Kesinlikle katılıyorumAynen hepimiz yerlerdeyiz bende dahil kendimize gelmemiz lazım 1hafta birinci geliyoruz ertesi hafta yerlerde sürünüyoruz buna bi dur demek lazım
İnş canım bundan sonra hedefim haftada 1ayda 4kilo inşSpora fazla yüklenince de kilo fazla görünüyor canım, kendimden biliyorum. Ama haftaya güzel gidecektir.
Tamam abla o zaman liste işini bitirince rakip olarak ekleyim sizi
Bende kendimde çok fark görüyorum aynada ama tartı beni sevindirmiyorİnşallah kaptanim verdigimi hissediyorum bu hafta bana rakip belirlermisin
Canım tartı dedin de geçen kış arzumdan aldım o kadar memnunum ki üzerinde bir buton var basıyorsun enerji üretiyor pil mil derdi yok... Aklında bir seçenek olsun...Senle bana tartı şart oldu bizi sevmiyorlar
su bidonunu tarttim hiç oynamadiGeçmiş olsun canım
Canım 5 kiloluk su bidonu tart önce
Sağol canım ❤
Bu hafta rakip istemiyordum ama madem talep var olalım
İmkanın varsa git bencede
Beklediğimden az oldu ama olsun artık napalım
tebrik ederim canım kacamaklara göre yine iyi gitmiş çok güzel devamlı olsun inşallahGeçen hafta 64.4
Bu hafta 63.4
Sorma canım ya verdigimi hissediyorum gobegimden ama tartiya inanamadim bi güldü bı ağladıSenle bana tartı şart oldu bizi sevmiyorlar
Bunu söylediğin iyi oldu abla kısın aldık tefalden hiç memnun değilimCanım tartı dedin de geçen kış arzumdan aldım o kadar memnunum ki üzerinde bir buton var basıyorsun enerji üretiyor pil mil derdi yok... Aklında bir seçenek olsun...
Bende bir bakiyim güzelmiş benim tartım 3-4 yıllık tartiyor ama artık çok oynuyor değişme zamanı geldi galibaCanım tartı dedin de geçen kış arzumdan aldım o kadar memnunum ki üzerinde bir buton var basıyorsun enerji üretiyor pil mil derdi yok... Aklında bir seçenek olsun...
Ablasının Hızır kuzusu ...her ihtiyaç olduğunda maşallah yetişiyor... Allah eksikliğini göstermesin...kulağını cinlatayim dediydimElhan Meryemim ablam bonus olsaydı ne demek burdayım her daim :))
Nego
suspushanimcim geçmiş olsun taş okudum bi alıntıda kuzum bizde geçirdik onu. Ne durumda bilmiyorum tabi.
Biz gilaburu aldık tadı kötü 1 şişe içebildi sadece.
Sonrada saraçoğlundan avokado yaprağını dinledim 2 hafta sabah akşam içti iş yerine götürdü orda da içti.
Allahın izniyle kırmaya falan gerek kalmadan düştü.
Çok çok ıyıDün diyete ve takıma katılalı 1ay oldu verilen toplam kilo 6.900 gr 100 gr la 7 yi kaçırdımiyi gibi sanki degilmi kızlar
Abla sen fiyattan haber ver kesin pahalıdırCanım tartı dedin de geçen kış arzumdan aldım o kadar memnunum ki üzerinde bir buton var basıyorsun enerji üretiyor pil mil derdi yok... Aklında bir seçenek olsun...
Hayırlı günler hayırlı cumalar ♥Pat diye girmişim
Hayırlı günler hayırlı cumalar 6.takım ehline ☘
Hayırlı cumalar canım hoş geldinnPat diye girmişim
Hayırlı günler hayırlı cumalar 6.takım ehline ☘
Tamam abla aklımda olsun bu takip edeyimEki Görüntüle 2309382
Çok da tatlı bir şey....Hepsiburada da daha uygun kampanya dönemleri oluyor bazen takip etmek lazım. Renk seçenekleri de var...pembiş mavi beyaz
Eki Görüntüle 2309382
Çok da tatlı bir şey....Hepsiburada da daha uygun kampanya dönemleri oluyor bazen takip etmek lazım. Renk seçenekleri de var...pembiş mavi beyaz
İnternetten almam bozuk çıkar falan geri verme sorunu var en iyisi değişim ve garantisi olsun karşımda muhatap bulayımEki Görüntüle 2309382
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?