O kadar net hatırlayamadım ama kaptan beni dinlemedi onu hatırlıyorumYeniden hesaplıcam canım kontrol edemedim
O günü hatırlıyorum benim hatam yüzünden olmustu sanki biz derece yapmıstık
hoş geldinPat diye girmişim
Hayırlı günler hayırlı cumalar 6.takım ehline ☘
Yine hesapladım aynısını buldum yaa nerde hata yapıyorumO kadar net hatırlayamadım ama kaptan beni dinlemedi onu hatırlıyorum
Excelle hesap makinesi arasında fark oluyor canımYine hesapladım aynısını buldum yaa nerde hata yapıyorum
Hangisini alalım canımExcelle hesap makinesi arasında fark oluyor canım
Canim benden ümidi kes sen nefes almaya bile zaman yokMuMu85 gelmiyorsun bu ara diyetisyene basladın mı
Yaa burası cok önemli değilde keske vaktin olup diyetisyene uyabilsen güzel olurmusCanim benden ümidi kes sen nefes almaya bile zaman yokdiyetisyene basladim baslamasinada hic dogru bi zaman degil di acele ettim
Teşekkür ederim rakibem sen ne yaptın gerçi yazmışsındır ama ben çok gerilerde kaldım bulamamRakibem cok guzel vermışsın maşallah
7. Takımı burda topladım sanırım
Listedeyim nooolmuş
:)) ben kusur kalmışım. Nego listedemi sevgili kaptan?
Ona sormaya üşendim de
Sende gel :)):)) ben kusur kalmışım. Nego listedemi sevgili kaptan?
Ona sormaya üşendim de
Ben daha adapte olamamdim pazartesi tam başlasam olur mu ailemin yanına geldim cunku
Tamam canım olurBen daha adapte olamamdim pazartesi tam başlasam olur mu ailemin yanına geldim cunku
Listedeyim nooolmuş
Ben akıntıya kapılmam, akıntının yönünü değişirimVay arkadaşım akıntıyamı kapıldın sen kıyamam
Sende gel :))
Evet listeye aldık 3-4 haftadır listede :)
Ben akıntıya kapılmam, akıntının yönünü değişirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?