Bana da aynı ürünler çıktı
Bugün ortalama cok iyi değildi canım ama yinede derece geldi cok mutlu oldukSelam kızlar, ne yaptınız hani derece yok mu? 3.lük gördüm sanki bir yerde. Alıştık tabi birinciliklere şimdi burun kıvırıyorsunuzZipzip- Kaptanım bugün tartılmayı unuttum aklıma geldiğinde toktum ve 1 lt su şişesini de kafaya dikmiş bulundum, 55.5 çıktım o şekilde Pazartesi evden çıkmadan tartılır yazarım
Canınız sağolsun, illa o listenin bir yerinde 6.takım oluyor. Her hafta diğer 2 takımı arıyorlarBugün ortalama cok iyi değildi canım ama yinede derece geldi cok mutlu olduk
Cok fazla kilo almamıssındır canım su ve yediklerini sayarsak :)))
Afiyet olsun rakibem, bundan sonra sıkı tut, birinciliği kaçırmaMenüm
Sabah 10:30
Fırında patates 5-6 adet
1 börek
Mıhlama 3 yk
1 dilim beyaz peynir
1 tk çemen
Domates salatalık biber
1 dilim kepek ekmeği
Ara: Sade türk kahvesi
Akşam 16:30
5 yk barbunya
4-5 yk havuç tarator
Su 2 lt spor yok
Nego kahvaltıya misafirim vardı rakibimde yoktu kaçtı
Canım az degilmi tek öğün yemişsin çörek yedin diyemi dengelemek istedin hep böyle azmi yersin20 Eylül Menüsü
Bugün ödül günüm oldu, böyle yapmazsam diyet eziyete dönüşüyor, yolum uzun çünkü :)
Tartı için bekledim bugün
13:00 = Avuç içi kadar çörek, 4 patates kroket, domates, peynir
Ara da kavun ve üzüm yedim
Su: 3 litre
Spor : 7 bin adım
zeyneppk
İnşallah canım eşim pasta alıp gelmiş ama yemiycem menünu görünce hiç yemiycemAfiyet olsun rakibem, bundan sonra sıkı tut, birinciliği kaçırma
Kızlar emzirenler için soruyorum akşam yemeğini kaçta yiyiyorsunuz yani yemeyi kaçta bitiriyorsunuz
4-5 gibi yedim bakalım bu gece nasıl geçecek oğlum bu ara çok düştü memeye canı sıkıldıkça istiyor 14 aylık erken yemek kilo verdiriyor ama sütü etkilermi acaba merak ettimBiz 18.20 de eve giriyoruz 19.30 da yeMe işinin bitmesine dikkat ediyoruz (bebegim 20 aylij)
Canım çok doydum, çayı da çok içtim.Canım az degilmi tek öğün yemişsin çörek yedin diyemi dengelemek istedin hep böyle azmi yersin
İnşallah canım eşim pasta alıp gelmiş ama yemiycem menünu görünce hiç yemiycem
4-5 gibi yedim bakalım bu gece nasıl geçecek oğlum bu ara çok düştü memeye canı sıkıldıkça istiyor 14 aylık erken yemek kilo verdiriyor ama sütü etkilermi acaba merak ettim
Herkes buraya yazıyor canım bende burdan ekliyorım senin için hemen yazayımCanınız sağolsun, illa o listenin bir yerinde 6.takım oluyor. Her hafta diğer 2 takımı arıyorlarMaşaallah bizim takım modu düşenlerden çok gaza gelen bir takım olduğu için bakalım haftaya neler olur
En çok 500 gr artı olabilir canım :) Kilo bildirimlerini göremedim canım, buraya mı yazıyorsunuz artık, menü sayfasında yoktu.
Canım çok doydum, çayı da çok içtim.
Az yemiyorum merak etme
Gecmis olsun canım da asure ne kadar yedin bakalım haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum sendenKızlar ben çok hasta oldum
Kv aşure koymuş akşam akşam bayaa ondan yedim durduk yere.
Cumartesi pazar toparlanmak lazım
Bi de dar küçük bi üst aldım gaza gelmek için. O çok güzel bir şekilde üzerinde durana kadar durmak yok
Aynen öyle fazlasıyla geri geliyor ben eskiden öyle yapmıştım ekmek pilav makarna hiç yemedim yedigim gibi geri aldım tabiCanım en en en iyi sen bilirsin ama az yeyip kilo veriñce dikkat etmediğin an fazlasıyla geri gelmiyor mu
1 ve iki hangi takım olduHerkes buraya yazıyor canım bende burdan ekliyorım senin için hemen yazayım
**6.Takım 640.Etap***
pastel34 (65.1/64.8/0.3/%0.46)
birmuhendisanne (60.3/60.6/+0.30/-%0.50)
Batu85(64.4/63.4/1.00/%1.55)
Gulumse25 (93.5/92.9/0.6/%0.64)
suspushanimcim (69.8/69.5/0.3/%0.43)
Negohatun(72.0/71.3/0.7/%0.97)
Alvillaa(77.0/75.2/1.80/%2.34)
snglmlk(64.3/65.0/+0.70/-%1.09)
yesa1(53.8/53.4/0.40/%0.74)
bluegreeneyes(70///)sabit
Kmsl Hnd(65.28/65/0.28/%0.43)
Elhan(63.3/62.3/1.00/%1.58)
6.Takım Ortalaması :%0.629
4.takım birinci 1.0401 ve iki hangi takım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?