim
Tebrik ederim canim
Mesajların huzur veriyor ablaNegocum eflalim eminim çok tatlı zarif bir hatun olmuşundur.yine olacağına eminim. Kertenkele anamız gelmeyeli Arizona ya gidemiyorum. Seni burada bulmak mesajını okumak çok güzel.
Tamam canim lstedigin biri var miİnşallah kaptanim verdigimi hissediyorum bu hafta bana rakip belirlermisin
Kilom yakın olsun dur ben bı bakiyimTamam canim lstedigin biri var mi
Tebrik ederim canımteşekkür ederim canımhaftaya inşallah belki rakip oluruz ne dersin h
Kesinlikle liste şart diyetisyene yine mi baslasam diyorum o da güzel kontrol ediyor beniEn iyisi liste canım evet, yoksa düzen olmuyor
Yokkkk kız dinlememem valla annem halamlara da söylemişşşş beraber geliceklerAnladım canım gelince az dinlenirsin
Menuelrin karşılığını tartıda almışsın canm19 Eylül Menüsü
7:30= 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
14:00 = 8 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt
16:30 = 7 badem, 1 incir
18:30 = Haşlanmış patates, domates, yoğurt
Su: 2 litre, 1 büyük kupa ısırgan çayı
Spor : 5 bin adım, 30 dk bisiklet
bluegreeneyes
Bence gayet güzel. Belli bir ritimde gitmesi umut verici. Eee umut fakirin ekmeği demişler.
Geçmiş olsun canımSelamlar kaptanım.
Nasılsınız
Eşimin taş düşürmesi devam ediyor.
Ağrıları var ve evde.
Çocuklar hasta biraz izin isteyecektim.
Diyete adapte olamıyorum .
Çoğu zaman su içmeyi unutuyorum.
Geçen haftadan bu yana 300gr gitmiş.
Canım 5 kiloluk su bidonu tart önceTek tek alintilayamadim kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum bol eksiler diliyorum
Ben salı basladigimda
70.7 idim
Bugün 70.6 ve 69.6 çıktım tartım çok oynuyor hangisi doğru bilemedim
Sağol canımTebrik ederim canm
Bu hafta rakip istemiyordum ama madem talep var olalım
İmkanın varsa git bencedeKesinlikle liste şart diyetisyene yine mi baslasam diyorum o da güzel kontrol ediyor beni
Beklediğimden az oldu ama olsun artık napalımMenuelrin karşılığını tartıda almışsın canm
Senle bana tartı şart oldu bizi sevmiyorlarTek tek alintilayamadim kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum bol eksiler diliyorum
Ben salı basladigimda
70.7 idim
Bugün 70.6 ve 69.6 çıktım tartım çok oynuyor hangisi doğru bilemedim
Aslında böyle vermek sağlıklı ama işte nefis hemen verip kurtulayım derdindeBence gayet güzel. Belli bir ritimde gitmesi umut verici. Eee umut fakirin ekmeği demişler.Altılı rakamlara surda ne kaldı.... Bonus olsaydı şimdi Salako dan bir bölüm izletirdi bize... Haftaya istediğin gibi bir rakam görmeni dilerim.
Aynen hepimiz yerlerdeyiz bende dahil kendimize gelmemiz lazım 1hafta birinci geliyoruz ertesi hafta yerlerde sürünüyoruz buna bi dur demek lazımBu hafta birbirimizi motive edip toparlanalim canım.
Tebrik ederim canım güzel eksi ile gelmissinGeçen hafta 64.4
Bu hafta 63.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?