Gecmis olsun canım da asure ne kadar yedin bakalım haftaya daha güzel sonuclar bekliyorum senden
Sana ceza verelim o zamanCanım hafta ici 52.9 u gördüm ama cuma sabah yine sonuç iyi değildi.
Aşure de kaç kaşık sayamadım valla :)
Benim gibi caycisin demekkiCanım çok doydum, çayı da çok içtim.
Az yemiyorum merak etme
Bu sene hiç aşure yemedimCanım hafta ici 52.9 u gördüm ama cuma sabah yine sonuç iyi değildi.
Bende yemedim daha :)Bu sene hiç aşure yemedim
Pazar günü piknik var bu defa gün gibi değil mangal yağacaz :))) hercai başladı ben kaçarBenim gibi caycisin demekki
Yarın biyere davetliyim yiyebilirim ama dengelemeye çalışırım yinede çok abartmam
Bende süt içerim ozaman ..ya ne biliyim oglusuma kıyamıyorum 3. tekne kazintisi4 5 gibi akşam yemeği bittiyse 9 gibi süt içerdim ben heralde
14 aylık olmuş bebegin maxallah
nedense süt etkilenme olayı bana bebeler çok küçükken olay bi şeymiş gibi geliyor. 1 yaşını geçtikten sonra süt artık ne etkilenecek ya o yolunu buldu artık gibi geliyor
Oleyyy yasasinSana ceza verelim o zaman
Mangal iyi oluyor diyete uygun oluyor ..Pazar günü piknik var bu defa gün gibi değil mangal yağacaz :))) hercai başladı ben kaçar
Çok teşekkür ederim canım :)))) Hımm oranlar biraz düşmüş, haftaya çıkar nasıl olsa.Herkes buraya yazıyor canım bende burdan ekliyorım senin için hemen yazayım
**6.Takım 640.Etap***
pastel34 (65.1/64.8/0.3/%0.46)
birmuhendisanne (60.3/60.6/+0.30/-%0.50)
Batu85(64.4/63.4/1.00/%1.55)
Gulumse25 (93.5/92.9/0.6/%0.64)
suspushanimcim (69.8/69.5/0.3/%0.43)
Negohatun(72.0/71.3/0.7/%0.97)
Alvillaa(77.0/75.2/1.80/%2.34)
snglmlk(64.3/65.0/+0.70/-%1.09)
yesa1(53.8/53.4/0.40/%0.74)
bluegreeneyes(70///)sabit
Kmsl Hnd(65.28/65/0.28/%0.43)
Elhan(63.3/62.3/1.00/%1.58)
6.Takım Ortalaması :%0.629
Az yemiyorum ki, gayet doyurucu yiyorumCanım en en en iyi sen bilirsin ama az yeyip kilo veriñce dikkat etmediğin an fazlasıyla geri gelmiyor mu
Ameliyat oldu canım senin haberin yok tabi onun etkisi ile artı geldiÇok teşekkür ederim canım :)))) Hımm oranlar biraz düşmüş, haftaya çıkar nasıl olsa.sonngulen geçen haftaki eksiyi aynen almış galiba. İnşaallah geçici bir ödemdir. @birmuhendisanne ninde artısı normal gibi. Alvillanın maşaallahı var. Gerisi de güzelmiş, hepsi eksi :)
Ben hepsini yiyorum zaten, menülerime baksanız makarna bile yediğimi görürsünüzAynen öyle fazlasıyla geri geliyor ben eskiden öyle yapmıştım ekmek pilav makarna hiç yemedim yedigim gibi geri aldım tabi
Aaaaa, ne ameliyatıAmeliyat oldu canım senin haberin yok tabi onun etkisi ile artı geldi
Bir demlik içtim, şimdi yine içiyorumBenim gibi caycisin demekki
Yarın biyere davetliyim yiyebilirim ama dengelemeye çalışırım yinede çok abartmam
Tas düşürüyormus acil ameliyata almıslar pazar gecesi canımAaaaa, ne ameliyatı((
Ben hepsini yiyorum zaten, menülerime baksanız makarna bile yediğimi görürsünüz
Geçmiş olsun canım neyin var.Canım hafta ici 52.9 u gördüm ama cuma sabah yine sonuç iyi değildi.
Hay Allah ya, üzüldüm. Kuzucum meğer taş biriktiriyormuş içinde, acil şifalar diliyorumTas düşürüyormus acil ameliyata almıslar pazar gecesi canım
Ben de çok özledim mangalı. Eşimi ikna etsem de yapsa keşke.Pazar günü piknik var bu defa gün gibi değil mangal yağacaz :))) hercai başladı ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?