Senin az gördüğün zamanlar yazmıştım zaten, diyet için alış veriş yapamadım o yüzden dengeli olmuyor menüler diye :)Bana genel olarak az geliyor seninn menüler ama dediğim.gibi en iyisini sen bilirsin..doyurucu diyorsan hepsini yiyorum diyorsan tamamdır
Benim aç olunca canım istemiyorBir demlik içtim, şimdi yine içiyorum
Bende doğum gününe davetliyim gitsem mi emin değilim
Aç içince benim de midem bulanıyor çaydan.Benim aç olunca canım istemiyor
Geçmiş olsun canım neyin var.
Gecmis olsun canımKlasik ortalık salgını canım baş ağrısı burun halsizlik.y0orgunluk gözlerde yanma.ne ararsan var
Sağol canım benim, anlık değişiyor durumum. Bir saat önce çok iyiydim, yarım saat önce yine ağrım başladı şu an biraz hafifledi. Azicik günahımı almışsın ama sağolsun kaptanım hemen müdahale etmiş durumasonngulen canımm, çok çok çok geçmiş olsun, nasılsın?
Beni bu hafta rakip yapma canım, haftaya çok sağlam geleceğim ama.Rakip eşleşmelerini yapacagım özel isteğiniz var mı :))
Tamam canımBeni bu hafta rakip yapma canım, haftaya çok sağlam geleceğim ama.
Hayır olmaz yememAç içince benim de midem bulanıyor çaydan.
Sen yarın bence bol bol güzel güzel ye, ev sahibine ayıp olmasın
Tamam canım aksam eve gidince sakin kafayla yapacagımZipzip- kaptanım bana şöyle güçlü bi rakibe verirmisin kendi kendime yarışıyor gibiyim Umutdeniz4 yendim bi eleştiri bi tebrik görmedim CANIM AZRAMM yendim bi eleştiri bi tebrik görmedim bunlar ölmüş yahu
Tamam canım aksam eve gidince sakin kafayla yapacagım
Simdi yazacaktım ama cok yoruldum :)
Bı dahaki haftayaO zaman bu hafta birincilik bekliyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?