Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elhan Meryemim ablam bonus olsaydı ne demek burdayım her daim :))

Nego

suspushanimcim geçmiş olsun taş okudum bi alıntıda kuzum bizde geçirdik onu. Ne durumda bilmiyorum tabi.
Biz gilaburu aldık tadı kötü 1 şişe içebildi sadece.
Sonrada saraçoğlundan avokado yaprağını dinledim 2 hafta sabah akşam içti iş yerine götürdü orda da içti.
Allahın izniyle kırmaya falan gerek kalmadan düştü.

Geçmiş olsun canım

Canım 5 kiloluk su bidonu tart önce

Sağol canım ❤

Bu hafta rakip istemiyordum ama madem talep var olalım

İmkanın varsa git bencede

Beklediğimden az oldu ama olsun artık napalım
su bidonunu tarttim hiç oynamadi bende var bı tuhaflık heralde
Hadi bakalım yarış başlasın
Bu ara seni çok görüyorum aynı yerlerde takılıyoruz aklıma ilk sen geldin temizlik sayfanada bakıyorum

Geçen hafta 64.4
Bu hafta 63.4
tebrik ederim canım kacamaklara göre yine iyi gitmiş çok güzel devamlı olsun inşallah
Senle bana tartı şart oldu bizi sevmiyorlar
Sorma canım ya verdigimi hissediyorum gobegimden ama tartiya inanamadim bi güldü bı ağladı

Canım tartı dedin de geçen kış arzumdan aldım o kadar memnunum ki üzerinde bir buton var basıyorsun enerji üretiyor pil mil derdi yok... Aklında bir seçenek olsun...
Bende bir bakiyim güzelmiş benim tartım 3-4 yıllık tartiyor ama artık çok oynuyor değişme zamanı geldi galiba

Ablasının Hızır kuzusu ...her ihtiyaç olduğunda maşallah yetişiyor... Allah eksikliğini göstermesin...kulağını cinlatayim dediydim

Eki Görüntüle 2309382
Çok da tatlı bir şey....Hepsiburada da daha uygun kampanya dönemleri oluyor bazen takip etmek lazım. Renk seçenekleri de var...pembiş mavi beyaz
İnternetten almam bozuk çıkar falan geri verme sorunu var en iyisi değişim ve garantisi olsun karşımda muhatap bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…