Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı cumalar herkese.benim henüz 3. Günüm ve bugun tartı gunu oldugu hic aklima bile gelmedi pazartesi bende eksileri görürüm inşallah sizler gibi .Bu arada güzel ilerliyor herkes bravo darısı başıma
Hayırlı cumalar canım ❤
Bu hafta tartılmadın ama haftaya cuma mutlaka tartılmalısın canım

İnternetten almam bozuk çıkar falan geri verme sorunu var en iyisi değişim ve garantisi olsun karşımda muhatap bulayım
Yavrucum ne çetin bir şey çıktın sen....bu da garantili....hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar değişim olayında....hadi bozuk geldi diyelim arıyorsun. 7/24 muhatap buluyorsun bu bir...ikincisi sana bir kod veriyorlar onunla ücretsiz kargoya veriyorsun....çok değil bir iki gün sonra istersen paran hemen hesabına iade ediliyor. Degistirilsin dersen tekrar gönderiyorlar. Biz 3000 küsur TV aldık internetten piyasada 4000 ten fazlaydı fiyatı.......servis geldi kontrol etti bağladı gitti... Tercih meselesi içine sinmediyse ya da kötü bir şey yasadiysan bilemem. Bulaşık deterjanina varıncaya kadar çok uyguna internetten alıyorum. Zaman hesap devri...

Hangi siteden aldin canım tartiyi

Aaa niye yazmadın sayfama

Bebeğim hatırlamıyorum ama 100 küsur gibiydi +10 veya +20 olabilir. Eşim evde olsa sorardım ....bir defa al rahat et.... .. al malın hasını, çekme yasını demiş atalarımız....
Abla 110 lira ile 149 arası aynı tartı ama o kadara alamam en azından bozulunca üzülmem okullar açıldı kitaplar setler derken baya masrafımız oldu ev almayı düşünüyoruz o yüzden ek masraf çıkarmim kendime

İnternetten almam bozuk çıkar falan geri verme sorunu var en iyisi değişim ve garantisi olsun karşımda muhatap bulayım
Hepsiburada da ve trendyolda var cnm 105 tl civarı. Ben herşeyi internetten alıyorum. Bu iki site, gittigidiyor vs pek sıkıntı yaşamadım.

Bizde İnternetten çok alıyoruz, gitti gidiyor dan genelde.
1000 küsür olan süpürgeyi 700 e almıştık mesela

İşte sorun orda ablacım ben bunu eşime anlatamıyorum o karşı çıkınca bende birşey diyemiyorum benlik bi durum değil bu iki kuruş fazla olsun ama bildiğin yerden al diyor doktor güneş kremi verdi internette 80lira ben 150 ye eczaneden aldım adamın huyu bu degiştiremiyorum

İnşallah en kısa sürede gonlune göre ev alırsın canım Rabbim gönlüne göre versin kirada oturmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…