- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.534
- 548
- 40
Bana çıktı cnm, şimdi gördüm. TeşekkürlerKızlar denebunu kutusu var. Bakın hemen.
Güle güle kullan canım ❤Bana çıktı cnm, şimdi gördüm. Teşekkürler ❤
Şansımıza onlarda kötü yapmış. Artıdayım diye çok içime oturdu bu hafta. Takımın sıralamasınıda etkilediBu hafta takımların cogu dökülmüs durumda
Üzülme canım gecen haftada süper yüzden vardı arada olurŞansımıza onlarda kötü yapmış. Artıdayım diye çok içime oturdu bu hafta. Takımın sıralamasınıda etkiledi
Bu haftalık dışarda kalayım haftaya eklersin olur mu?Daha belli değil canım,
Seni eklemedim cevap gelmeyince ne yapalım
Tamam canım olurBu haftalık dışarda kalayım haftaya eklersin olur mu?
Bana da çıkmadı canımBana da maille bildirim gelince bı bakayım dedim. Kutuda şampuan var, benim de bu aralar saçlarımla ilgili sıkıntım var, bari o ürünü de bu şekilde denemiş olayım dedim.
Şansımıza onlarda kötü yapmış. Artıdayım diye çok içime oturdu bu hafta. Takımın sıralamasınıda etkiledi
Dimi yaa gece yarılarına kadar oynardıközledim be ya o günleri
Aaaaaa kesin di mi çoook sevindimmm3 olduk ya kızlar
Daha 25 dakika var ama öyle görünüyorAaaaaa kesin di mi çoook sevindimmm
Hiç beklemiyordum ama bu hafta diger takımlar da az kilo vermıs3 olduk ya kızlar
özledim be ya o günleri
Sağol canım inşallah.Güzel denk gelmis canım güle güle kullan iyi gelir inşallah
Rica ederim canım çıkmasına sevindim.Bana çıktı cnm, şimdi gördüm. Teşekkürler ❤
İlk iki ürün aynı canım. Bana gliss 360 ml şampuan ve 1 adet 1.5 ml krem çıktı. Benim şampuan büyük olunca adet az olmuş demek ki.
Neden çıkmadı acaba herkese uygun ürünler gibi.Bana da çıkmadı canım
Şaka gibi yaa ama çok sevindim.3 olduk ya kızlar
Valla ben de beklemiyordum, çok üzülmüştüm durumumuza. Haftaya tüm takımlar çok yüksek gelir.Hiç beklemiyordum ama bu hafta diger takımlar da az kilo vermıs
Bu durumda haftaya daha cok calısmak gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?