Tamamdır
Aa görmedim neyse sağlık olsunBatu85 cnm sen kilo bildirimi yaptın mı? Ben artı kiloda geldim maalesef. İnşallah sen güzel kilo vermişsindir
Teşekkür ederimTebrik ederim canım güzel eksi ile gelmissin
Okadar dışarı ve ev isimlerin varki 9 da oturabiliyorum 10 dada yatıyorumsu bidonunu tarttim hiç oynamadibende var bı tuhaflık heralde
Hadi bakalım yarış başlasın
Bu ara seni çok görüyorum aynı yerlerde takılıyoruzaklıma ilk sen geldin temizlik sayfanada bakıyorum
tebrik ederim canım kacamaklara göre yine iyi gitmiş çok güzel devamlı olsun inşallah
Sorma canım ya verdigimi hissediyorum gobegimden ama tartiya inanamadim bi güldü bı ağladı
En iyisi haftada 1 kiloİnş canım bundan sonra hedefim haftada 1ayda 4kilo inş
Aslında aynada senin kendini nasıl gördüğün önemli rakamlara takılmamak lazım kıyafetlerden bile anlıyor insanBende kendimde çok fark görüyorum aynada ama tartı beni sevindirmiyor
Motive ediyor bu hafta benimde temizlik haftamdiFaydalı oluyorsa ne mutlu
Bdv de keşke bende sadece okusam geçsem
Özellikle yüz bel ve sırttan verdim basenler yerinde çok şükürEn iyisi haftada 1 kilo
Aslında aynada senin kendini nasıl gördüğün önemli rakamlara takılmamak lazım kıyafetlerden bile anlıyor insan
Motive ediyor bu hafta benimde temizlik haftamdi
Bak sakın banlanma beni rakipsiz bırakma
Yok yok uslu kızım artıkEn iyisi haftada 1 kilo
Aslında aynada senin kendini nasıl gördüğün önemli rakamlara takılmamak lazım kıyafetlerden bile anlıyor insan
Motive ediyor bu hafta benimde temizlik haftamdi
Bak sakın banlanma beni rakipsiz bırakma
Hepsiburada canım...Hangi siteden aldin canım tartiyi
Her yerinden edebiyat dökülen hatun kısmısıdiye yazılan YENA diye okunan hatun... hos geldin canım. Birkaç gün önce lilimle seni konuştum. Kulağın cinlamis olmalı. Seni ne kadar sevdiğini bilirsin özlemiş bayağı...Tabi ben ondan daha çok özlerim o başka
Teşekkür ederim canımHepsiburada canım...
Çok teşekkür ederim canım çok vefalisin ve ben dostun olduğum için çok şanslıyımHer yerinden edebiyat dökülen hatun kısmısı
Ben de çok özlüyorum gozlerim arıyor bari buraya arada bakıp hasret neyin gidereyim naapimLili naapiyo ev telaşı bitmedimi daha ?
Ayrıca seni çok tebrik ediyorumkısa zamanda yine hedefine varacaksin canım.. maşallah arkadaşıma ❣
Ne yazık ki öyle oldu canım simdi yoldayım ortalam nasıl oldu.merak ediyorumBu hafta bildirimler pek iç açıcı olmadı
Çok teşekkür ederim canım çok vefalisin ve ben dostun olduğum için çok şanslıyımhedefime ulaşmaya kararlıyım. İlk mezuniyetimi yaşadığım 8. takımdaki heyecanim biraz daha artarak devam ediyor.
Lilimam karabatak misali bir var bir yok ama genellikle hep yok...ev telaşı bitmedi bildiğim kadarıyla tamirat vardı en son...totoşu da bu esnada büyüyüp gitmese bari...gözden ırak ne çikolatalar tatlılar götürüyordur Allah bilir. Hilal gibi uyanıklık yaptı listeye de girmedi...durum bu Yenacim...Ben en az 56 olmadan bırakmayacağım bu sefer inşallah. Zamanım çok nasılsa bu esnekliği kendime verdiğim için stres de olmuyor canım...Bak işte hasret böyle giderilir.
İnşallah canım. Ekiple beraber daha keyifli oluyor. Arkadaşının verdiği kilolar da ayrıca bir mutluluk sebebi ve devamlılık sağlıyor...Canım benimkesinlikle başarılı olacaksın ..
Aktif bir takim ister istemez gaza geliyordur insan...
Zira kilo verme yolun da bolca motivasyon sözleri,her türlü dürtüklenmeçok önemli
Ben 630 buldum. Zamanında 13. Takımda bu 0,001 yüzünden 3. lüğü kaçırmıştıkOrtalamayı hesapladım ama yeniden kontrol edeceğim alt tarafı tamamen yazmadım
Yeniden hesaplıcam canım kontrol edemedimBen 630 buldum. Zamanında 13. Takımda bu 0,001 yüzünden 3. lüğü kaçırmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?