Sana cıktı mı canım, ben sifremi unuttum girmiyorKızlar denebunu kutusu var. Bakın hemen.
Nerden bakıcamKızlar denebunu kutusu var. Bakın hemen.
Bir kere gelmişti ordan ürün, bakayım yineKızlar denebunu kutusu var. Bakın hemen.
Dene bunu diye bir site var üye olman gerekiyor canımNerden bakıcam
Pilates olabilir canımKızlar yaaa ben spor salonuna yazılmayı düşünüyorum acaba ne sporuna başlasam
Amacım aslında tartıda çok kilo vermek değilde incelmek ve şekil almak istiyorum 2. Bebeğimi Doğum yaptıktan sonra vücudum gevşedi ne sporu yapmalıyım
Daha belli değil canım,Kızlar işten yeni çıktım hemen telefona saldırdım ortalama 0,6 mı kaçıncı olduk?
Kk damı var canımKızlar denebunu kutusu var. Bakın hemen.
Yok canım denebunu yaz google a cıkıyoKk damı var canım
Ben böyle yerlere pek güvenmiyorum ama bende bı deneyim bakalımYok canım denebunu yaz google a cıkıyo
Bana daha hiç.hediye cıkmadı
Bizim burda kızlara cok cıktı canım bir sorun olmadı denemelik ürün geliyor geldiğinde yorum yapıyorsunBen böyle yerlere pek güvenmiyorum ama bende bı deneyim bakalım
Ben şifremi kaydetmistim canım otomatik girdim. Çıktı bana. 4 ürün var.Sana cıktı mı canım, ben sifremi unuttum girmiyor
Bende kaydetmistim gecmisi silmistim gitmis o sekilde istesem yeniden isterimde ugrasmafım :))Ben şifremi kaydetmistim canım otomatik girdim. Çıktı bana. 4 ürün var.
Pilates uygun olacaktır canımKızlar yaaa ben spor salonuna yazılmayı düşünüyorum acaba ne sporuna başlasam
Amacım aslında tartıda çok kilo vermek değilde incelmek ve şekil almak istiyorum 2. Bebeğimi Doğum yaptıktan sonra vücudum gevşedi ne sporu yapmalıyım
Sorayım. Bakalım yakınımızda spor salonu varPilates uygun olacaktır canım
Bana da maille bildirim gelince bı bakayım dedim. Kutuda şampuan var, benim de bu aralar saçlarımla ilgili sıkıntım var, bari o ürünü de bu şekilde denemiş olayım dedim.Bende kaydetmistim gecmisi silmistim gitmis o sekilde istesem yeniden isterimde ugrasmafım :))
Güzel denk gelmis canım güle güle kullan iyi gelir inşallahBana da maille bildirim gelince bı bakayım dedim. Kutuda şampuan var, benim de bu aralar saçlarımla ilgili sıkıntım var, bari o ürünü de bu şekilde denemiş olayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?